Poznati u kampanji protiv ALS-a

poruka: 10
|
čitano: 1.926
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poznati u kampanji protiv ALS-a".
16 godina
neaktivan

Skleroza se piše!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije ledena voda ako u njoj nisu kockice leda. A toga barem ima u svakom američkom corner storeu

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Nek drugi put to naprave sa kantom benzina i cigarom u ustima.Vise ce covjecanstvo imati koristi od toga.Glume tu neku suosjecajnost a financiraju razvijanje bolesti s kojim nas prase ko male majmune.

You will live to see man-made horrors beyond your comprehension - Nikola Tesla

5 22 hvala 3
14 godina
Re: Poznati u kampanji protiv ALS-a
T-55 kaže...

Nek drugi put to naprave sa kantom benzina i cigarom u ustima.Vise ce covjecanstvo imati koristi od toga.Glume tu neku suosjecajnost a financiraju razvijanje bolesti s kojim nas prase ko male majmune.

Wut ti fuq ?

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
12 godina
protjeran
Zajeb kaže...

Wut ti fuq ?

Jop jop.

15 godina
T-55 kaže...

Jesi pročitao članak?

ALS je otkrivena davno prije svih "modernih teorija zavjere", a sam Gates će vjerojatno kroz neko vrijeme iskorijeniti dječju paralizu.

Swedish latin super funk.
13 godina
protjeran

Dečko razmišlja slično kao ovi iz Monrovije što su vikali "nećete na nama više zarađivati" pa su pomažnjavali madrace na kojima su ležali oboljeli od ebole.

Tko ne zna detalje, naći će tekst sa podnaslovom - gluplju stvar u životu nisam vidio, šef policije u Monroviji.

12 godina
protjeran

Vako se pomaze, a ne ko onda dvojica idijota, slatka planina i vrata.Cudi me da su uopce uspjeli izdvojiti 5 litara vode da se mogu politi,ko da ce ponjet u grob milijarde.

1 0 hvala 0
15 godina
T-55 kaže...

Vako se pomaze, a ne ko onda dvojica idijota, slatka planina i vrata.Cudi me da su uopce uspjeli izdvojiti 5 litara vode da se mogu politi,ko da ce ponjet u grob milijarde.

Da se ona dvojica nisu okupali tom vodom nebi ni Charlie novcem.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
T-55 kaže...

Ameri su taj cijeli challenge pogrešno izveli, trebalo bi donirati 10$ čak i ako se poliju, iako vjerujem da su svi donirali 100$, a ovo napravili iz fore.

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice