Uzlet Windows Phonea u SAD-u

poruka: 43
|
čitano: 4.954
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzlet Windows Phonea u SAD-u".
15 godina
neaktivan

dakle skoro polovica vlasnika smartphonea u SAD-u su applefagovi, najs {#}

3 14 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Uzlet Windows Phonea u SAD-u
Teic kaže...

a više nego polovica koristi Android

i to sad šta znači ?

16 godina
neaktivan

Mislim da ovo nije dobro elaborirano, sačekajmo forumaša Rasputina, koji će nam detaljnije objasniti:

1. Zašto je Microsoft smeće?

2. Kako je Elop ubio Nokiju?

3. Mali grafić s padom prodaje bi bio poželjan.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

19 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...
Teic kaže...

a više nego polovica koristi Android

i to sad šta znači ?

Da pola Amer'ke ima mobitel koji trza

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
neaktivan

Da li ima negdje podatak koliko je od tih WinPhona Nokia?

1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Mislim da ovo nije dobro elaborirano, sačekajmo forumaša Rasputina, koji će nam detaljnije objasniti:

Ajde smrkavac gdje sam ja to barem samo jednom rekao da je Microsoft ili WP smece? molim te linkaj na barem jedan post gdje ja to tvrdim, najlakse je pisat gluposti bez ikakvog uporista.

Druga je stvar sto ja preko godine dana elaborirano pokusavam dokazat da je s poslovne strane WP tezi promasaj. vau nakon 2 godine i pustih ulupanih miljarda skocila im je malo prodaja u SAD-u, a skocila im je na racun Symbiana te zato sto je onaj ubogi BB nazalost puko ko kokica.

Za Elopa s druge strane nikad nisam tvrdio nista drugo doli da je nesposobni govnar koji je svojom vizijom unistio Nokiju. ni jedan trzisni lider nikad nije dozvivo takakv pad kakav je dozivjela Nokija - NIKAD, a vi se mozete pjenit koliko hocete al stavljat rijeci u usta mi necete.

zadnji sluzbeni dostupni podaci

svaka daljna rasprava je potpuno besmislena
EOD

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
17 godina
protjeran

Jedino što je meni osobno strašnije od ove neprekidne Nokijine agonije je taj entuzijazam s kojim pojedinci i dalje gutaju šuplje Microsoftove priče u "uzletima" (od čak 1.8% u godinu dana) i "tržišnom preokretu" koji je tu odmah iza vrata evo samo što nije... i tako svake godine. Razumijem da svaki brend ima svoje fanove, ali ovo je već tragikomično.

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr
14 godina
neaktivan
ja se slazem s rasputinom da je pad prodaje bio ogroman
al bilo pa proslo
ms, koliko znam, nikad nije imao wow proizvod s brzim rastom
polako ali sigurno

a to da je wp dobio uzlet na racun symbiana je smijesno
symbian nije nikad ni imao vise od 0,5% u sad, pogotovo ne zadnjih godina
17 godina
neaktivan
@apoteka
U izvornom članku ti lijepo piše da je RIM pao s 5.3% na 0.7, a svi ostali su rasli (očito na njihov račun).

A slažem se da je bilo, samo mi se ne čini da je prošlo. :-)
12 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...

Za Elopa s druge strane nikad nisam tvrdio nista drugo doli da je nesposobni govnar koji je svojom vizijom unistio Nokiju. ni jedan trzisni lider nikad nije dozvivo takakv pad kakav je dozivjela Nokija - NIKAD

Ne bih se složio da je Elop kriv za taj pad. Došao je u Nokiu u 09.mj. 2010. U tom trenutku Nokia nije imala proizvod koji dugoročno može konkurirati u najskupljem segmetu. Sa iPhonom i Android telefonima dogodio se tehnološki skok, a Nokia je ostala na mjestu. 

13 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...
Smooth Operator kaže...

Ajde smrkavac gdje sam ja to barem samo jednom rekao da je Microsoft ili WP smece? molim te linkaj na barem jedan post gdje ja to tvrdim, najlakse je pisat gluposti bez ikakvog uporista.

Druga je stvar sto ja preko godine dana elaborirano pokusavam dokazat da je s poslovne strane WP tezi promasaj. vau nakon 2 godine i pustih ulupanih miljarda skocila im je malo prodaja u SAD-u, a skocila im je na racun Symbiana te zato sto je onaj ubogi BB nazalost puko ko kokica.

Za Elopa s druge strane nikad nisam tvrdio nista drugo doli da je nesposobni govnar koji je svojom vizijom unistio Nokiju. ni jedan trzisni lider nikad nije dozvivo takakv pad kakav je dozivjela Nokija - NIKAD, a vi se mozete pjenit koliko hocete al stavljat rijeci u usta mi necete.

zadnji sluzbeni dostupni podaci

svaka daljna rasprava je potpuno besmislena
EOD

Ajde, valjda neće neki meteor istrijebiti sve živo na zemlji kada ja stanem (malo i privremeno na tvoju stranu). Istina je što kažeš, ti ne diskriminiraš. Ti opleteš po svemu i svakome, tako da svako dobije svoju pravičnu porciju {#}. Nije Microsoft kriv što ga statistički ima više, pa mu zato i daješ više. Ali eto dečki te malo provociraju (i to duhovito) samo zato da bude zabavnije....

13 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ha, ha, odlično. Međutim zaboravio si Memulicu, JumboY,  syncmaster245b,... (ima ih ko šodra) koji više zaslužuju da ih prozoveš. Istina od njih za razliku od Rasputina baš i ne možeš očekivati grafove i racionalne analitike, ali ipak...

17 godina
neaktivan
Ja se s njim slazem, WP je los i nedoradjen. U usporedbi sa WM6.5 je smece. Koristim WP7.8 i koma. Evo primjer: stavio sam GTalk, Viber, SkyPe. Telefon na stolu i cujem zvuk neke notifikacije, bacim pogled na telefon i plava traka na vrhu ekrana nestaje u sekundu. Unlockam i gledam kaj je to bilo ali nista nema. Nema jer WP nema mjesto za notifikacije kao, npr, Android.
Da li ste ikada probali spremiti zvuk (muziku) poslanu mmsom?
Sam "Start" menu je koma (jos veca koma) kao i na Win8, beskonacno skrolanje dok nesto ne nadjete. Daleko bolje rijeseno na Androidu sa n desktopa.
Ima tu jos jako puno...

A prodaja? Slazem se da je "uspjeh" relativno gledajuci. Rast za 50% je perfektan, ali apsolutno je smijesno, sa 3 na 5%. Samsung vise proda S4 u mjesec dana nego svi zajedno WP telefone u godinu dana.
A Nokia? Prije ju nisam volio (Ericsson fan), ali je sada bolja nego prije.

BTW, dodatak koji mi je uljepsao telefon zamijenio mi je crno-bijele ikone onima u boji. Sada kad imam los signal crtke su crvene inace zelene. Daleko, daleko citljivije.
16 godina
neaktivan

N9 je najbolji telefon kojeg sam držao u ruci, Elop ga je ubio, nije mu dao šansu

nokia je bivši div, nikada neće nazad, mogu biti sretni da ostanu gdje jesu

ako WP i uspije da se malo više probije, Nokia je i dalje samo jedan od proizvođača

čak više vjerujem u uspjeh Tizena i Samsunga nego WP i Nokie

9 1 hvala 0
16 godina

2015ta se bliži rezultati se pokazuju

13 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Ja se s njim slazem, WP je los i nedoradjen. U usporedbi sa WM6.5 je smece. Koristim WP7.8 i koma. Evo primjer: stavio sam GTalk, Viber, SkyPe. Telefon na stolu i cujem zvuk neke notifikacije, bacim pogled na telefon i plava traka na vrhu ekrana nestaje u sekundu. Unlockam i gledam kaj je to bilo ali nista nema. Nema jer WP nema mjesto za notifikacije kao, npr, Android.
Da li ste ikada probali spremiti zvuk (muziku) poslanu mmsom?
Sam "Start" menu je koma (jos veca koma) kao i na Win8, beskonacno skrolanje dok nesto ne nadjete. Daleko bolje rijeseno na Androidu sa n desktopa.
Ima tu jos jako puno...

Na WP postoji fora mogucnost da pinnas bitne aplikacije pa onda sitna brojcica na plocici takve aplikacije signalizira neku promjenu, najcesce pristiglu poruku ili notifikaciju neke vrste. Na taj nacin mozes jako brzo saznati cemu pripada posljednja notifikacija.

Ne, stvarno. MMS, zbilja?

Ponovno, pinanje aplikacije. Puno brze se nadju - kod mene doslovno ima centimetar-dva skrolanja, sto uopce nije strasno.

17 godina
neaktivan
Znači ti TRAŽIŠ notifikaciju? Kakva je to onda notifikacija (obavijest) ako ju moraš tražiti?
15 godina
neaktivan

WP

Pinas Twitter, klik na tile i voila.

