UAC namjerno živcira

poruka: 32
|
čitano: 4.402
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UAC namjerno živcira".
17 godina
neaktivan
RE: UAC namjerno živcira

Ima načina da radi, našao sam i na netu kako, što uključuje instalaciju .net-a 1.1 nakon što je 2.0 instaliran, namještanje IIS 6.0, koji je bitan kod web aplikacija i ovo-ono, kako bi se moglo debagirati pod Vistom. No, to je sve previše posla, najbitnije je što MS ne daje podršku za to, a prebacivanje aplikacija, kojih u nekoliko godina dok radiš s .net-om 1.1, nije isplativo.

S Microsoftove strane je bezobrazan izostanak podrške za VS 2003 koji je pače zalaufao cijelu priču o .net-u...

17 godina
neaktivan
RE: UAC namjerno živcira
naxeem kaže...

Aaaah, oprosti onda. Baš sam budala. Cijelo vrijeme mislim da je 1.1 uključen u multitargetings obzirom da 3.0 uopće nisam računao pod verziju, a sjetim se da sam vidio 3 opcije tamo.

[...]

Dakle, VS2003 radi, ali uz neke komplikacije s UAC-om ako je uključen.

Multitargeting u VS2008 zaista ne podržava 1.1.

Ti mora da radiš u marketingu, s obzirom na retoriku i subjektivnost. Kao prvo "multitargeting"  ne postoji. TO je obična izmišljotina budući su .NET 3.0 i .NET 3.5 obični dodaci na 2.0 framework.
Frameworka zaista ima 3 - to su 1.0, 1.1 i 2.0. A VS 2008 podržava samo 2.0 - dakle samo jedan od njih.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice