Skype 5.0 u beti

poruka: 20
|
čitano: 5.257
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skype 5.0 u beti".
15 godina
neaktivan
Skype 5.0 u beti

Dobra je ova nova mogućnost video razgovora, samo šteta što neće biti besplatan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype 5.0 u beti

Pa iChat na mac-u ima to godinama, i besplatno je....nisam siguran dal će sad i novi msn imat konferencije besplatno. 

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Skype 5.0 u beti
Bottom point... uvijek ima programa koji imaju videokonferencije besplatno...
In Control
16 godina
neaktivan
Monk3 kaže...

Pa iChat na mac-u ima to godinama, i besplatno je....nisam siguran dal će sad i novi msn imat konferencije besplatno. 

kako se s ichatom povezati s nekim ko je na skypeu (na win)

17 godina
neaktivan
Skype 5.0 u beti

...i video konferencija nama,hrvatima,ne znaci puno kad je 90% skype usera na sramotnom uploadu od 256-512 Kbps.Ja na uploadu 512 Kbps jedva da mogu dostojno ukljuciti web kameru na rezoluciju 640x480(VGA) a da video bude bez trzanja i bez velikog laga i stekanja zvuka kod mog sugovornika.Sramota za HR!!!

dasHHa
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dasHHa kaže...

..Sramota za HR!!!

Sramota je "rezervirana" za sadasnji ADSL standard. Sadasnji ADSL 2+ Annex B ne   moze ici   vise od 1200 kBit/s

Spas treba traziti u optici, ali poznajuci telekome (nema izuzetaka) sve dok se mogu naci korisnici za ADSL nece ni ulagati u ovu "tehnologiju"

Bakar je odradio svoje (:

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
dasHHa kaže...

..Sramota za HR!!!

Sramota je "rezervirana" za sadasnji ADSL standard. Sadasnji ADSL 2+ Annex B ne   moze ici   vise od 1200 kBit/s

Spas treba traziti u optici, ali poznajuci telekome (nema izuzetaka) sve dok se mogu naci korisnici za ADSL nece ni ulagati u ovu "tehnologiju"

Napredni sam korisnik neta i koristim puno bandwitha i treba mi 1:1 up/down.T-com me nije ni jedan puta nazvao ili poslao mail ili stavio anketu na svoj portal i potrudio se da dozna sto zele korisnici i po kojim cijenama.Ja sam spreman platit optiku do 100 eura mjesecno samo nek je ponude ali nije njima u interesu imati zadovoljnog korisnika.Ja nemam izbora nego bit osudjen na veliko ''T'' na racunima za net  na otoku losinju-nema alternativnog providera i mogu samo cekati da HAKOM udjeli milostinju.

dasHHa
15 godina
neaktivan
Skype 5.0 u beti

Neznam kaako tebi steka ali ja koristim skayp preko 5 godina i jos nas na mrezi ima 4 korisnika malte ne stalno u isto vrijeme i nikada neamm nikavih problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beckham23 kaže...

Neznam kaako tebi steka ali ja koristim skayp preko 5 godina i jos nas na mrezi ima 4 korisnika malte ne stalno u isto vrijeme i nikada neamm nikavih problema

Ovdje se govori o rezolucijama koje su vece od VGA a koje se redovito koriste vani jer za poslovne videokonferencije ne zelis zrnatu sliku...

A onda ti treba   puno brzi upload nego ovaj...

In Control
15 godina
neaktivan

svaka čast skypeu, ali dok mi imamo ovakav upload to će biti jednostavno nemoguće ( govorim za puno bolju kvalitetu ), ja znam da sam imao problema s osobom iz italije, jer upload je očajan... optika je jedini spas, a njega kako smo krenuli neće ga biti do 2015...

Dompa
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
dasHHa kaže...

..Sramota za HR!!!

Ljudi budite sretni ja u BiH imam brzinu...pogledajte sliku...

http://www.speedtest.net/result/815580258.png

a placam 25 eura....

17 godina
Skype 5.0 u beti

do 5 korisnika. Mislim da će u punoj verziji biti moguće i više video korisnika, naravno usluga će se plačati, kao što pišu. Možda pod free bude do 5, odnosno barem dva korisnika?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

do 5 korisnika. Mislim da će u punoj verziji biti moguće i više video korisnika, naravno usluga će se plačati, kao što pišu. Možda pod free bude do 5, odnosno barem dva korisnika?

Nema sanse!!!!Svaki dodatni sugovornik u video konferenciji oduzima najmanje 512Kbps u uploadu i downloadu pa racunaj.5 korisnika zahtjeva 2,5 Mbps upload i download a to je jako mali postotak pretplatnika u Svijetu koji imaju upload veci od 2Mbps.HD Video je zahtjevniji od VGA,ako ukljucis svih 5 web kamere na 720p rezoluciju:5x2 Mbps=10Mbps.Free for use ostaju pojedinacni video pozivi i glasovne konferencije.

Sistemski zahtjevi za Skype 5.0.BETA:

• System requirements
  • PC running Windows 2000, XP or Vista. (Windows 2000 users require DirectX 9.0 for video calls).
  • Internet connection (broadband is best, GPRS is not supported for voice calls, and results may vary on a satellite connection).
  • Speakers and microphone – built-in or separate.
  • For voice and video calls we recommend a computer with at least a 1GHz processor, 256 MB RAM and of course a webcam.
  • For High Definition (HD) video calls both you and the person you're talking to need Skype 4.2 for Windows or higher, plus HD webcams. You'll also need a high-speed broadband connection (we recommend sustained 1 Mbps symmetrical bandwidth or higher) and a PC with at least a 1.8 GHz processor.
dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 1:49 (dasHHa).
16 godina
protjeran
Sk8eR kaže...
Lazarus Long kaže...
dasHHa kaže...

..Sramota za HR!!!

a placam 25 eura....

Budite sretni?! Budi onda i ti sretan jer u africi su jos na modemima.

15 godina
neaktivan
Skype 5.0 u beti

Nemora da znaci mozda nemaju ni to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...
Lazarus Long kaže...
dasHHa kaže...

..Sramota za HR!!!

a placam 25 eura....

Onda promijeni ISP-a.

HT Mostar daje:

• ADSL  internet do 4096/256 kbit/s
  • uključeno 10 GB prometa
  •    Za 15 eura.

Za 25 dobiješ sve x2 (limit, download, upload)

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
    17 godina
    neaktivan
    Skype 5.0 u beti

Mislim da HT Mostar u R.Srpskoj ne bude dobio.Nisam siuguran,neka me neko ispravi ako sam u krivu.

dasHHa
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan
    dasHHa kaže...

Mislim da HT Mostar u R.Srpskoj ne bude dobio.Nisam siuguran,neka me neko ispravi ako sam u krivu.

Šta ti je politika....

Čovjek nemože ni interneta poštenog imat.

Ustvari u cijeloj BIH je tako. HT Mostar možeš dobiti u Hercegovini i Posavini. BH Telecom u ostalom dijelu Federacije BIH. Za Republiku Srpsku neznam tko je.

Da se čovjek zapita, u najmanju ruku.

Another cold day in Hell
    16 godina
    neaktivan

Operatori su uglavnom u granicama pred Daytonske B&H...uz poneku iznimku, tako da HT uz nabrojane drži i Središnju Bosnu. M-tel je katastrofa...daju uglavnom flat uz katastrofa brzine Neodlučan

16 godina
    neaktivan

a placam 25 eura....

Što se mene tiče speedtest nije mjerilo...stvarnu brzinu koju si dobio od ISP-a možeš vidijeti na routeru koja se uglavnom nalazi na info stranici routera,a neki routeri ti prikazuju i podatke o linijskim gušenjima i margini šuma preko kojih možeš vidijeti kvalitetu parice.

Po meni su to vjerodostojni podatci,dok na speed test i sličnim ima dosta drugih stvari koji utječu na prikazanu brzinu!

1
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice