Prve specifikacije Radeona 67xx

poruka: 53
|
čitano: 9.049
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prve specifikacije Radeona 67xx".
17 godina
RE: Prve specifikacije Radeona 67xx
microman kaže...

Ono što bi se moglo desit je nagli pad cijena HD5xxx serije.

Haha nekak sumnjam i to...

1800-1900kn za HD6770, nevjerujem da će više.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:53 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

Kao što sam i predpostavljo da ce HD6770 bit u rangu s HD5870, mozda cak i brza...

Pitanje je samo kolika ce biti cijena.... Ili će HD5xxx serija drastično pojeftinit ,a HD6xxx serija zamjenit njezine cjene ili ce pak HD5xxx serija donekle zadrzat svoje cjene, a HD6xxx serija bit vrtoglavo skupa...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Haha nekak sumnjam i to...

1800-1900kn za HD6770, nevjerujem da će više.

Sve ovisi kako če se HD6770 pozicionirat preformansama, a ako če biti bliže HD5870 onda definitivno 1900+kn.

I'll be back
17 godina
protjeran
ShadoW kaže...
stoncin3 kaže...

Zast je ne prodas za 1900kn i onda kupis 6xxx seriju. Isplati ti se svakako. Ali kako hoces.

Stavio sam u Mali oglasi..Namigiva

trash bin can:S
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
ShadoW kaže...
stoncin3 kaže...

Zast je ne prodas za 1900kn i onda kupis 6xxx seriju. Isplati ti se svakako. Ali kako hoces.

Stavio sam u Mali oglasi..Namigiva

Šta nisi malo uranio?

Kak češ izdržat bez grafe do kraja desetog(početko jedanaestog) mjeseca?

Ja sam bez konfe izdržao max tri dana, a sad silujem HD3400 na svom HP-u i igram Dragon Age na 800x600 i low detaljima sa "velikih" 30FPS-a.

I'll be back
17 godina

opet nema u tablici za nas penzice modela od 800kn?

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nema veze. Dok se ne javi netko proći će i neko vrijeme.

A i cijene uvijek mogu pasti.

Sada je pravo vrijeme za prodaju..

I još dok nema ponuda puno.

Da dobijem što više za nju..

A ionako planiram nabaviti nešto HW, sakupio sam viška novaca boli glava

16 godina
neaktivan

Ja osobno rađe izgubim 300-400kn nego da sam mjesec dana bez grafe. Več mi sad u Austriji fali moja mašina, a di je 12mjesec kad se vračam doma. Još je sva sreča što sam više od pola dana u pogonu pa ode vrijeme.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 1:55 (microman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa rečeno je negdje sredinom mjeseca da izlaze serija 6700

Do onda još 2-3 tjedna. Dok prodam barem tjedan dana ako ne i više..

Dok se netko javi pa dok pošaljem i zapakiram dogovorim sve detalje treba proći nekoliko dana

I sedmicu dana čekam nije meni toliki problem bez grafe biti neko vrijeme

Mislim ne sad mjesec dana da nemam GPU..

Ionako idem u grad ovih dana po neke komponente pa možda kupim i nešto zamjensko

16 godina
Mojpismonosa kaže...
vombat kaže...

Eto ja se nadam da svi vi koji ste prije pola godine kupovali high end kartice(5850/5870) za 2300-3300Kn nemate osijecaj da ste namagarceni i napravljeni budalama. Ja bi se tako osijecao,ali eto ja sam priprost:) Sada kada opet za 6mj izade nova serija jos brza od 6700serije svakako kupite i nju , nemojte biti blesavi i propustati dobre prilike:)

Ja 5850 nabavio za 1550kn (platio bez PDVa i jos rabateee) ;)

Mozes li mi reci di si je nabavio? Ja bih uzeo jednu.

16 godina
neaktivan

Kad bi trebala doc 6xxx serija?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skizzy kaže...

Kad bi trebala doc 6xxx serija?

Između 18 i 25 listopada ove godine. Računaj tu još nekih 10 do 15 dana dok nedođe u naše trgovine znači početak 11 mjeseca.

http://vr-zone.com/articles/-rumour-radeon-hd-6850-on-october-18th-is-barts-pro-/9861.html

17 godina

blago se vama koji imate mogucnosti da svaki put kad izade nova serija ili modeli pa si ih mozete priustiti :(.Istina je,ja neradim,al svejedna i da nadem posao poslije faxa neznam kako bi izdvajo oko 2k kuna smao za grafu

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 11:03 (BugHacker).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Prodaš staru kupiš novo. Uz nadoplatu. Pa ne treba 2000 kuna dat?

