Ha?
ccek... to baš i nije previše jeftino...
tolko je bio i prvi psp
tolko je bio i prvi psp
Čuj, dao sam preko 300€ za konzolu i jednu igru, čekao sam preko mjesec dana da izađe e-shop (a od releasea ukupno oko 3 mjeseca su ljudi čekali);
kad je napokon izašao nisam uopće mu mogao pristupiti prva 2 dana, a još i danas mogu očekivati da nešto neću moći downloadati do kraja ili pogledati trailer do kraja.
crno bijele igre za gameboy starije od 20 godina naplaćuju od 30kn na više, dok one za DSi ware koje su manje više slične igrama sa android marketa ili App storea se prodaju otprilike po cijenama od 40 do 100kn.
e sad ako to nije krajnje bezobrazan pristup prema kupcima, onda ne znam. Uglavnom ja nikad nisam naišao na šugaviji online servis od 3DS e-shopa. A i internet browser je prilično jadan.
I da ne zaboravim spomenut, korisnici iz sjeverne amerike u e-shopu imaju za skinut i pogledat 3D trailere igara predstavljenih na E3-u, dok europljani i australci nemaju, što je vrlo diskriminirajuće, pogotovo uzevši u obzir da ameri plaćaju samo $250 za konzolu.
Tako da ako nastave ovako, ja se iskreno nadam da će ih Sony potopit.
a gledaj ja se sigurno nebi mogao zabavit na njemu ,ako mi daju da igram zeldu po 25. puta
isto kao sto niti cod vise nemogu igrat nakon 4 puta
a gledaj ja se sigurno nebi mogao zabavit na njemu ,ako mi daju da igram zeldu po 25. puta
a ja radije odigram prvi super mario po 300ti put nego ijednom uncharted...a jos radije odigram novi nastavak gdje uvjek ima novih stvari...
bolje milijun puta dobru igru odigrat nego i jednom neki isprdak...
a ja radije odigram prvi super mario po 300ti put nego ijednom uncharted...a jos radije odigram novi nastavak gdje uvjek ima novih stvari...
meh.. ima tolko novih stvari kao i svaki novi iphone
mario kart ? sta ces pak novo na njemu dobit ? meni to sve lici na portove sa pathevima
mario kart ? sta je pak novo ces na njemu dobit ? meni to sve lici na portove sa pathevima
novi sufiks u nazivu
mario kart ? sta je pak novo ces na njemu dobit ? meni to sve lici na portove sa pathevima
vec sam rekao, bolje staro a odlicno, nego novo a sugavo ili osrednje u najboljem slucaju
grimmy majke ti ...koliko ti imas godina?vidis naslov teme mozda? naslov nije"kako volim stare igre,sa prastarih nintendovih konzola,koje su btw. bolje od svih sonyevih igara zajedno".....ohladi,volim i ja zaigrati mario kart,super maria i star fox pogotovo,ali frende,to si sve mogao,i mozes(a i moci ces) igrati i na psp-u s emulatorom....istina da igre koje u danasnje vrijeme izlaze (ne sve,ali vecina) nemaju taj neki kick,koji ces osjetiti tijekom igranja,tj. uzbuđenje laički rečeno....nezz kako se NDS nosio sa MULTIPLAYEROM,tj. tocnije online komponentom ....na psp-u se odvijala u dosta dobrom smjeru...a kakav ce to biti osjecaj igrati npr. killzone online dok sjedis na svojoj terasi navecer....NGP je naravno i multimedijski uređaj,a ne samo uređaj za igranje....istina,rear touch screen mi nema smisla,ali dva analoga su zasigurno veliki plus novoj konzoli....
Možda neće biti najprodavanija, ali najnaprednija 100%. Tko sad šta voli igrati...
Super Mario ili killzone
Možda neće biti najprodavanija, ali najnaprednija 100%. Tko sad šta voli igrati...
Super Mario ili killzone
to ti je jako diskutabilan pojam
najjaci hardver ne znaci najnaprednija
kod nas 3000-3500kn
svi znamo kakve su cijene u hrvatskoj, tako da ne pricaj gluposti
kod nas je minimalno cijena u dolarima pomnozena sa 10
To je valjda slučaj u tvojoj glavi. Ja to tako ne doživljavam. Nisam se susreo s tako suludim cijenama koje ti navodiš ..
a bolje da ti ne kazem sto si ti
cijena ps3 slim 160gb
US=250$ EU=250€ HR=2500kn
i tak je i za svu ostalu elektroniku vise manje
jel ti trebam sporije to objasniti da ti to shvatis, pa ne mozes ignorirati ciste brojek, to je matematika mozda drugi osnovne covjece
mjenjas misljenje za 40% u 5 postova i onda imas muda napadati covjeka, svaka cast.
kod nas 3000-3500kn
To je valjda slučaj u tvojoj glavi. Ja to tako ne doživljavam. Nisam se susreo s tako suludim cijenama koje ti navodiš ..
cijena ps3 slim 160gb
jel ti trebam sporije to objasniti da ti to shvatis, pa ne mozes ignorirati ciste brojek, to je matematika mozda drugi osnovne covjece
mjenjas misljenje za 40% u 5 postova i onda imas muda napadati covjeka, svaka cast.
di mjenjam misljenje? cijelo vrijeme pricam da je cijena kod nas jedna ka cijeni u dolarima puta 10 i to sam potkrijepio cijenama stvarnog proizvoda kada mi je receno da izmisljam
kod nas 3000-3500kn
cijena ps3 slim 160gb
di mjenjam misljenje? cijelo vrijeme pricam da je cijena kod nas jedna ka cijeni u dolarima puta 10 i to sam potkrijepio cijenama stvarnog proizvoda kada mi je receno da izmisljam
jel ti netko ukrao sifru i napisao ovo gore 3000-3500kn?
Ili se pivice popilo pa 250x10 ispalo 3500kn?
:-)
jel ti netko ukrao sifru i napisao ovo gore 3000-3500kn?
Ili se pivice popilo pa 250x10 ispalo 3500kn?
:-)
a jesi ti procitao cijeli thread pa vidio da ja kazem da to kazem za 3g verziju kojoj ce cijena biti bar 300$
joj grimyHR daj prestani pljuvat po sonyju tolko i hvalit nintendo. tu smo da raspravljamo o PSViti a ne da li je sony ili nintendo bolji. jednostavno gubim zivce citajuci tvoje postove, tako da zadnja 3-4 posta nisam ni procitao. i daj se malo nauci kulture ako ja sa 15 godina ne pisem rijeci "kreten" itd. i tim pojmom si uvrijedio covjeka koji je kupio 3DS i rekao da mu je zao sto je dao novac, a ti si rekao da ne bi ko kreten isao kupit ili tako nesto, ne znam tocno, stvarno nemam zivce citat opet. gle sto se tice autonomije tj. trajanja baterije, kaj tebi 4 sata igranja na PSP-u nisu dosta? ne pocne te boljeti glava nakon tolko igranja? ako ne, onda si stvarno malo ovisan ako se ne znas kontrolirat. za igre pljues opet po sonyju kako PSVita nece imat dobre igre. tebi COD, FIFA, PES i druge igre nisu dobre za prijenosnu konzolu? ne shvacam tvoj um da ti te igre ne mogu bit dobre. ne moraju bas te, al da ti niti jedna s najavljenog popisa nije dobra onda stvarno nemam komentara. igre za DS su kako su i ostali rekli. japan, hentai, strip, zmaj, pekara, pogled od gore i to je to. imas i onu neku di imas svoju zivotinju. ajme kak je to zabavno. platis 150 kn za igru (ne znam kolko tocno kosta) za bi imao kucnog ljubimca na konzoli. omg. ja sam si za 60 kn kupio zeca i imam ga vec 6 godina, jedna od boljih stvari u mojem zivotu, daje ti veselje uzivo, a ne na nekom *jadnom* ekranu. to ide i sony-ja da ne bi mislili da mi je sony zakon, eyepet il kaj vec, smece. zato ne mozes usporedivat igre sa PSVite i NDS-a, jer su igre sa PSVite polako u rangu sa igrama PS3 i igrama sa PC-a (ne po grafici nego opcenito). i siguran sam da oni koji su zeljni "hardcore" igranja da ce kupit ili PC ili PS3. PSVita je konzola koju ces igrat kad ides nekam na put pa da ti nebude dosadno dok se vozis, ili prije spavanja da odigras pol sata a ne da 4 sata drk*s po njoj. normalno da ce ti baterija postat slabija ak ces ju igrat umjesto da spavas. i rekao si da su tebi stvari poput WiFi-ja i gledanja filmova nepotrebne na konzoli. pa ako cu platit 250 eura za taj komad plastike, onda valjda ocekujem da mogu na net s njom i da mogu pogledat koji film i odslusat glazbu. ako to sve mogu radit s mobitelom kojeg sam od T-Mobilea dobio za 1 kunu onda stvarno.
