Patent za osvijetljeni i obojani touch pad

poruka: 34
|
čitano: 9.127
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Patent za osvijetljeni i obojani touch pad".
14 godina
neaktivan
Patent za osvijetljeni i obojani touch pad

Svidja mi se ideja da to svijetli i sve, ali ne bas i patent na to....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Patent za osvijetljeni i obojani touch pad
Mystic01 kaže...

hahahha..... je neznam o čemu vi ljudi pričate, pa jbt ako su se svi počeli tužiti oko patenata, onda je normalno da će i sve patentirati... da nisu oni, netko bi im to ukrao, patenitrao kao da on izumio i tužio Apple za krađu... tako da ono... normalo da će sve patentirati! (što je svaka firma napravila)

Pa svi idu protiv apple-a! Ja osobno još nisam vidio da je Samsung (ili neka druga firma) tužila nekog drugog osim Appla (a svi koriste istu tehnologiju)

Ako nisi minimalno upucen u stvari onda nemoj ni komentirati, Apple je tuzio Samsung i druge proizvodjace, a Samsung se samo pokusava odbraniti. Nije da me briga ni za jedne jer sve to sljam, ali cinjenice su tu.

16 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Po cemu je ovo glupost? Patentirali si osvjetljeni touchpad i to uopće nije losa ideja i neznam zasto bi bila glupost.

Nije pitanje da li je loša ili ne, već je upravo problem u tome što je IDEJA - znači, ne radi se o nekom tehnološkom rješenju, otkrivanju nečeg novog, rezultatu istraživačkog rada već se radi o najobičnijoj ideja koju prosječni srednjoškolac tehničke škole može implementirati s danas dostupnom tehnologijom. To nije nešto što se može patentirati i takav patent može proći samo ili neznanjem ili (slučajnom ili namjernom) greškom zaposlenika patentnog ureda.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
13 godina
neaktivan

Inače, već postoji ta tehnologija i zaštićena je i patentirana. To je već ugradio Korg u svoje proizvode poput Kaoss Pad-a i klavijature M3 ako niste znali.

Kako to radi, možete vidjeti u slijedećem videu na otprilike 3:30 min:

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 14:35 (Tomyhr).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice