Svidja mi se ideja da to svijetli i sve, ali ne bas i patent na to....
hahahha..... je neznam o čemu vi ljudi pričate, pa jbt ako su se svi počeli tužiti oko patenata, onda je normalno da će i sve patentirati... da nisu oni, netko bi im to ukrao, patenitrao kao da on izumio i tužio Apple za krađu... tako da ono... normalo da će sve patentirati! (što je svaka firma napravila)
Pa svi idu protiv apple-a! Ja osobno još nisam vidio da je Samsung (ili neka druga firma) tužila nekog drugog osim Appla (a svi koriste istu tehnologiju)
Ako nisi minimalno upucen u stvari onda nemoj ni komentirati, Apple je tuzio Samsung i druge proizvodjace, a Samsung se samo pokusava odbraniti. Nije da me briga ni za jedne jer sve to sljam, ali cinjenice su tu.
Po cemu je ovo glupost? Patentirali si osvjetljeni touchpad i to uopće nije losa ideja i neznam zasto bi bila glupost.
Nije pitanje da li je loša ili ne, već je upravo problem u tome što je IDEJA - znači, ne radi se o nekom tehnološkom rješenju, otkrivanju nečeg novog, rezultatu istraživačkog rada već se radi o najobičnijoj ideja koju prosječni srednjoškolac tehničke škole može implementirati s danas dostupnom tehnologijom. To nije nešto što se može patentirati i takav patent može proći samo ili neznanjem ili (slučajnom ili namjernom) greškom zaposlenika patentnog ureda.