Sretna nova godinaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sretna svima nova godina...moja druga na bug forumu...wuuhuuu...
Dragi forumaši, sretna Vam i blagoslovljena 2013 godina, neka vam bude ispunjena
zdravljem i srećom, i da si ostvarite se što isplanirate ! Pozdrav od Phantoma !
Sretna vam nova godina, želim vam puno sreće i zdravlja.
Sretna Vam nova godina dobri ljudi! Zdravi i veseli bili.
Napokon si se probudil iz višemjesečne hibernacije jel, vjerojatno te probudila vatrometna grmljavina od raznoraznog pucanja jel.Usput svima sve najbolje u novoj 2013 godini, prvenstveno puno zdravlja to je najbitnije a ostalo kak ispadne kaj drugo i nema frke.
Gospodo i dame, sretna vam nova godina i sve najbolje vam zelim u novoj 2013. nek nam bude bolja nego prosla :D
Dragi kolege s Bug Online Foruma želim vam sretnu, uspješnu i veselu 2013. godinu sa puno zdravlja, sreće, veselja, ljubavi i svega što si i sami želite.
Sve najbolje svima, i Appleovcima i Androidima, i Microsoftašima i Linuxašima , pa čak i Macosovcima.
<3
Sretna Nova 2013 godina i od mene!
sve najbolse.

sve najbolje u novoj 2013-oj (:
Dame i gospodje, gospode, neka vam je svima sretna i uspješna nova 2013. godina!!!!
Sretna nova godina :)
Sretna Nova godina svima koji je slave po ovom kalendaru.
Sretnu i uspješnu Novu 2013 redakciji, forumašicama i forumašima!
Želim vam sve najbolje u 2013 godini :)
bracooo srecan nova godina
i ja se isto pridružujen čestitkama! Sritna vam Nova godina!
Sretna Vam nova 2013. godina!
Sretna nova godina svim forumasima i urednicima BUG casopisa.
sretna nova!
Želim svima puno sreće, veselja i zdravlja u 2013 godini.
Sretna Nova godina!
Svako dobro svim ljudima dobre volje puuuno sreće i zdravlja u ovoj 2013 od srca Vam želi Tiby...
Hvala,sve najbolje svim bugovcima
Sretna nova godina i sve najbolje svim forumašima i bugovcima, neka vam ništa ne fali i neka vam ova godina bude bolja od prethodne!
Sve najj. u novoj godini :)
Sretna nova!