Kako divna zemlja..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uf malo "zeznut" tekst za citat...
"...osim što će Combis vjerojatno definitivno izgubiti sve telekom..." - pa jel' vjerojatno da hoce ili je sigurno? :)
A i ova recenica mi isto ne pase - "Pretpostavljamo da će u budućnosti Combis ubuduće biti u mogućnosti..."
A ovaj tekst mi izgleda kao da je pisan u Wordu koji ispravlja velika slova nakon tocke - "...rezultatima u 2009. Godini ostvario je prihod od 330 milijuna kuna."
A ovaj tekst mi izgleda kao da je pisan u Wordu koji ispravlja velika slova nakon tocke - "...rezultatima u 2009. Godini ostvario je prihod od 330 milijuna kuna."
Pa nije valjda grijeh tekstove pisat u Wordu... ;)
Pa nije valjda grijeh tekstove pisat u Wordu... ;)
Naravno da nije :D Ali postoje pravopisne greske :D Jer nakon godine i tocke, word sam ubaci veliko slovo prvoj iducoj rijeci, a koliko Ja znam, to nije ispravno. Ili sam u krivu? Moguce je i to :D
pa nije baš taj.... već njemci i onda nam zastarjele usluge masno naplaćuju a kod njih su usluge puno kvalitetnije i kudikamo jeftinije
proguglajte i uvjerite se sami
Tako treba, profitabilne firme treba prodat strancima i onda kupovati rjesenja od njih! Hrvati ionako ne znaju sto sa njima. U hrvatskom vlasnisvu neka ostanu ove sto ne posluju pozitivno.
Tako treba, profitabilne firme treba prodat strancima i onda kupovati rjesenja od njih! Hrvati ionako ne znaju sto sa njima. U hrvatskom vlasnisvu neka ostanu ove sto ne posluju pozitivno.
velika vecina najvecih system integratora u hrv je u stranom vlasnistvu (ili su jednostavno otvorena strana predstavnistva, kupljene manje tvrtke da se osigura baza korisnika, nakon toga lagano sirenje i to je to).
osim king-a (m-sana, pardon) naravno. njemu ne pada na pamet prodati se posto su oni svastara a svugdje su prisutni.
bas me zanima sto ce kolege iz combisa reci nakon godinu dana
A vidjet ćemo.
Neće postat T-Systems već T-Com-Bis
a vjerojatno ce 35% ljudi dobiti otkaz kada ih T-Borg integrira i krene sa optmizicijom i po vertikali i horizontali...
i naravno, 15 njemaca ce doci u NO (i to ne nasi, vec sve neki wolfgangi i hansi i sl.)
a vjerojatno ce 35% ljudi dobiti otkaz kada ih T-Borg integrira i krene sa optmizicijom i po vertikali i horizontali...
i naravno, 15 njemaca ce doci u NO (i to ne nasi, vec sve neki wolfgangi i hansi i sl.)
da, to je onaj "tamniji" scenario.
bumo vidjeli. eh.. dt.. moto bi im trebao biti "gdje mi prodjemo, trava ne raste".
suska se da jos jedni odose na bubanj.
toliko o domacim IT integratorima.
???
???
ako prodje, vjerojatno bude bilo u nekim vijestima ovdje.
obožavam ovakve odgovore
ps - jel možda riješ o A i E?
Na općinskom sudu u Zagrebu, u ponedjeljak 19.04.2010, Miroslavu Čuturi, donedavnom vlasniku Combisa, započelo je suđenje za kazneno djelo iznude. U finom se društvu T-COM našao, nema što. Ako se Mudrinić druži s prononsiranim kriminalcima kakav je Čutura pitam se kakav je onda on sam i znaju li o tome išta u njemačkoj centrali. Inače, Čutura je prvostupanjskom presudom Općinskog suda u Dubrovniku osuđen na 6 mjeseci zatvora po članku 129 stavak 2 KZ-a.
Jutarnji: http://bit.ly/aC0s3i