Ili swipe, klik na T, Twitter i voila.

Android.

Pinas na 4. Ekran.

Swipe swipe swipe swipe, uhh, gdje je, gdje, ah, tu je. Klik i voila.

Ili klik na izbornik, paswipe par puta i opet trazis i kliknes.

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
chutac kaže...

WP

Pinas Twitter, klik na tile i voila.

Ili swipe, klik na T, Twitter i voila.

Android.

Pinas na 4. Ekran.

Swipe swipe swipe swipe, uhh, gdje je, gdje, ah, tu je. Klik i voila.

Ili klik na izbornik, paswipe par puta i opet trazis i kliknes.

Ti ili nisi nikada vidio Android telefon ili ne znaš što je notifikacija. Nema traženja, uvijek na vrhu ekrana.

15 godina
neaktivan

Android telefon je na metar od mene.

Ovaj je govorio o skrolanju, ja napisao o skrolanju.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Govorio je o skrolanju u kontekstu notifikacija. Treba pročitati sve riječi u postu. :-)
17 godina
neaktivan

naslov je još jedan dokaz koliko su Ameri glupi. barem većina. {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Ajar kaže...

naslov je još jedan dokaz koliko su Ameri glupi. barem većina. {#}

da samo kaj su vodeća nacija u svemu .... zato se mi mali hrvtasi volimo isticati kao pametni ljudi te znamo svima prigovarat i ogovarat samo u svojem dvorištu nismo sposobni dovesti red!

14 godina
neaktivan
Visak kaže...
Govorio je o skrolanju u kontekstu notifikacija. Treba pročitati sve riječi u postu. :-)

notifikacije dolaze na wp, odnosno traka s istima

je, moglo je i prije, al eto...

dok ce na androidu vjecno bit lag trololololo{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 17:54 (apoteka).
13 godina
neaktivan
Visak kaže...
Znači ti TRAŽIŠ notifikaciju? Kakva je to onda notifikacija (obavijest) ako ju moraš tražiti?

Ne znam na koga se ovo odnosilo, ali ne - nitko zapravo ne trazi notifikacije na WP-u. Bar ne bi trebao. Odmah vidis na pocetnom ekranu gdje imas novosti preko plocica. Ako to nije brzo, ne znam sto je.

16 godina
neaktivan

Samo idioti nemogu naći notifikacije na WP-u. Točnije neprilagođeni idioti. Ja syncam 3 maila i 3 instant messengera i sve ih vidim pri vrhu. Kako? Pa hebote...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A na donji dio stavis linkove i tako to.

Resizeable tileovi su stvarno zakon!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Samo idioti nemogu naći notifikacije na WP-u. Točnije neprilagođeni idioti. Ja syncam 3 maila i 3 instant messengera i sve ih vidim pri vrhu. Kako? Pa hebote...

Nemoj tako! Ti nemas notification centar (i to uvijek na vrhu)! {#}

17 godina
neaktivan
igrali kaže...

Ne znam na koga se ovo odnosilo, ali ne - nitko zapravo ne trazi notifikacije na WP-u. Bar ne bi trebao. Odmah vidis na pocetnom ekranu gdje imas novosti preko plocica. Ako to nije brzo, ne znam sto je.

Brzo je kad si na početnom ekranu, nije brzo kada si negdje drugdje. Nije valjda da se cijeli dan ne mičeš s početnog ekrana?

Smiješno je to inzistiranje da je jedna takva funkcionalnost nebitna. Meni je bitno da mob blinka ledicom ako imam propušteni poziv, a super mi zvuči i ova priča da se strese kad ga digneš. Sve samo da ga ne moram paliti svako malo kako bih ga provjerio.

14 godina
neaktivan
Visak kaže...
igrali kaže...

Brzo je kad si na početnom ekranu, nije brzo kada si negdje drugdje. Nije valjda da se cijeli dan ne mičeš s početnog ekrana?

Smiješno je to inzistiranje da je jedna takva funkcionalnost nebitna. Meni je bitno da mob blinka ledicom ako imam propušteni poziv, a super mi zvuči i ova priča da se strese kad ga digneš. Sve samo da ga ne moram paliti svako malo kako bih ga provjerio.

a sto kad dode nokia sleeping screen na wp?

tata symbian je jos uvijek ispred svog vremena {#}

traka za notifikacije je super stvar i zbog toggle-a

bilo bi super da wp ima oboje

ali kliknuti na home botun ili spustit traku je vise manje isto

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice