Sretna Nova Godina svim ljudima dobre volje.Nadam se da čemo u 2012 ući bez KRADEZEA na vlasti.
Ne nego će nam na glavu sjesti anđeli s neba, još bolje...
Mislim na SDP i ostale komunjare...
Sretna Nova Godina svim ljudima dobre volje.Nadam se da čemo u 2012 ući bez KRADEZEA na vlasti.
isti nas velecasni! sdp su kao komunjare?! i soz4offtopic
SRETNA NOVA GODINAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!1!
Želim Vam puno para, sreće, zdravlja.....Steam igara, Limited Edition igara, Crossfire i SLI grafičkih kartica, terabajtnih RAID-ova i puuuuunoooo overclockanja
I PREVIIIIIŠEEE SEXA
Sretna Nova godina svima :)
Nisam mogao prije čestitati nikako, jer sam se tek sad probudio pa ono...
Sve u svemu, puno zdravlja, sreće, dobrog hardvera, softvera u novoj 2011 godini od srca vam želim :)
Sretna Nova Godina...Spremite konfe i napunite puške za dugu gamersku godinu
SRETNA NOVA GODINAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!1!
Želim Vam puno para, sreće, zdravlja.....Steam igara, Limited Edition igara, Crossfire i SLI grafičkih kartica, terabajtnih RAID-ova i puuuuunoooo overclockanja
stvarno si noob - a gdje je puno dobrog sexa u toj čestitki
Ispravljeno
Sretna Nova godina i svima sve najbolje!
Srećna svima! :)
Nadam se da su se svi dobro proveli :D (ako se neki sećaju xD)
May the roads of life guide you to fulfilment of all your dreams!!! Happy New Year!!!
Ja otvorio čips prošle godine, a evo sad ga pojeo xD
Sritna vam nova!
Sretna nova sve najbolje i da bude bolja nego prošla.
želim vam sve najbolje u novoj godini :))
Svim forumašima(dobrim ljudima) sretno novo desetljeće i neka vam se ispuni sve kaj si poželite.
sretna nova godina svima na forumu
Svim forumašima (i protjeranim i multijima i onima za koje sam derpe) kao i njihovim najbližima želim sretnu novu 2011 godinu.
Neka vas prati sreća, zdravlje i ljubav.
Što se pravi važan s ovim plavim postovima
Uhhh skoro sam ustao,nije mi dobro sinocni provod me unistio,pre overloko sam se
sad upalio ovaj PC i pijem mineralnu......Sretna Vam Nova godina i sve najbolje i da vam bude ljepsa od prosle!!!Prvo zdravlje,sex pa sve ostalo......
Sretna vam Nova godina i sve najbolje u 2011 god ljudi moji :D
Koji ste vi (mi) ulizice. Moderator dobije 30x Hvala dok ostali u susjedstvu svega nekoliko :)
Koji ste vi (mi) ulizice. Moderator dobije 30x Hvala dok ostali u susjedstvu svega nekoliko :)
1. post
WIN
mi bi trebali na forumu pomagat jedni drugima.... pomozi bratu da dobije drugu zvjezdicu... klikni hvala budem dobil žuti radi ovog
eo vam svima hvala
Dobro jutro gsp. Micek
Ja sam mislio da na ovoj temi nije moguce biti u Off Topic......
Pogresno sam mislio (:
Jos jednom. Sretna vam Nova 2011, sve najlepse mnogo cura (decke?) vam zelim ....
A ja sam mislio da je već lockana
Kako se meni čini Nova godina će se čestitavati do kraja ove godine i onda sve opet u krug...
Sretna Nova...
Mogao bi ici i Lock
nema vise cestitanja do uskrsa..