Tekući metal u novom iPhoneu?

poruka: 40
|
čitano: 8.704
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tekući metal u novom iPhoneu?".
16 godina
neaktivan
Re: Tekući metal u novom iPhoneu?
Pupi kaže...

Tekući kristal... pitam se koliko dugo zadržava svoj oblik. Da se ne bi nakon par godina iPhone pretvorio u lokvicu. :)

A iz lokvice u T-1000!! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
protjeran
NoDiggity kaže...

a znam da mi je mob od 100 kn crsci od bilokojeg iphonea

ak je td zbogo ove recenice,istina je motorolu neku za 100 kn imam jer mi je neko ukrao wave2 ugl bacio sam iz zadnje klupe na plocu mobite i nista mu nije,a frend kad mu ishit padne iz ruke pocne plakat jer se usro da ce ostat bez njega -.-"

17 godina
Skoll kaže...

hodas po gradu tipkas poruku kad ono iPhone padne na pod i odbije se pod tocnim kutom direktno u auto/tramvaj/autobus/motor u pokretu :D {#}

Bolje to nego hodaš gradom, tipkaš i podletiš pod tramvaj...

16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Padne na pod i odbije ti se nazad u ruku

E to sam bas ja htio napisati xD

{| qu!ck_s!1\/3r |}
15 godina
neaktivan

Piše da suradjuju sa Samsungom, Motorolom, SanDiskom... nigdje se ne spominje Apple.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 21:10 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
Pupi kaže...

Tekući kristal... pitam se koliko dugo zadržava svoj oblik. Da se ne bi nakon par godina iPhone pretvorio u lokvicu. :)

A iz lokvice u T-1000!! {#}

Baš sam jučer saznao da je Billy Idol trebao glumit umjesto ovog lika, ali je pao s motora i razbio se ko ... stakleni iPone.
15 godina
neaktivan

Bolje bi bilo da ga naprave od LiquidShit-a bolje bi mu pristajalo...

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
protjeran

hebiga, ako napišeš istinu o komanatarima i inteligenciji komentatora dobiješ crveni a oni ostanu i dalje srat. zato kuš. demokratska zaštita debilane!

9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zatojeto kaže...

hebiga, ako napišeš istinu o komanatarima i inteligenciji komentatora dobiješ crveni a oni ostanu i dalje srat. zato kuš. demokratska zaštita debilane!

kome lji ti to mamu?

15 godina
protjeran
NoDiggity kaže...
zatojeto kaže...

kome lji ti to mamu?

A ti si onaj iz zadnje klupe? Sve je jasno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice