Neda Šmasung da se prčka. i 'pritom' se btw piše skupa, a ne
pri tom
pri tom
pri tom
A poslije točke veliko slovo?
pri tom
Nije neda (Ukraden) nego ne da. I u hrvatskom se koriste navodnici ", a ne '.
I kad si već pravopisno te jezično osviješten, možeš umjesto "btw" upotrijebiti lijepu hrvatsku riječ "usput".
Također, na početku rečenice dolazi veliko slovo, a na kraju točka.
Samo mi nije jasno kako se moze ostetiti usb konektor. Do sada sam imao 2 smartphonea i dosta puta mi se desilo da ludacki ustekavam micro usb u njega, ali se nikada nije potrgalo. Koliko sam puta tipkao po mobu dok se punio, ali ne naravno da vucem kabel za sobom nego se privucem punjacu ili punjac sebi ( ako je ustekan na produzni ), bome niti jedan kabel nisam unistio. Moja sestra ih je vec par unistila i slusalica isto.
Na s2 mi klinac stao taj dio moba u usta i stradao konektor tj pripadajuca elektronika. 5 USD dio od kineza i radi i dan danas koliko znam... Poslije toga nikad nista...
Samo mi nije jasno kako se moze ostetiti usb konektor. Do sada sam imao 2 smartphonea i dosta puta mi se desilo da ludacki ustekavam micro usb u njega, ali se nikada nije potrgalo. Koliko sam puta tipkao po mobu dok se punio, ali ne naravno da vucem kabel za sobom nego se privucem punjacu ili punjac sebi ( ako je ustekan na produzni ), bome niti jedan kabel nisam unistio. Moja sestra ih je vec par unistila i slusalica isto.
Vrlo lako se uništi jer je svakodnevno izloženo mehaničkom naprezanju, ponekad i više puta dnevno. Čak i ako paziš, zapravo nije pitanje hoće li krepati, nego kada. Meni evo već lagano slab kontakt na jednom Samsungu pa se prekine veza kad ga krivo pogledam, a hiper sam osviješten po pitanju te mogućnosti, ukapčam i iskapčam ko u usporenom filmu i nikad ne savijam kabel. Ženi, koja je prosječno neosviješten/neoprezan korisnik na Sonyju naravno odavno riknuo pa puni bateriju na vanjskom punjaču.
pri tom
A poslije točke veliko slovo?
pri tom
Nije neda (Ukraden) nego ne da. I u hrvatskom se koriste navodnici ", a ne '.
I kad si već pravopisno te jezično osviješten, možeš umjesto "btw" upotrijebiti lijepu hrvatsku riječ "usput".
Također, na početku rečenice dolazi veliko slovo, a na kraju točka.
chill, forumaš sam, a ne novinar koji je plaćen da piše točno