Torvalds: 2560x1600 treba biti standard

poruka: 65
|
čitano: 10.040
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Torvalds: 2560x1600 treba biti standard".
16 godina
Re: Torvalds: 2560x1600 treba biti standard
segregator kaže...
Latz kaže...
Risko kaže...

Apple kao kompanija je svoju misiju definirao vrlo jednostavno: proizvoditi najbolje proizvode. Najbolje košta, to je samorazumljivo.

Dobar :D

Koliko god nešto bilo dobro omjer cijene i ponuđenog nije uvijek realan - takav je slučaj kod Applea...

Iako imaju vrlo kvalitetne proizvode naplaćuju i samu marku daleko previše (za mene naravno) -- ako imaš dobar marketing to ti prolazi, oni imaju odličan marketing; gotovo su stvorili religijsku zaluđenost svojim proizvodima kod fanova

U USA, Apple uopće nije skup u usporedbi sa sličnim proizvodima drugih firmi

Po tome bi jedan Porsche trebao koštati siću u Njemačkoj, a ne gotovo kao kod nas

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...
segregator kaže...

Po tome bi jedan Porsche trebao koštati siću u Njemačkoj, a ne gotovo kao kod nas

Mislio si reći u USA? Pa i jest dosta jeftiniji nego kod nas:

http://autos.yahoo.com/porsche/

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
odjavljen
segregator kaže...

Zato što ništa ne mijenja na stvari...jača baterija i dalje rješava problem  {#}

Jesi toll ili imaš problem shvatiti osnovnu matematiku? Baterija ima kapacitet koji je ograničen dimenzijama i napretkom u tehnologiji. Novija generacija baterija ima veći kapacitet uz iste dimenzije.

Ako staviš ekran koji više troši, smanjuješ autonomiju. Ako u isto vrijeme ubaciš jaču bateriju da kompenziraš, možeš dobiti istu autonomiju koju je imao prethodni uređaj, ali gubiš na autonomiji u odnosu na onu koju bi imao novi uređaj sa štedljivijim ekranom. Naravno, sad se može raspravljati što je bolje, koji dan dulje bez punjača ili pikseli za koje ti treba 4x umjesto 2x povečalo da bi ih vidio!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
MrBlc kaže...
segregator kaže...

Zato što ništa ne mijenja na stvari...jača baterija i dalje rješava problem {#}

Jesi toll ili imaš problem shvatiti osnovnu matematiku? Baterija ima kapacitet koji je ograničen dimenzijama i napretkom u tehnologiji. Novija generacija baterija ima veći kapacitet uz iste dimenzije.

Ako staviš ekran koji više troši, smanjuješ autonomiju. Ako u isto vrijeme ubaciš jaču bateriju da kompenziraš, možeš dobiti istu autonomiju koju je imao prethodni uređaj, ali gubiš na autonomiji u odnosu na onu koju bi imao novi uređaj sa štedljivijim ekranom. Naravno, sad se može raspravljati što je bolje, koji dan dulje bez punjača ili pikseli za koje ti treba 4x umjesto 2x povečalo da bi ih vidio!

Da si pratio thread, vidio bi da sam ja samo rekao da Apple nema problema sa održavanjem iste razine autonomije,

a čovjeku sam samo predložio da proba skužiti kako im je to uspjelo...što je on nakon 2 tjedna i otkrio :)

Inače, pikseli ne služe da ih se gleda povećalom, nego baš tome da budu dovoljno sitni da ih se ne vidi...inače

bi svi još koristili fx-80

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 21:22 (segregator).
17 godina
segregator kaže...
MrBlc kaže...
segregator kaže...

Zato što ništa ne mijenja na stvari...jača baterija i dalje rješava problem  {#}

Da si pratio thread, vidio bi da sam ja samo rekao da Apple nema problema sa održavanjem iste razine autonomije,

a čovjeku sam samo predložio da proba skužiti kako im je to uspjelo...što je on nakon 2 tjedna i otkrio :)

Inače, pikseli ne služe da ih se gleda povećalom, nego baš tome da budu dovoljno sitni da ih se ne vidi...inače

bi svi još koristili fx-80

Ja sam napisao da veća reza troši i više baterije, a ti si počeo lupetat tipično ajplovki snobizam i nekakav kvazi humor koji je očito samo tebi smješan.

I nije bila poenta u održavanju autonomije već zahtjevima retina zaslona za energijom

I'm Afraid of Americans
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice