Tanko i brzo iz Hitachija

poruka: 4
|
čitano: 1.887
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tanko i brzo iz Hitachija".
16 godina
neaktivan

izgleda ludilo :D

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma jok,izgleda ko onaj stroj za rezanje salame i sira u dućanu,samo u tankoj veriji = )

EDIT:ako tako nastave sa smnjenjem komponenata,procesora,čipova,kondenzatora...novi terminator će izgledati smiješnoIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 21:29 (1BIT).
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tanko i brzo iz Hitachija
1BIT kaže...

Ma jok,izgleda ko onaj stroj za rezanje salame i sira u dućanu,samo u tankoj veriji = )

EDIT:ako tako nastave sa smnjenjem komponenata,procesora,čipova,kondenzatora...novi terminator će izgledati smiješnoIzlanuo se

...pa ko prati terminator serijal vjerovatno je primjetio da je 1. T-600 bio najvisi i najkrupniji,T-700 koji ga je naslijedio u 2.dijelu je nizi za glavu i laksi dok je T-800 iz 3.dijela jos manjih dimenzija.Malo sam otisao u OT ali me povukao 1BIT sa njegovim komentarom!

dasHHa
16 godina

Ovo će biti super za prijenosnike, sad će diskovi još manje prostora uzimati. Strašno kako se ti mehanički diskovi još uvijek nedaju, stalno se unaprijeđuju i da ne kažem u nekim segmentima i sustižu SSD-ove kao ovaj primjerak. Ipak će proći još podosta vremena dok mehanički potpuno nestano, ako se to uopće i dogodi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice