I Splitu i Osijeku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijela Hrvatska je bila Off. Preko dva sata kod mene. Prvo je oživio net preko kabela,a naknadno net na mobitelima. Pozivi i sms su radili...a SZK 0917700 je bio Off.
Drago, zaboravil si tomato koji također nije radio.
Btw mislim da bi bilo najbolje da u članku zamijeniš "IPTV" sa "televizija" jer B.net u ponudi nema IPTV već samo kabelsku, digitalnu i satelitsku televiziju.
Cijela Hrvatska je bila Off. Preko dva sata kod mene. Prvo je oživio net preko kabela,a naknadno net na mobitelima. Pozivi i sms su radili...a SZK 0917700 je bio Off.
ma Dragec je tipični Purger - za njega u svemiru postoji samo Zagreb, ostalo nije bitno!
ma Dragec je tipični Purger - za njega u svemiru postoji samo Zagreb, ostalo nije bitno!
Tri godine sam na Vipu i nikad do danas nije došlo do prekida usluga. Svakome se to može dogoditi. TELE2 je smeće koje UVIJEK nigdje nema signala a internet je spor ko puž. A što sad?
Tri godine sam na Vipu i nikad do danas nije došlo do prekida usluga.
Od 1999g. Nikada nisam imao prekid usluge. A zadnje dvije godine sam oduševljen sa netom preko kabela. Perfekcija stabilnosti i visoke čistoće linije (vip kabel, ne Bnet).
Nešto im je debelo puklo.
Btw uvid u stanje računa MojVip je još mrtav.
ja sam u St i kad sam pitao tehnicku sluzbu rekli su da je pao server i da otklanjaju kvar jer kod njih pokazuje da je sve u redu no korisnici i dalje nemaju net. nakon sat vremena sve se vratilo u normalu. (Bnet)
"Zbog tehničkih poteškoća u ranim večernjim satima je dio korisnika imao otežan pristup pojedinim Vip i B.net uslugama. Tijekom večeri korištenje Vip i B.net usluga je normalizirano.
Period u kojem je korisnicima na većini područja u kojima su se pojavile poteškoće pristup bio otežan, trajao je oko sat vremena."
A gde je pečat, u ovom slučaju razlog?
Di su sada dežurni pljuvači po tele2 i signal?
Ne branim tele2, ali mi je zanimljivo kako sada nema tih plačenika za pljuvanje
Tri godine sam na Vipu i nikad do danas nije došlo do prekida usluga. Svakome se to može dogoditi. TELE2 je smeće koje UVIJEK nigdje nema signala a internet je spor ko puž. A što sad?
Ima ga, evo tu. Registrirao se da nam kaže kako je Vip najbolji, a Tele2 najgori.
No dobro, nemojmo sad u off-topic.
Net je nesta i u Splitu... da ironija bude veca, upravo su mi danas uveli Bnet internet... ... zajebajen se da sam u sve skupa 5 sati uspia spizdit i taj net...
----poslano sa Tele2 mreže-----

najbolji su mi ovi eufemizmi PR-a "poteškoće u pristupu" i "tehnički problemi" kad čistačici treba utikač za usisavač ili rakuni/bipolarni medvjedi pregrizu "magistralni" kabel ili se umiješaju mračne antioperaterske sile iz podzemlja sabotirajući infra i ultra strukturu
uostalom, kao zadovoljštinu dobit ćete od VIP-a 1 kb internetskog prometa besplatno, možda i čitavu sekundu besplatnog razgovora (uspostava poziva se ne računa), kao i prva 4 slova sms-a gratis. oni s b-net tv-om neće dobiti ništa jer su ionako bili kod susjeda koji signal primaju običnom antenom.
Prije par dana je bilo problema s T-Com ADSL-om i MaxTV-om po čitavoj Hrvaskoj. Ne vidim da se išta o tome pisalo.
A zato je meni bilo limited i na lte i na 3G. Mamu im.... a kada treba platiti račun onda ne uvažavaju trenutne korisničke poteškoće a svoje poteškoće ovako olako toleriraju.
Je*em im mater,ko da zivimo u indiji.
HT-u su padale bazne stanice od nove godine do negdje prije ko da poludile i nikome nista. A zamislite radni dan di ostvaris najmanje 50 poziva, a nemres nista, internet na mobu se vuce ko krepana macka. I to sve se desilo u posljepodnevnim satima dan prije i nije radilo do posljepodne dan sljedeci. A jos bolja stvar vikend prije odvijetrile 3 bazne a posto blizu Mađarska svi se pokacili na HU. A HT bazni ko da ni nema.
Ne branim VIP al greske se dogadaju svugdje.

Majmuni gase internet u 12:00.Za koji ku*ac ja onda placam ovo sranje.
Potrgali su im glavne linkove i zato nikome nije radilo, trebalo je vremena da se to popravi jer kad glavne linkove počupaju ovi "sporedni" se odmah zakrče i to je tak... :) Ajde ne kukajte, ja sam bio mjesec dana bez neta kad je sused odrezao kabel, a T-comu se nije dalo izlazit na teren to sanirat...
............. Ajde ne kukajte, ja sam bio mjesec dana bez neta kad je sused odrezao kabel, a T-comu se nije dalo izlazit na teren to sanirat...
Ja bi posle toga s susjedom komuniciral samo prek nišana
Ova vijest opet postala aktualna. Od cca. 22:45h korisnici B.neta i Vipneta opet nemaju interneta. Amis, hvala Bogu radi normalno.
EDIT: Izgleda da je sve opet proradilo.