Ja tako radim otpočetka. Sad isto..Belji se

KLIK!Šutim

17 godina
BugHacker kaže...

blago se vama koji imate mogucnosti da svaki put kad izade nova serija ili modeli pa si ih mozete priustiti :(.Istina je,ja neradim,al svejedna i da nadem posao poslije faxa neznam kako bi izdvajo oko 2k kuna smao za grafu

LOL pa prodaj staru grafu pa ćeš imat para. Gubiš samo do 500kn (zbog starosti grafe).

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
protjeran

heh Samo da mi HD6770 ne dođe više od 2000 kuna?Plač

17 godina
neaktivan

meni bi bilo drago da nvidia izbaci nove grafe da se stabilizira cijena.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

meni bi bilo drago da nvidia izbaci nove grafe da se stabilizira cijena.

LOL

17 godina
jbg imate pravo nisam se toga sjetio.... smotan ja :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dad0 kaže...

A i za svakog gamera je standard da barem jednom godišnje promjeni karticu. Šta se može tehnologija napreduje kartice zastarijevaju tak je to u informatici.

Nije baš tako.

Sasvim je dovoljno kupovat grafulju svake dvije godine - naravno, pod pretpostavkom da kupuješ malo jače modele (nižu gornju klasu) Cool

Recimo ja kupim uvijek jednu slabiju od najjačeg modela u seriji (tako sam prije 2 godine uzeo GF 260 c216 a najjači model su bile 280-tke)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

tako sam prije 2 godine uzeo GF 260 c216 a najjači model su bile 280-tke

Te i jesu najbolje po omjeru cijene/performansi, klasu niže od najjače u seriji.

17 godina
microman kaže...

Šta nisi malo uranio?

Kak češ izdržat bez grafe do kraja desetog(početko jedanaestog) mjeseca?

Ja sam bez konfe izdržao max tri dana, a sad silujem HD3400 na svom HP-u i igram Dragon Age na 800x600 i low detaljima sa "velikih" 30FPS-a.

Ja mislim da nije uranio. Ja vec jedno 3 tjedna bez grafe, mozda i vise.

Ja silujem FX1600m. Grafa je malo jaca od 2600xt 256 ddr4. A laptop je kupljen kada je izasla serija 2xxx. I moram priznat da igre rade jednako dobro na quadro kao i na radeonu, pa cak i bolje (geforce jos nisam imao Plač)

Ovaj laptop je ubio sve moje predrasude da je geforce bolji za igranje od quadra, iako je.

stoncin3 kaže...

Pa rečeno je negdje sredinom mjeseca da izlaze serija 6700

Do onda još 2-3 tjedna. Dok prodam barem tjedan dana ako ne i više..

Dok se netko javi pa dok pošaljem i zapakiram dogovorim sve detalje treba proći nekoliko dana

I sedmicu dana čekam nije meni toliki problem bez grafe biti neko vrijeme

Mislim ne sad mjesec dana da nemam GPU..

Ionako idem u grad ovih dana po neke komponente pa možda kupim i nešto zamjensko

Ja sam svoju prodao za 1900kn Cool.Ali zato sam je platio vise.Plač

17 godina
protjeran

Ma ja ću dobro proć i sa 1700 kn. Iako ne bih htio da idem ispod.

Ta grafička jest stara što stoji iako realno gledajući 2100 kn je sasvim nova ipak je to minus 400 kuna onda.

Što dovodi u pitanje mnoge stvari ponajprije koliko vrijedi dns ta grafička zapravo bila ona stara gdn dana ili glanz nova?

Ta GPU je sposobna vrtiti najnovije shootere na max još 2 godine. Naravno ako izuzmemo AA+AF i reze preko 1680

što ja i koristim i ne koristim!

I drugo realno gledajući ona ni ne bi smjela koštati preko 1700 kuna da nije recesije samo činjanica jest da sada već gdn dana joj je cijena preko 2k?

Što da radim? Ipak je to 20% manje a dobiva cijeli bundle sa igrom DX11Namigiva

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice