Velik interes za Windowsima 8 CP

poruka: 41
|
čitano: 6.598
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velik interes za Windowsima 8 CP".
16 godina
neaktivan

U poslovnom okruzenju ce i dalje MS vladat , jer nema prave alternative za Active Directory na ostalim platformama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Velik interes za Windowsima 8 CP
escobar_ kaže...

Što ga duže koristim sve mi se više sviđa.

Ista stvar kao i kod mene. U početku mi je bio onako, ali nakon malo uštimavanja, sređivanja dođe mi da ga stavim za primarni OS, ali prije RC-a ništa od toga.

14 godina
neaktivan

Meni su bas ono za prste polizat, volim ih i ostat cu na njima makar ostajem i na sedmici ali mi je ona na skazi disku a osmica na ssd-u, a sve me vise i vise nervira zvuk shkripanja skazi diska... blazena tisina

16 godina

skidalo bi se to jos vise ali ljudima se jednostavno neda zaje.. eto ja sad idem download pa instaliram  W8

...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Stvarno nema potrebe zagađivati računalo s nekim i sličnim poluproizvodima ako se od toga nema koristi. Nikad mi ne bi palo na pamet downloadati to...

http://sibenik-meteo.webs.com/
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa kaj se nisu hvalili novim file managementom, kao kopiram par datoteka i jednu nebre skopirati, onda ju preskoči i tek na kraju javi grešku. e pa stavio sam kopirat 3gb podataka, i na početku je odma stalo jer ta datoteka već postoji i dal želim preskočiti ili nadomjestiti, i tak je stajalo sat vremena.

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:28 (nsoul).

0 0 hvala 0
14 godina

Evo ja instalirao i pregledao windows 8 beta. cinimi se dobra, te mislim da ce finalna verzija u lipnju biti pravo osvježenje na pocetku ljeta :) trenutno imam dual boot :) te cu tako ostaviti do lipnja :) a onda cu prijeci na windows 8 ultimate :) sve pohvale za beta verziju 8-mice :) {#}

0 0 hvala 0
13 godina

A šta je sa RC-om?, zašto na Ultimate, sumnjam da ti je potreban i da imaš "viška" novca?

17 godina

Ma ova navala je normalna. Isto je bilo i sa Win7, kad se pojavio prvi link svi su poceli skidati. Velika vecina se vratila na xp i onda nakon nekog vremena presla na win7.

Kako ce tocno biti sa osmicom, a vidit cemo...

TrustNo1

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
royalhero kaže...

A šta je sa RC-om?, zašto na Ultimate, sumnjam da ti je potreban i da imaš "viška" novca?

ultimate verzija ti produžuje e-penis za skoro dva centimetra

kod mene normalno radi.....
17 godina

Otkad je došla windows 7 beta ja sam je imao na kompu i super mi je OS. Vista je sa SP 2 isto dobra kao i win 7. Razumijem one koji imaju potrebu za starijim windowsima ako je program stariji i neće da radi ili je komp zastario. No ja bi windows 7 stavio na svaki komp koji ga može uredno vrtit. A za par zastarjelih programa se može pobrinuti virtualni xp jer ti programi sigurno nisu zahtjevni kao igre, a već se mogu vrtiti i 3d igre u virtualnim win xp.

Ono što sam želio reći da nitko nikoga ne prisiljava da koristi određeni OS. Meni je Windows 8 sasvim ok i kad se jednom navikne na metro nije problem.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice