...i evo SSDova koji po trajanju mogu parirati HDDovima.
Jedan ovakav od 100 ili 200 GB, + terabajt ili dva za storage, i krasna diskovna konfiguracija je rođena :)
...i evo SSDova koji po trajanju mogu parirati HDDovima.
Jedan ovakav od 100 ili 200 GB, + terabajt ili dva za storage, i krasna diskovna konfiguracija je rođena :)
seagate vec dugo ima slicno, ako ne i bolje rjesenje :)
http://www.seagate.com/em/en/internal-hard-drives/solid-state-hybrid/pulsar-solid-state-drives/
U da mi je dva ovakva stavit u RAID odnosno sada RAIN i vidit kako se ucitavaju stvari!!!!
@necroMaX ... ovo nije top brzina za SSD-ove. Neki normalni SSD je brzi bar 25%. Ja imam 2 Kinkstona SSD v+200 u raidu 0. Brzo je ali nije warp brzina :)
Imam maticnu plocu koja jede SSD diskove sa svojim hibridnim* SCSI320 Adaptec dvokanalnim kontrolerom u brzinama simultanih fajlova u konstantnom troughoutput-u s minimalno procesorskog overhead-a uz minimalno zagrijavanje s vrlo provjerenim tehnologijama diskova. Budem postao benchmark za koji dan. Slazem server s malim brdom diskova za e-commerce pa imam neki solidan budzet za novi hardver svakog kvartala jer smo tek u procesu razvoja svojih globalno primjenjivih rjesenja. Da ima dana kad samo cesemo jxxa al s uspostavom novih trgovinskih odnosa i robno novcane razmjene uz odlicne financijske pakete za nove korisnike i globalnom prisutnoscu sramota je da nemamo sve najnovije u kompovima i da se svi ne bavimo trgovinom online. Nekidan presao sa dual core na 8 core ne zamjerite mi ako previse pisem... malo sam hardware freak... sorry
on topic: REVO drive... Pure bliss... btw here is an milion dollar idea! aj neka neko isprogramira bilo kako eda se graficka koristi za ubrzavanje sistema nesto ala OpenAL Kao DirectX za igre al za aplikacije npr da umisto windows desktopa mozes na windows staviti lxde i linux programe po principu ako je vec wine toliko los i nece windows programi linuxu zasto ne bi linux progy na win... ok mozda ne guglam dovoljno duboko pa tako nes vec i postoji al PCIE neki bijesni SAS kontroler s flash memorijom koji bi se spajao na SLI-CrossFireX s promjenjivim cipovima-SAS-SATA-SCSI-InfiniBand-Thunderbolt najnovijih specifikacija i kolicinom cache flash ektremno brze memorije nadopunjujuci graficku i zauzimajuci na hardverskom levelu resurse...
0 | Ima smisla... |
---|---|
0 | Streberu!!! |
1 | Besa... |
2 | Aj lec... |