ko zna, možda je i iphone fejk..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo s ovakvim fejk iphone punjacem kolega je u firmi spalio cijeli produzni i ostavio ju bez struje na par min
Upravo s ovakvim fejk iphone punjacem kolega je u firmi spalio cijeli produzni i ostavio ju bez struje na par min
Da, to nažalost i nije toliko rijetka pojava - problem je što su primarna (230 V) i sekundarna (5 V) strana u tim punjačima prečesto vrlo loše međusobno izolirane, pa postoji velika opasnost od proboja, ili kratkog spoja na primarnoj strani (u tom slučaju koji si naveo) a ne postoji često niti ugrađen osigurač bilo koje vrste.
možda je Kineskinja fejk. ili barem njezino preminuće u Maou.
možda je Kineskinja fejk. ili barem njezino preminuće u Maou.
Da, kampanja zastrašivanja - kupujte originalno i skupo, nikako nemojte kupiti isto to samo 10 puta jeftinije.
Da, kampanja zastrašivanja - kupujte originalno i skupo, nikako nemojte kupiti isto to samo 10 puta jeftinije.
Jasno je da se pretjeruje s cijenom originalnih punjača (barem donekle - ipak treba uračunati da se posvetilo više vremena pri razvoju), ali razlike su prilično vidljive; evo jedan od članaka s analizom kvalitete raznih punjača (originala i kopija): link1 i link2
I onda ja pričam gluposti.
Točno sam znao
uostalom, mora i mobitel imat zastitu
Nju je ozlijedio punjač, ne mobitel.
eto i samsung se oglasio oko explodirajuce baterije.
divni su oni, treba im vjerovat
Nju je ozlijedio punjač, ne mobitel.
Isto tako možeš reći da ju je ozlijedila kriva instalacija u kući/stanu jer osigurač nije izbacio.
Normalno, ima svakakvih punjača, ali činjenica je da su originalni preskupi, i da nitko svejedno ne bude pohrlio sad odmah kupovati originalne punjače jer je nekog možda negdje ubila struja pod tko zna kakvim okolnostima.
Također se može desiti da nekog i originalni punjač ubije ako je mlatio s njime po podu, no zato mora postojati više linija zaštite, a ne za sve kriviti punjač.
Kao što s mokrim rukama ne ideš po prekidaču za svjetlo, tako treba biti oprezan sa svom elektroničkom opremom.
jel im trebalo 3 dana da skontaju da je punjač zamenski?
Joj što lažu, sve bi da ebu a da ga ne prime
tako apple kažnjava korisnike koji ne koriste original iphone opremu
Mogli su smislit malo bolji izgovor od ovoga.
nelogicno da punjac to uradi? sem ak nije bila pod tusom
Meni je pukao kabel kod konektora na originalu, i ja sam uredno punio sve...
Kod jednog punjenja ipada sa punjacem od iphona je jednostavno doslo do kratkog spoja jer se jedna zica rastopila...
Tesko je usporedivat originale i fakove... jer npr ja sam imao u rukama ie8 sennheiser gdje je original 100 puta bolji nego fake, ali npr kod ie4 fake je bolji od originala...