savjet: rade prestani sudjelovat u temi jer vidis i sam da su svi protiv tebe. stvarno mi ides na zivce (nek dobim karton za ovo, al ides mi, kaj mogu)
grimmy koliko si "pametan" stvarno bogte neznam šta da ti kažem.Zapravo znam.zbog tvojih glupih komentara sam se registriro...Potpuno se slažem sa minikdom5 a najviše sam po....io zbog toga što si reko šta će ti net,filmovi i ostala multimedija na handheldu.Pa mislim u kojem t stoljeću živiš ispravak TISUĆljeću.Pa nisu ti više konzole samo za igre naravno da i one idu u korak sa tehnologijom pa si dodaju navedene "gluposti".Isto je sa svim gaming platformama a najviše se ističe na mobitelima prije 11-12 godina mobitel je mogo zvat,slat poruke i imo si igru snake a sad pa najbolji mobitel na svjetu samsungov galaxy s2 ima 2 jezge,2 kamere(stražnja ima nevjerovatnih 8 mgp),imaš ogomnu listu igara na androidovom storeu.I da još nešto kako možeš reć da je ucharted serijal i cod serijal sranje pa to su najocjenjivanij serijali unacharted je najbolja ps3 ekskluziva uz killzone i little big planet.A tvoj mario ne kažem da je sranje pogotovo zato što je pionir gaminga ali brate pa ima 1000000 boljih igrica od mario karta pogotovo u istoj katekoriji kao need for speed,dirt...Mislim da se svi na ovom forumu slažu samnom pa čak i na svijetu ima možda 100 ljudi koji misle kao ti.
7 | Mislite kao ja. |
---|---|
1 | Mislite kao grimmy. |
Jedva cekam da mi dode u ruke!
Enjoy continuous, uninterrupted gameplay between your PS3™ and PlayStation®Vita systems with compatible titles
jel to znači da če naslovi s ps3 biti igrivi i na ps viti?
Ma da Grimmy naravno da mario kart i nfs nije isti žanr: Mario kart-vožnja auta
NFS-vožnja auta
Pa da to nije isto.
P.S.Kupujem Vitu!!!!!!
Ma da Grimmy naravno da mario kart i nfs nije isti žanr: Mario kart-vožnja auta
NFS-vožnja auta
Pa da to nije isto.
P.S.Kupujem Vitu!!!!!!
ma naravno i gta je isti zanr kao i to dvoje, imas auto i vozis ga to je ocito tebi dovoljno da ih izjednaci...
sam nastavi pisati, takvim argumentima i izjavama samo spustas sebe i podizes mene u ocima bilo kojeg iole inteligentnog sugovornika
pogotovo sa izjavom kako kupujes uredaj koji jos nije ni blizu toga da vidi svjetlo dana i kojeg definitivno nisi isprobao, a o kolicini upotrijebljenih usklicnika iza te recenice da i ne govorim... ako imas vise od 12 godina sramota si za ljudski rod
grimmy zar nevidiš da jedini na ovom forumu misliš drukčije od drugih i da si glp.Pa samo pogledaj minikdov komentar...Ima 7 likeova a moje glasovanje je 4:1.Žao mi je al ti si fail i total nobb.
grimmy zar nevidiš da jedini na ovom forumu misliš drukčije od drugih i da si glp.Pa samo pogledaj minikdov komentar...Ima 7 likeova a moje glasovanje je 4:1.Žao mi je al ti si fail i total nobb.
svi velikani ljudske povijesti su mislili drugacije od drugih, ne znam zasto mislis da je biti dio bezumne mase nesto super
To je drugo za velikane npr. svi su mislili da je zemlja ravna ali je galileo znanstvenim činjenicama dokazao da je okrugla tako što je mjerio putanje i ostale stavi a ti nemaš činjenice tako dfa se nemožeš uspoređivat s njima.
To je drugo za velikane npr. svi su mislili da je zemlja ravna ali je galileo znanstvenim činjenicama dokazao da je okrugla tako što je mjerio putanje i ostale stavi a ti nemaš činjenice tako dfa se nemožeš uspoređivat s njima.
evo tri cinjenice:
psp2 i 3ds su IGRACE konzole
NISU pmp/mid uredaji
uredaji namjenjeni igranju se biraju po tom kriteriju, inace si pogrijesio vrstu uredaja koju kupujes