i nije bio nepoznati sponzor nego ASUS njihove su bile i maticne ploce i grafe,uglavnom radili su bench buldozera

ja nisam stigao ostat do kraja da posatne nestabilan jer me frend odvukao a u kojem paviljonu je bio sajam inovacija?
mi taj dan bas isli sa skolom na izlet u zagreb imali tamo sat vremena kao što su i drugi rekli nema ničeg zanimljivog
Zadnjih par godina sajam se pretvorio u , nisam dolazio.
Htio sam doći eto ove godine ponovno, jer je restart jeli, ali sad čitam komentare i uopće mi nije žao što nisam došao.
Sjećam se jedne godine, dok sam išao s razredom, mislim da je bilo 2007 ili 2008, bile su hostese u crvenim minićima, zgodne, bila je organizirana nagradna igra za dobro računalo (vozila se F1), ja i dečki bacili okladu pa nakupovali kilu slatkiša i jeli smo dok nam svima nije bilo zlo, a moj se bratić napio kao stoka i završio u bolnici, poslje starci morali dolaziti po njega. *nostalgija*
Još se sjećam, bilo je izloženo staro računalo i preko ekrana naljepljena etiketica "NIJE TAČ SKRIN!!". Eh, ali onda nisam imao mobitel s dobrom kamerom.
Godinu poslije su samo organizirali dobar laser show, i bio je neki lan pary koji su PC PLAY-evci organizirali i to je to, zadnja godina da je bilo dobro.
Nije društvo više što je nekad bilo.