vecina korisnika niti nezna koju verziju ima tak da je to najmanje bitno od svega
a brojeva ima dosta :D
Kad je najmanje bitno, zasto Google to radi onda?
vecina korisnika niti nezna koju verziju ima tak da je to najmanje bitno od svega
defaultni browser na ubuntu već duže vrijeme. nedostaje mi jedino sa firefoxa plugin downloadhelper.
Netocno, defaultni browser je Firefox. Chrome nije free softver. Preporucam Chromium kao zamjenu.
Glede verzija Chromea - presmijesno. Moze verzija 589 druge godine, please?
šta sam htio reći, defaultni browser meni na ubuntu već duže vrijeme. i zašto bi ti meni preporučivao chromium? gdje sam napisao da želim free as a speech, not free as a beer software i kao da je bitno koji je broj i gdje je decimalna točka npr. 0.10.23.45 ili 10.23.54 ili opera 11.01 ili 0.11.0.1 . ne kužim šta tu ima biti smiješno. bitno je da se radi na poboljšanjima i brzini i to je jedino što ja gledam. bio broj pod about 0.1 , 1.0 , 10.0 , 100.0 tako nebitno, to je samo broj ili ime. kao da se zove janko, marko, danko. totalno nebitno, promašio si ceo fudbal.
a zasto ne ?
bas zbog ovog
da ljudi imaju o cem pricat i cudit se kako je dosao vec do v10
Mora im se priznat da stalno rade na njemu i svako malo izađe nova verzija ucestalije neg kod drugih (neovisno o broju)
Pa bolje da samo nadograđuju verziju kao firefox. Dobro da se nisu sjetili za svako ažuriranje staviti novi broj u browser.
ma nema do IE6 :D
p.s. dal se jos nekom ili samo meni u chromu stalno rusi ovaj silverlight plugin na forumu?
da bi mogao pratiti promjene? očito da se verzija 9.0.105 i 10.0.648.127 razlikuju možda u nečemu.
Pa bolje da samo nadograđuju verziju kao firefox. Dobro da se nisu sjetili za svako ažuriranje staviti novi broj u browser.
po cemu je to bolje ?
hoce se zbog toga brze palit ?
hoce li bit brzi ili sporiji ?
nece i to je to jedine bitne stvari
vi se zamarate sa glupostima i prigovarate na totalno nebitne stvari
dobro da jos niste rekli da Logo na chromu koristi previse zute boje
bolje da je vise plavi
Šefe, mislim da se uvaženi kolega kvark nije sarkastično izrazio
molio bih za pomoc ako moze neko da pomogne oko bookmarka iz opere kako da ih importujem u google chromu?hvala unapred!
Odes u opcije desno gore u cosku pa options-personal stuff-inport data from another browser,tu izaberes koji browser imas i to je to :D
samo internet explorer mi daje opciju da izaberem za import zasto?
Onda probaj ovako, u Operi eksportiraj bookmarke (Ctrl+Shift+b > File > Export as HTML), onda ih u Chromeu importiraš (Upravitelj oznaka > Organizacija > Uvezi oznake)
po cemu je to bolje ?
bolje da je vise plavi
Nemoj se ljutiti samo velim.
Ovako ispada kao da žele ljudima zamazati oči kako bi ispali da su tu već 10godina.
Ako tako nastave za godinu dana cemo imati chromebox 360 :)
Fulao si, sjetili su se :) Rade to!
po cemu je to bolje ?
bolje da je vise plavi
Ovako ispada kao da žele ljudima zamazati oči kako bi ispali da su tu već 10godina.
Bingo, a kad mazu oci oko brojeva, onda vjerojatno mazu i oko drugih stvari.
Marketing.
I to je to, ništa drugo.
Što veći broj - to "bolji" - većina korisnika puši tu foru.
Moram priznati da mi je sada Chrome puno brži i stabilniji od Firefoxa i na Windowsima i na Ubuntuu!
Ja se ne skidam sa Chrome-a još od verzije 3.0 ponajviše zbog odlične opcije sinkroniziranja bookmarksa i opcije automatskog popunjavanja kod većine stranica,npr. Bug nagradna igra,ne moram svaki mjesec ništa ponovno popunjavati nego samo dvaput kliknem na prazno polje i ponudi mi upis,pamti čak i aplikacije i igre koje koristim sa app storea,kao i zadnju temu koju sam instalirao.Meni je to genijalno.Kad reinstaliram Windowse ili sam na nekom drugom računalu jednostavno instaliram Chrome i sinkroniziram sve uz pomoć gmail računa koji sam prijavio i to je to.Još jedna stvar koju volim kod Chroma je i prikaz stranica koji je čini mi se po defaultu najveći od svih browsera(znam da se moze i u Firefoxu otvoriti full screen,ali mi je to malo nepregledno).Sviđa mi se i to što u polje za adresu ne upisujem samo adrese nego je to automatski google trazilica,pa se skraćuje i vrijeme pretrage,a naravno sviđa mi se i brzina koja je po mom mišljenju najveća od svih trenutno zastupljenih browsera na trzištu.Ne moram updetati flash npr. nego ga browser automatski obnavlja.Mozda nešto bude i od ove zadnje opcije koja omogućava u Chromu pokretanje prave 3D grafike.Ne znam,ja sam se jednostavno navikao i to najviše zbog jednostavnosti i minimalizma a opet velike brzine i to je to.
po cemu je to bolje ?
bolje da je vise plavi
Bingo, a kad mazu oci oko brojeva, onda vjerojatno mazu i oko drugih stvari.
ne ljutim se nego su ljudi poceli bit stvarno dosadni sa time
to se prica jos od ko zna koje verzije,ako vam tolko smeta zalite se googleu
tu necete nista postic
....
aha to je ona "danas markiras,sutra krades,a prekosutra ubijas" ?
nevidim sta mazu oci meni su brojevi i verzije prilicno jasni
Gle ja se ne žalim, nego sam samo napisao što me smeta kod njih. Ako tebi paše ti ga koristi i dalje, ništa ti ne velim.
Ja ionako više ne koristim taj browser
nikako da se nagovorim da prijedem na chrome.... ovaj puta mogao bih to napraviti, zbilja sjajan preglednik, ima mnostvo zanimljivih opcija, po mnogoceu je bolji od trenutacne verzije firefoxa...
molio bih za pomoc ako moze neko da pomogne oko bookmarka iz opere kako da ih importujem u google chromu?hvala unapred!
Odes u opcije desno gore u cosku pa options-personal stuff-inport data from another browser,tu izaberes koji browser imas i to je to :D
samo internet explorer mi daje opciju da izaberem za import zasto?
Onda probaj ovako, u Operi eksportiraj bookmarke (Ctrl+Shift+b > File > Export as HTML), onda ih u Chromeu importiraš (Upravitelj oznaka > Organizacija > Uvezi oznake)
e hvala puno prijatelju puno si mi pomogo hvala jos jednom!
"Njemu defaultni" je oksimoron.
Ja ne vidim po cemu su te dvije rijeci kontradiktorne jedna drugoj.
Crome FTW ,definitivno nabrzi browser:)A ova sinkronizacija sa passwordima i bookmarksima je nesto presavrseno.
Gle ja se ne žalim, nego sam samo napisao što me smeta kod njih. Ako tebi paše ti ga koristi i dalje, ništa ti ne velim.
Ja ionako više ne koristim taj browser
ne koristim niti ja,samo kazem da se zamarate sa glupostima
ne vidim kako vas to moze smetat kod preglednika
on je barem korektan nakon instalacije ponudi ti da odaberezes između binga,googla,yahoo-a...
a kod drugih si odma na google prebacen (ili kod IE na bing)
ne koristim niti ja,samo kazem da se zamarate sa glupostima
ne vidim kako vas to moze smetat kod preglednika
on je barem korektan nakon instalacije ponudi ti da odaberezes između binga,googla,yahoo-a...
a kod drugih si odma na google prebacen (ili kod IE na bing)
100 ljudi,100 čudi
a ovo sa izborom između binga itd. je najmanja briga
bolje da je vise plavi
Mene zapravo ljuti što je na BOLu objavljano da je izašla nova verzija Chromea, a o Operinom App Stoeu, dostupnom za nekoliko mobitela i platformi, ni riječi, pa moram srati po nečemu...
Marketing.
I to je to, ništa drugo.
Što veći broj - to "bolji" - većina korisnika puši tu foru.
Točno tako!
To sam i htio reći odmah... :)
...
Govoriš kao da drugi browseri ne postoje i ne nude to isto...
vecinu korisnika briga s cim idu na net,glavno da mogu na svoju drustvenu mrezu doc
koristim chrome za svaki dan,a ako mi trebaju neki alati koristim firefox,za ostale preglednike da pravo kazem neznam nit me je briga
koristim ga vec oko pola godine,stvarno se primjeti velika razlika u brzini kad surfate Chromom u odnosu na Firefox ili neki drugi browser,jos samo da se ispravi ovo sa bug forumom...
Još uvijek nema ni open with opcije niti soft scrolla.
Ovo je 0.10 verzija a ne 10.
"Njemu defaultni" je oksimoron.
Ja ne vidim po cemu su te dvije rijeci kontradiktorne jedna drugoj.
i nisu. kad instaliram novi browser kaže mi "ovaj browser nije vaš defaultni. želite li da bude?" i ja kliknem na da ili ne. i on bude/ne bude defaultni među mnogima. evo slika ispod kao dokaz da pričaš bezveze.