Rusija upozorava Google, Facebook i Twitter

poruka: 33
|
čitano: 4.553
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rusija upozorava Google, Facebook i Twitter".
17 godina
Re: Rusija upozorava Google, Facebook i Twitter
funat kaže...
hrvooje kaže...

Prodaješ demagogiju. U New Yorku i Berlinu tisuće ljudi spava pod mostovima, znači Njemačka i Amerika su siromašne zemlje. 

Iz Slavonije je otislo najvise ljudi u Irsku - vjerovatno polovica od ukupnog broja.

Konobarit možeš i na obali. Ako programiraš svejedno ti je gdje si. Preko je trava uvijek zelenija. 

Zanimliivo kako nitko ne navodi drugu stranu medalje. Npr. prvi dan u Dublinu crnac od 100 kg nedebel na vratima hostela nudi drogu. Neka fala, seljak sam, djeca mi idu sama 3 km pješke u školu sama bez policijske pratnje, krmača prasi desetero, pijem kozje mlijeko i jedem čvarke.

Pod kišom granata je nisam napustio , a sad da odem, pa tko će rakiju ispeći. Sve  za Slavoniju, Slavoniju nizašta.

There is no job like cron job!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 21:54 (hrvooje).
17 godina
neaktivan
Rusija upozorava Google, Facebook i Twitter

Pa nitko ne kaze da je treba napustat. Dapace, vecina ovih sto su otisli su probisvjeti, tako da ce vama koji ostanete mozda biti i lakse. 

Sto se tice droge i sigurnosti u Dublinu - price za djecu, i to od samih Iraca koji imaju drugi koncept sigurnosti. Dublin je siguran kao i bilo koji grad u Hrvatskoj. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Rusija upozorava Google, Facebook i Twitter
hrvooje kaže...

Konobarit možeš i na obali. Ako programiraš svejedno ti je gdje si. Preko je trava uvijek zelenija. 

Zanimliivo kako nitko ne navodi drugu stranu medalje. Npr. prvi dan u Dublinu crnac od 100 kg nedebel na vratima hostela nudi drogu. Neka fala, seljak sam, djeca mi idu sama 3 km pješke u školu sama bez policijske pratnje, krmača prasi desetero, pijem kozje mlijeko i jedem čvarke.

Pod kišom granata je nisam napustio , a sad da odem, pa tko će rakiju ispeći. Sve  za Slavoniju, Slavoniju nizašta.

Ma ima toga i kod nas, samo nisu crnci.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice