Dobra je ova nova mogućnost video razgovora, samo šteta što neće biti besplatan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa iChat na mac-u ima to godinama, i besplatno je....nisam siguran dal će sad i novi msn imat konferencije besplatno.
Pa iChat na mac-u ima to godinama, i besplatno je....nisam siguran dal će sad i novi msn imat konferencije besplatno.
kako se s ichatom povezati s nekim ko je na skypeu (na win)
...i video konferencija nama,hrvatima,ne znaci puno kad je 90% skype usera na sramotnom uploadu od 256-512 Kbps.Ja na uploadu 512 Kbps jedva da mogu dostojno ukljuciti web kameru na rezoluciju 640x480(VGA) a da video bude bez trzanja i bez velikog laga i stekanja zvuka kod mog sugovornika.Sramota za HR!!!
..Sramota za HR!!!
Sramota je "rezervirana" za sadasnji ADSL standard. Sadasnji ADSL 2+ Annex B ne moze ici vise od 1200 kBit/s
Spas treba traziti u optici, ali poznajuci telekome (nema izuzetaka) sve dok se mogu naci korisnici za ADSL nece ni ulagati u ovu "tehnologiju"
Bakar je odradio svoje (:
..Sramota za HR!!!
Sramota je "rezervirana" za sadasnji ADSL standard. Sadasnji ADSL 2+ Annex B ne moze ici vise od 1200 kBit/s
Spas treba traziti u optici, ali poznajuci telekome (nema izuzetaka) sve dok se mogu naci korisnici za ADSL nece ni ulagati u ovu "tehnologiju"
Napredni sam korisnik neta i koristim puno bandwitha i treba mi 1:1 up/down.T-com me nije ni jedan puta nazvao ili poslao mail ili stavio anketu na svoj portal i potrudio se da dozna sto zele korisnici i po kojim cijenama.Ja sam spreman platit optiku do 100 eura mjesecno samo nek je ponude ali nije njima u interesu imati zadovoljnog korisnika.Ja nemam izbora nego bit osudjen na veliko ''T'' na racunima za net na otoku losinju-nema alternativnog providera i mogu samo cekati da HAKOM udjeli milostinju.
Neznam kaako tebi steka ali ja koristim skayp preko 5 godina i jos nas na mrezi ima 4 korisnika malte ne stalno u isto vrijeme i nikada neamm nikavih problema
Neznam kaako tebi steka ali ja koristim skayp preko 5 godina i jos nas na mrezi ima 4 korisnika malte ne stalno u isto vrijeme i nikada neamm nikavih problema
Ovdje se govori o rezolucijama koje su vece od VGA a koje se redovito koriste vani jer za poslovne videokonferencije ne zelis zrnatu sliku...
A onda ti treba puno brzi upload nego ovaj...
svaka čast skypeu, ali dok mi imamo ovakav upload to će biti jednostavno nemoguće ( govorim za puno bolju kvalitetu ), ja znam da sam imao problema s osobom iz italije, jer upload je očajan... optika je jedini spas, a njega kako smo krenuli neće ga biti do 2015...
..Sramota za HR!!!
Ljudi budite sretni ja u BiH imam brzinu...pogledajte sliku...
http://www.speedtest.net/result/815580258.png
a placam 25 eura....
do 5 korisnika. Mislim da će u punoj verziji biti moguće i više video korisnika, naravno usluga će se plačati, kao što pišu. Možda pod free bude do 5, odnosno barem dva korisnika?
do 5 korisnika. Mislim da će u punoj verziji biti moguće i više video korisnika, naravno usluga će se plačati, kao što pišu. Možda pod free bude do 5, odnosno barem dva korisnika?
Nema sanse!!!!Svaki dodatni sugovornik u video konferenciji oduzima najmanje 512Kbps u uploadu i downloadu pa racunaj.5 korisnika zahtjeva 2,5 Mbps upload i download a to je jako mali postotak pretplatnika u Svijetu koji imaju upload veci od 2Mbps.HD Video je zahtjevniji od VGA,ako ukljucis svih 5 web kamere na 720p rezoluciju:5x2 Mbps=10Mbps.Free for use ostaju pojedinacni video pozivi i glasovne konferencije.
Sistemski zahtjevi za Skype 5.0.BETA:
- System requirements
- PC running Windows 2000, XP or Vista. (Windows 2000 users require DirectX 9.0 for video calls).
- Internet connection (broadband is best, GPRS is not supported for voice calls, and results may vary on a satellite connection).
- Speakers and microphone – built-in or separate.
- For voice and video calls we recommend a computer with at least a 1GHz processor, 256 MB RAM and of course a webcam.
- For High Definition (HD) video calls both you and the person you're talking to need Skype 4.2 for Windows or higher, plus HD webcams. You'll also need a high-speed broadband connection (we recommend sustained 1 Mbps symmetrical bandwidth or higher) and a PC with at least a 1.8 GHz processor.
..Sramota za HR!!!
a placam 25 eura....
Budite sretni?! Budi onda i ti sretan jer u africi su jos na modemima.
Nemora da znaci mozda nemaju ni to...
..Sramota za HR!!!
a placam 25 eura....
Onda promijeni ISP-a.
HT Mostar daje:
Za 15 eura.
Za 25 dobiješ sve x2 (limit, download, upload)
Mislim da HT Mostar u R.Srpskoj ne bude dobio.Nisam siuguran,neka me neko ispravi ako sam u krivu.
Mislim da HT Mostar u R.Srpskoj ne bude dobio.Nisam siuguran,neka me neko ispravi ako sam u krivu.
Šta ti je politika....
Čovjek nemože ni interneta poštenog imat.
Ustvari u cijeloj BIH je tako. HT Mostar možeš dobiti u Hercegovini i Posavini. BH Telecom u ostalom dijelu Federacije BIH. Za Republiku Srpsku neznam tko je.
Da se čovjek zapita, u najmanju ruku.
Operatori su uglavnom u granicama pred Daytonske B&H...uz poneku iznimku, tako da HT uz nabrojane drži i Središnju Bosnu. M-tel je katastrofa...daju uglavnom flat uz katastrofa brzine
a placam 25 eura....
Što se mene tiče speedtest nije mjerilo...stvarnu brzinu koju si dobio od ISP-a možeš vidijeti na routeru koja se uglavnom nalazi na info stranici routera,a neki routeri ti prikazuju i podatke o linijskim gušenjima i margini šuma preko kojih možeš vidijeti kvalitetu parice.
Po meni su to vjerodostojni podatci,dok na speed test i sličnim ima dosta drugih stvari koji utječu na prikazanu brzinu!