Predstavljeni Caymani

poruka: 56
|
čitano: 9.019
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljeni Caymani".
15 godina
Predstavljeni Caymani

gledam neke  usporedbe i testove i ipak je Nvidia jaca

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Predstavljeni Caymani
tpg kaže...

bome ima i vrlo jaku cijenu!

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
nixass kaže...
tpg kaže...

bome ima i vrlo jaku cijenu!

To uvijek bude tako, ko je jači taj ima i 'jaču' cijenu...
15 godina
neaktivan
Predstavljeni Caymani

HD6950 je slabija bubam nekih 5% od GTX570!Čak i u Way it's meant to be played igrama!

Athlon II x3 435 OverClock Help
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Predstavljeni Caymani

Ma bože koji vrag rade ovakve grdosije..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Koliko god da se AMD trudio, nikako da stigne TDP i temperaturu nVidije...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
Don Kihoty kaže...

sarkazam {#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
protjeran
ATiGamer kaže...

Ne, pričao si 250W odnosno TDP-u. Nije govno već se pas posro. LOL da ne znam tko si u smislu razumiješ se u HW reko bi da me zahebavaš{#}

oprosti ali TDP i potrosnja nisu jedno te isto. usko su vezani no 1 Watt TDPa nije isto sto i 1 Watt potrosnje. ovo nije pitanje razumijevanja u hardware. dva procesora razlicite arhitekture mogu imati istu potrosnju a veoma razlicit TDP i obrnuto. dvije zarulje takodjer, ali to nije tema ovdje.

17 godina
Predstavljeni Caymani

" Snažniji model performansama parira GTX570 "     A što je s GTX580 ?  Njega planiraju skinuti s novim troglavim čudovištem iz radionici amd & ati ???

Kako se samo stvari brzo mijenjaju ...

http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=13804&Itemid=1&limit=1&limitstart=8

http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=13804&Itemid=1&limit=1&limitstart=7

http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=13804&Itemid=1&limit=1&limitstart=6

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 13:08 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
movie kaže...

" Snažniji model performansama parira GTX570 "     A što je s GTX580 ?  Njega planiraju skinuti s novim troglavim čudovištem iz radionici amd & ati ???

Kako se samo stvari brzo mijenjaju ...

http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=13804&Itemid=1&limit=1&limitstart=8

http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=13804&Itemid=1&limit=1&limitstart=7

http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=13804&Itemid=1&limit=1&limitstart=6

naravno, i uz par slijedecih upgradea drivera ocekuj da ce razlika biti jos veca na stranu nvidije. kad je 470GTX izasla prvo je bila prica kako je 5850 jaca od nje, pa se usporedjivala sa 5870 da bi danas bila i iznad nje.

16 godina
neaktivan
sheX kaže...
ShadoW kaže...

Sta nije nvidia rekla da ce izdat svoju dual gpu grafu odma nakon sto amd izbaci 6990?

hahaha zamisli HD 6990 u CF-u to su 4x HD 5970 uffff

Sa dobrim procom i napajanjem,47" full hd i crysis na max

{#}

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
17 godina
NesQuiK kaže...
sheX kaže...
ShadoW kaže...

Sta nije nvidia rekla da ce izdat svoju dual gpu grafu odma nakon sto amd izbaci 6990?

hahaha zamisli HD 6990 u CF-u to su 4x HD 5970 uffff

Sa dobrim procom i napajanjem,47" full hd i crysis na max

{#}

ROFL pa nećeš imat samo FULL HD na takvom setupu, to je i dalje 1920x1080 pixela kao i na nekom 21.5" monitoru.

S takvim setupom ćeš imat najmanje 3 monitora, optimalno 6 full hd monitora bez rubova tipa ovog:

Mada faking 5760x2160{#}

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 15:53 (Hyperion).
16 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

ocem ti to serviser? daj se informiraj malo prije nego bubnes glupost..

17 godina
dokly kaže...
Don Kihoty kaže...

A šta je krivo rekao?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
16 godina
neaktivan
Predstavljeni Caymani
Ma strašna je razlika u potrošnji nema sta.Po Anandtechu HD6970 troši Prosijecno 210W,dok GTX580 oko 230W. Mislim ipak će napajanje koje može gurati HD6970 pregorijeti ako se na isto stavi GTX580. Nadalje max temperatura HD6970 u Furmarku je 91stupanj,Dok GTX580 neide iznad 88stupnjeva,potrebno je dodati da obije korise Vapor komoru. Nadalje cijena HD6970 u Microlineu iznosi 3300kn(ADM i ekipa 3400+), dok pak 20% jača Zotac GTX580 koja dolazi u Microlane bi trebala imat 3700kn cijenu kako kaže Cele. Dakle tko će gori,sad je doli. Ili još bolje tko visoko leti nisko padne.
I'll be back
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
protjeran
microman kaže...
Ma strašna je razlika u potrošnji nema sta.Po Anandtechu HD6970 troši Prosijecno 210W,dok GTX580 oko 230W. Mislim ipak će napajanje koje može gurati HD6970 pregorijeti ako se na isto stavi GTX580. Nadalje max temperatura HD6970 u Furmarku je 91stupanj,Dok GTX580 neide iznad 88stupnjeva,potrebno je dodati da obije korise Vapor komoru. Nadalje cijena HD6970 u Microlineu iznosi 3300kn(ADM i ekipa 3400+), dok pak 20% jača Zotac GTX580 koja dolazi u Microlane bi trebala imat 3700kn cijenu kako kaže Cele. Dakle tko će gori,sad je doli. Ili još bolje tko visoko leti nisko padne.

sto je puno bolja opcija od one da jedan visoko leti a drugi propadne. onda bi tekmi  nahebali.

17 godina
odjavljen
Predstavljeni Caymani

Zna li tko koliko je bolji 6970 od 5970?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Predstavljeni Caymani

Znate šta ću Vam reći, tj napisati -  svaki cigo svoga konja hvali, počeli ste šupljake pisati - glupe parole, nemaju veze više sa temom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Predstavljeni Caymani

Znate šta ću Vam reći, tj napisati -  svaki cigo svoga konja hvali, počeli ste šupljake pisati - glupe parole, nemaju veze više sa temom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Axlus kaže...

Misliš koliko je HD5970 jača od HD6970?

17 godina
Axlus kaže...

nije bolji. 6970 je jednoglava, a 5970 dvoglava kartica...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Predstavljeni Caymani
Kao pvo Cigo ne jaše konja,već vozi BMW,a kao drugo imaš tone reviewa(uskoro i BUG test) koji potvrđuju moje pisanje. Nadalje da je cijena 2900kn za HD6970 nebi imao prigovora,al 3400kn je smiješno i nebulozno.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dokly kaže...
Don Kihoty kaže...

A šta je krivo rekao?

Pa ili serviser nije čuo za šampiona u vidu 4870x2, ili ako govori o trenutnim arhitekturama, nema pojma da 6970 ima za klasu veće temperature od 570/580, a troši kao i 570 ili nešto više.

http://www.techspot.com/review/348-amd-radeon-6970/page12.html

"The Radeon HD 6970 used roughly the same amount of power as the GeForce GTX 570 consuming 1% more when stressed and 4% less at idle. Given that both graphics cards provide similar performance, this time around it seems they are equally matched.

The Radeon HD 6970 got quite hot when load testing with FurMark as it reached 90 degrees, which is slightly higher than the 87 degrees reached by the Radeon HD 5870. The GeForce GTX 570 on the other hand reached just 81 degrees making it considerably cooler when pushed to the limit."

17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
Axlus kaže...

Misliš koliko je HD5970 jača od HD6970?

No kada će onda izaći bolje od 5970?

D=mc2, Deinstein
17 godina
microman kaže...
Kao pvo Cigo ne jaše konja,već vozi BMW,a kao drugo imaš tone reviewa(uskoro i BUG test) koji potvrđuju moje pisanje. Nadalje da je cijena 2900kn za HD6970 nebi imao prigovora,al 3400kn je smiješno i nebulozno.

Ti pišeš kao da su novi radeoni totalni promašaj (ko visoko leti nisko pada - jel to parola?!), a druga stvar da su lošiji toliko koliko ti pišeš pa valjda bi koštali cca 1800 kn ( npr. 4870 svojevemeno), uostalom imaš test radeona 6850 koji je isto svjež kao i taj jači - njihov zaključak je različit od tvoga i bez navijačkih parola, a mislim da su oni objektivniji od tebe. Ništa osobno isto ovo mislim o ostalim 'navijačima'...

microman kaže...

Ti pišeš kao da su novi radeoni totalni promašaj (ko visoko leti nisko pada - jel to parola?!), a druga stvar da su lošiji toliko koliko ti pišeš pa valjda bi koštali cca 1800 kn ( npr. 4870 svojevemeno), uostalom imaš test radeona 6850 na pcekspertu koji je isto svjež kao i taj jači - njihov zaključak je različit od tvoga i bez navijačkih parola, a mislim da su oni objektivniji od tebe. Ništa osobno isto ovo mislim o ostalim 'navijačima'...

PS. konja jaše ko ima konja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 16:54 (lebo1).
16 godina
neaktivan
Predstavljeni Caymani
Dakle da ti pojasnim stvar,HD6970 sa preporucenom cijenom je pun pogodak,a HD6970 sa cijenom od 3300+kn je promašaj i to je to, nema neke mudrosti. A posto ja živim u Hrvatskoj onda mene kaci cijena od 3300kn,dakle uz GTX570 za 2800kn totalni promašaj, a uz GTX580 za 3700kn još veći totalni promašaj HD6850 je jedna prekrasna Grafa koju bi preporučio svakome tko treba grafu a opet ne želi ic preko 1500kn HD6870 za one koji žele grafu za 2000kn, no nažalost cijene HD69xx grafa kod nas su toliko nebulozne da se te iste ne isplate.
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice