da ne povjeruješ........
Da se ovo dogodi na Windowsima, Billa bi pribili na križ.
BTW, jel netko vidio muhomlat? Čujem horde Macovaca kako dolaze braniti svoju čast....
hm... ko bi reko... za te pare neko mora bit strijeljan... :p
Toliko o sigurnosti njihovog operativnog sistema... niti te nemora nitko napasti i obrisati ti podatke... operativni sustav ce to sam napraviti.... lol
Pa sustav je siguran od "vanjskih neprijatelja", ali postoje u oni "unutarnji"
Mozda zbrise sam sebe pa bu hital error ''Please reinstall Leopard because some vital informations is missing and he can not work properly''
Pa sustav je siguran od "vanjskih neprijatelja", ali postoje u oni "unutarnji"
E zato windowsi već godinama zaštićuju svoje od "unutarnjih" napada... tj. ljudi koji ponekad imaju puno vremena pa pobrišu svašta s kompa... naravno ne završi uvijek sve sretno... :)
ma nije to... on pokupi virus, pa cim pokupi virus sam izbrise podatke da to nebi virus prije njega :D
"nikovi podaci su pobrisani i račun je u potpunosti resetiran. Za sada izgleda kako problem nije široko rasprostranjen obzirom da se na raznim forumima na njega žalilo manje od stotinu korisnika."
tolko dnevno ima postova POMOC WINDOWSI na domacim forumima....
"nikovi podaci su pobrisani i račun je u potpunosti resetiran. Za sada izgleda kako problem nije široko rasprostranjen obzirom da se na raznim forumima na njega žalilo manje od stotinu korisnika."
Zato kaj ljudi pokusavaju sami srediti problem. Kada Leopard kihne odmah striceku serviseru i nema potrebe za forumima :D
Zbog neznanja, crackova i različitog smeća koji stvaraju probleme itd. Manjina toga otpada na specifične probleme koji uzrokuju windowsi a korisnici nisu "ni krivi ni dužni".
vecina toga odpada na specificne probleme omogucene od strane windowsa....
Windowsi nemaju feature "obriši sve korisničke podatke tu-i-tamo".
Ako netko stavlja svakave crackove, isključuje UAC, koristi WGA patcheve, ima isključeni update, ne održava sustav i ne pazi što radi, naravno da ima problema sa svojim windowsima. Ništa čudno. Zaleti se sa Porscheom u makadam sa 240 km/h pa vidi kaj će bit....
Kaj će biti?
Nezgodno, al ne bih se previše uzrujavao zbog stotinjak prijavljenih slučajeva ... ovo nije nikakva novost, to se može bilo kad dogoditi na svim sistemima.
A.
Da i? Windowsa ima 18x više. Osim toga problem nije u sustavu koji sam briše podatke.
Kakav idiotizam. MAC OS i Windows su zasebno programirani. Ovo je bug ili propust programera.
nemoze na win masini se to desit, svi upgradeovi sustava na winu prolaze savrseno
npr xp-vista vista-win7 to svi rade a niko nema problema nikad
Jeli to itko rekao osim tebe ovdje?
nemoze na win masini se to desit, svi upgradeovi sustava na winu prolaze savrseno
npr xp-vista vista-win7 to svi rade a niko nema problema nikad
Hahaha, inače - upgrade OS-a i prijava u sustav nisu ista stvar, no nema veze... :D
Netočno. Ne valja ti nick btw...
po prvi puta na ovome forumu vidim prave arhumente svaka cast ljudi.... mac-ovci su ostali bez teksta...opravdano....al pustite te greske....na greskama se mora uciti....tako da vjerujem da ce za mac uskoro izaci popravak bug-a....ko i na vecinu problema uzrokovanim greskama na windowsima ;-)
jbg, nemozes protiv antimac vjerskih fanatika, di got se mac spomene zatrolla se maksimalno
meni je xp iz cista mira zakljucio za jedan hdd da je glupo da bude accesible, puno stvari nejasnih mi se desavalo a na osxu godinu dana nisam imo nijednu gresku na hack masini a na iMacu nikad.
Netočno. Ne valja ti nick btw...
ja mislim da mu bas valja nick, jer bas je bistar...ko mulj...
ajmo se malo vrijedjat sad
ah nemojte ga sada tu vrijedjati reko svoje misljenje (valjda na to ima pravo) al ste ga komentarima ljepo spustili na zemlju...recimo ja na win xp-u nisam imao problema vec 2 godine.....formatiram ja disk....al zato jer ga ne defragmentiram redovito da to svi mi radimo iso bi nama komp puno brze i nebi bilo silnih gresaka...eto sad defragmentiram disk jednom tjedno...radi kojih sat vremena i sve 5
jbg, nemozes protiv antimac vjerskih fanatika, di got se mac spomene zatrolla se maksimalno
meni je xp iz cista mira zakljucio za jedan hdd da je glupo da bude accesible, puno stvari nejasnih mi se desavalo a na osxu godinu dana nisam imo nijednu gresku na hack masini a na iMacu nikad.
Opet lupetaš. Tema je greška na MAC OS-u a ti odmah ideš vrijeđati Windowse jer su ga oni uzrokovali (?). Kako molim te?
Mi nismo antimac vjerski fanatici već si ti MAC fanatik jer da nisi ne bi grešku, bez ikakvog argumenta ili razuma, prebacivao na Windowse.
Ako zbilja ne voliš Windowse onda ih nemoj koristiti, nemoj zbog svog neznanje vrijeđati sustav.
koristim xp jel sam primoran trenutno
vrlo dobro znam xp i to od fckgw verzije
bez podataka nisam osto zbog neznanja nego zbog neceg neobasnjivog
ovo su izolirani slucajevi koji su sjeli ko budali samar za otvaranje pljuvanja po os x-u i macu generalno
i da svako ko voli maca je Mac fanatik odma a zanimljivo je da tih fanatika nema bas kad seprica o windows temama, stalna ekipa koja skace na svaki osx post i cudi se kad kazes nesta tipa da je rad mreze brzi na unix i linux sustavima.
sva sreca pa sam cijepljen protiv toga
desilo se, evo napokon mozete likovat 100 ljudi je ostalo bez podataka, napokon imate valjani argument vs os X
koristim xp jel sam primoran trenutno
vrlo dobro znam xp i to od fckgw verzije
bez podataka nisam osto zbog neznanja nego zbog neceg neobasnjivog
ovo su izolirani slucajevi koji su sjeli ko budali samar za otvaranje pljuvanja po os x-u i macu generalno
i da svako ko voli maca je Mac fanatik odma a zanimljivo je da tih fanatika nema bas kad seprica o windows temama, stalna ekipa koja skace na svaki osx post i cudi se kad kazes nesta tipa da je rad mreze brzi na unix i linux sustavima.
sva sreca pa sam cijepljen protiv toga
desilo se, evo napokon mozete likovat 100 ljudi je ostalo bez podataka, napokon imate valjani argument vs os X
1. Nitko te ne sili na ništa
2. To ti misliš - rijetko tko zna dobro neki OS. 99% nezna ni pola opcija
3. Ne nego zbog neznanja nečeg a što se tebi čini neobjašnjivim
4. Kao što je i tvoj slučaj sjeo tebi za pljuvanje po XP-u
5. Nitko im ne brani komentiranje
1. Sili trenutno radno mjesto
2. Znam xp
3. Data Corruption mi se nikad nije desio na HFS-u no na NTFS-u je, nije neznanje ako jedan tren nesto radi a 20 sekundi poslje neradi.
4. Al ja neidem po XP i Vista i Win7 temama i ne sirim mudrost.
5. Ne branim ni ja.
1. Sili trenutno radno mjesto
2. Znam xp
3. Data Corruption mi se nikad nije desio na HFS-u no na NTFS-u je, nije neznanje ako jedan tren nesto radi a 20 sekundi poslje neradi.
4. Al ja neidem po XP i Vista i Win7 temama i ne sirim mudrost.
5. Ne branim ni ja.
1. Ko te sili da radiš tamo
2. Ali koliko dobro? Nije da omalovažavam tvoje znanje, ali kao što sam prije naveo - mnogi ljudi nisu ni zagrebli o površinu a misle da mnogo toga znaju.
3. Nešto je prethodilo tome - sigurno se nije desilo iz čistoga mira. I ne kužim baš o čemu pričaš - je not accesible ili je prestao raditi? Velika je razlika
4. Neću govoriti u tuđe ime ili imena. Što se tiče mene - otvoren sam za kritiku
e da se ovo na winzima dogodilo bilo bi: hahaha, svako malo neki problem s njima...de ovaj windows ne valja niš, mac is the best...
macovci niste vi baš savršeni.