sve što je ljepo kratko traje ja im samo držim fige da se izvuku i da nastave u besplatnom svjetu downloada
iz cega su se sve izvukli ovo je nista za njih
Dok je DEMONOID
imao tužbu
nije radio nekoliko mjeseci
a sada radi piunom parom
tako da će i Pirate Bay preživjeti tužbu
Ja kod njih nisam pobrao nista osim virusa.Ipak je meni isoHunt najbolji.
jebga zato su tu isohunt i mininova
jebga zato su tu isohunt i mininova
Držite se teme - sve više klizite u off-topic raspravu!
heh.. on topik: u naslovu članka fali jedno slovo.... The Pirate Bay, a ne The Pirat Bay (tko još ne vidi fali "e" u pirate )
Ne brinite tuzba protiv The pirate bay nece definitivno uspijet kao sto i nisu mnoge druge tuzbe protiv
torrent stranica.The pirate bay ne drzi ni jednu datoteku zasticenu autorskim pravima na vlastitim serverima tako
da se nemaju ceg bojat a i kolko je optuznica dobro smisljena kad je vec 50% optuzbi palo u vodu...
Pirate Bay će se zatvoriti onog dana kada se iTunes otvori u RH
Pirate Bay će se zatvoriti onog dana kada se iTunes otvori u RH
Sa suđenja (Frederik Neij odogovara na pitanja tužitelja Hakana Roswall-a):
....
Neij: “I never thought The Pirate Bay was illegal; we checked with lawyers both before and after the law was changed.”
Following his statements, Neij was challenged by prosecutor Håkan Roswall about emails between him and an Israeli not charged in the case.
The Israeli is believed to have managed ad sales for The Pirate Bay, and the emails presented by Roswall deal with registering a company in the British Virgin Islands, according to a transcript of the proceedings taken by the Dagens Nyheter (DN) newspaper.
Neij responded that he only dealt with emails related to technical matters, something about which Neij claimed the Israeli had little knowledge.
“How is his knowledge of computers,” asked Roswall.
“He knows a little,” answered Neij.
“Like what?”
“Windows,” replied Neij, prompting an outburst of laughter from the nearby public gallery.
Roswall continued, attempting to determine who exactly was responsible for The Pirate Bay’s operations.
“We’re a hobby site where people go in and do things when they think of them,” said Neij, who said that he became involved in the site’s technical operations in early 2004.
...
Koliko ja znam oni oduvijek imaju sve piratsko(zato su se i nazvali pirate bay) ja od njih stalno skidam igre preko torrenta..zbog čega su onda uopće na sudu?
Ne znam što se događa kod njih zadnjih par dana, no ja već 2 dana ne mogu otvoriti njihov site:
Ne znam što se događa kod njih zadnjih par dana, no ja već 2 dana ne mogu otvoriti njihov site:
Meni radi site, ali mi ne radi forum...
Meni sada sajt radi, ali jučer nije
Hvala bogu sad i meni radi normalno
gledajte to na dobru stranu. zatvaraju ilegalni posao. neka jos malo cemo kupovat sve originale
buuuahahahahaa
gledajte to na dobru stranu. zatvaraju ilegalni posao. neka jos malo cemo kupovat sve originale
buuuahahahahaa
ma nista, sve radi i radit ce jos dugo :P
Alo momak! Tema stara godinu dana, sve stvari oko TPB-a riješene, a ti sad uletiš.
Uhh, što volim ovakve padobrance.
Pa kao što vidiš, sve radi, sve štima.
Jadan ja...nece vise biti pirata...joj smrc
Alo momak! Tema stara godinu dana, sve stvari oko TPB-a riješene, a ti sad uletiš.
Uhh, što volim ovakve padobrance.
jesi li ti svjesan da si upravo komentirao temu staru godinu dana? i jos si offtopic. jel doma stalno vicu na tebe pa si se tu nasao izivljavati na ljudima?
covjeka zanima sto je bilo sa tuzbom i ima pravo pitati sta zeli. ako mu neces odgovoriti jer mislis da je tema prozvakana, onda nemoj. vrijedjanjem samo pokazujes koliki si jadnik.
Ježi ga, loše sam se ponio.
Ali tko koga vrijeđa?
Pirate bay je tu...
Nego jel zna ko sta je s Torrent Damageom?
mali šta radiš poslje pol noći na forumu