Točno tako. Svi bi nešto ali da to nešto nije u njihovom "dvorištu".
Ovaj tvoj post me podsjetio na pjesmu Autentično osrednji grupe Pavel. Tko nije čuo nek posluša. Mislim da jako dobro ocrtava stanje kod nas.
Točno tako. Svi bi nešto ali da to nešto nije u njihovom "dvorištu".
Ovaj tvoj post me podsjetio na pjesmu Autentično osrednji grupe Pavel. Tko nije čuo nek posluša. Mislim da jako dobro ocrtava stanje kod nas.
Rezervacija za zeroG mi je prošla, kaže 1 semester in 2016.
Di? U Udbini?
Točna lokacija nije navedena, samo "Croatia", više detalja slijedi naknadno. Koliko sam prošao kroz uvjete, da bi se moglo pristupiti letu, osim uplate treba odraditi prethodno lječnički pregled kod nekog od "aeronautic" doktora.
Pretpostavljam da ima toga kod nas :)
Točna lokacija nije navedena, samo "Croatia", više detalja slijedi naknadno. Koliko sam prošao kroz uvjete, da bi se moglo pristupiti letu, osim uplate treba odraditi prethodno lječnički pregled kod nekog od "aeronautic" doktora.
Pretpostavljam da ima toga kod nas :)
Interesiraj se gdje na sistematski idu oni koji se školuju za vojne ili civilne pilote. Mislim da će to biti dosta.
Meni je zanimljivo kak se ljudi protiv svega bune.. Sad kada bi se moglo nes graditi u Lici oni razmišljaju o okolišu i sličnim stavka, pa jbt sami krš i kamenje + činjenica da je to područje jedno od najslabije naseljenih u Hrvatskoj. Opčenito je to nama u Hrvatskoj u krvi da se bunimo protiv svega novoga. Primjer vam je ona cijela stvar s naftnim platforma u jadranu. Znači odma se smišljaju najcrniji scenariji itd. Zato smo tu di jesmo, dalmatinci i ostali koji imaju apartmane dole pa dereju po sezoni 10000 ojra mogu cijelu zimu sjediti ( ne mislim ništa osobno ovo je samo činjenica ). Onda su ti peticije i ostale pizd. Dajte se opametite malo, samo kukate nečemo ovo nečemo ono . Zanimljivo je kak jedna Norveška i ostale Baltičke zemlje mogu eksploatirati naftu i zemni plin ne mareci uopce za ekologiju i ostale pizd. Naravno to samo "pametni" pojedinci u HRvatskoj mogu..
Ma neka se gradi,ali nikad ništa od toga nebude,budimo realni.
Točna lokacija nije navedena, samo "Croatia", više detalja slijedi naknadno.
Jel se gdje spominje povrat novaca ?
S3 je samo krenuo od dizajna Hermesa ...
S3 je samo ponudio maketu, koja je skoro pa indentična propalom HERMES-u i ništa više. Da su došli ko normalni ljudi i ponudili samo zeroG letove sa hotelom, možda bi i uspjeli. Slična je situacija i sa famoznim golf terenima ... ka grade golf terene, a zapravo grade megalomanska apartmanska naselja i hotele.
BTW ostalima vidim nije jasna ekološka osjetljivost kraških terena.
Nije jos nista trebalo platiti, rezervacija je zasada free. U nekom trenutku ce trebati predociti ljecnicku dokumentaciju i vjerojatno uplatiti.
U slučaju havarije sa smrtnim posljedicama možeš birati povrat novca ili novi let.