AMD si daje truda ovih dana. Neka samo tako nastavi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj Bože još puno toga iz AMD-a...
Svaka čast AMD-u napravil je dobar posao ali naši TRGOVCI nisu normalni.Najači AMD-ov Phenom II košta oko 2400 kn.
Dok INTELOV i7 920 koji je jači od gore navedenog košta oko 2300 kn.
Svaka čast AMD-u napravil je dobar posao ali naši TRGOVCI nisu normalni.Najači AMD-ov Phenom II košta oko 2400 kn.
AMD je zakon tvrtka i njihovi procesori bar za mene su najbolji na svijetu. Ja imam Athlon X2 4200+. S tim procesorom se može sto stvari napraviti. Čak sam ga bio overclokirao sa 2200Mhz na 2700Mhz. Stvarno ludilo procesori. A nisu skupi.
I maticna od amd-a za super oc-anje dođe vec 700kn, a za extremno oc-a nje vec od 1000kn.
BTW: phenoma II ce malo ljudi uzet, zato jer puno njoh cilja na neki athlon x4 koji nema L3 cache i nije puno sporiji od phenom II, a kostat ce vjerovatno kao sada ovaj phenom 9550 800-900kn, i nece bit clockan na 2,2GHz nego na 2,6-2,8GHz i naravno mi cemo ga pogurat do 3,2-3,5GHz kako tko...
Sve najbolje za nove Phenome II,ali jednostavno sam se neugodno iznenadio kada sam vidio u LINKSU cjenu od 2400 kn.
Ja sam se nadao da če koštat nekih 1700kn
DDR3 je shit, pogledaj samo latencije 7-7-7 ili 9-9-9 LOL. Ja preskacem ddr3 100% i prelazim na onaj poslje tog sad koji ce to bit ddr5 ili rambus ram koji ce imat quad ili octal data rate i performanse ce bit ubitacne!
DDR3 je shit, pogledaj samo latencije 7-7-7 ili 9-9-9 LOL. Ja preskacem ddr3 100% i prelazim na onaj poslje tog sad koji ce to bit ddr5 ili rambus ram koji ce imat quad ili octal data rate i performanse ce bit ubitacne!