Facebook: Budi prvi među svojim prijateljima kome se ovo sviđa. xD
Pa meni se ovo bas i ne sviđa ja mislim da oni to nisu zasluzili al ipak to je smo moje mišljenje.
Facebook: Budi prvi među svojim prijateljima kome se ovo sviđa. xD
Pa meni se ovo bas i ne sviđa ja mislim da oni to nisu zasluzili al ipak to je smo moje mišljenje.
Ma likovi su legende, šta bi ja bez njih.
A di su osnivači ostalih torrent trackera?
A di su osnivači ostalih torrent trackera?
pametni su pa ih nema nigdje u javnosti
ovi su bili malo previse hvalisavi
Filmska industrija cvjeta. Nisu krivi!
Sramota!
Najbolje da živimo u sterilnom svitu di nam je sve zabranjeno od strane nekolicine na vlasti(ma).
šta fali skinit neki sadržaj i bacit oko i ako je stvarno dobar,kupit ga i samin tin podržavat firme koje su ga napravile.
Jedna stvar je sigurna,dok ima ljudi,bit ce i ilegale.
To nam je u prirodi.
Sramota!
Najbolje da živimo u sterilnom svitu di nam je sve zabranjeno od strane nekolicine na vlasti(ma).
šta fali skinit neki sadržaj i bacit oko i ako je stvarno dobar,kupit ga i samin tin podržavat firme koje su ga napravile.
Jedna stvar je sigurna,dok ima ljudi,bit ce i ilegale.
To nam je u prirodi.
ma sami su si krivi
da su od pocetka svako malo selili server i ostali anonymous nitko im nebi nista
Uskoro bi na više sličnih stranica mogao stajati ovakav pozdrav kakav je od jučer na Torrent-Finderu:
U.S. Government Seizes BitTorrent Search Engine Domain and More
Europski parlament je prije nekoliko dana prihvatio ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) sporazum koji između ostalog predviđa i preporuku donošenja zakona o tri upozorenja kakav ima Francuska, a sporazum bi na sastanku u Sydneyu idući tjedan trebali potpisati Australija, Kanada, Japan, Južna Koreja, Maroko, Novi Zeland, Singapur, Švicarska, Meksiko, SAD i EU.
sreca pa postoje rusi i kinezi.
Uskoro bi na više sličnih stranica mogao stajati ovakav pozdrav kakav je od jučer na Torrent-Finderu:
Europski parlament je prije nekoliko dana prihvatio ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) sporazum koji između ostalog predviđa i preporuku donošenja zakona o tri upozorenja kakav ima Francuska, a sporazum bi na sastanku u Sydneyu idući tjedan trebali potpisati Australija, Kanada, Japan, Južna Koreja, Maroko, Novi Zeland, Singapur, Švicarska, Meksiko, SAD i EU.
Premoćno, idem si odmah spremiti tu sliku.
Ma mogu se oni boriti protiv piratstva, ali toga će uvijek biti.
Kao što se Ubisoft namučio da napravi zaštitu za Assassin's Creed II, pa je ona opet bila probivena, i sad im je propala zaštita za sve igre s DRM zaštitom
pirate bay je najbolji
evo ti jos jedna
thats just sick...
evo ti jos jedna
thats just sick...
dobro dođe ko neki prank
Ova presuda je globalna sramota. Nema veze sa zdravim razumom. Prema tome bi i google trebao biti kriv što se preko njega može doći do piratskoga sadržaja. Izgleda da i vani sudstvo vode starci kojima su informatički pojmovi strani. Prvavno gledano bi osnivači Pirate buy-a trebali sigurno dobiti, premda znamo za šta je servis osnovan i čemu služi. No, ovdje kao i drugdje, onaj koji ima lovu uvijek dobiva. U slučaju da je krupni kapital u krivu, novcem odugovlači suđenje, ili dobiva minorne kazne, a u ovakvome dobiva presude priglupim objašnjenjima. Pogledajte samo na osnovu čega je prvobitno oslobođen O.J. Simpson...Tako je i kod nas prošao onaj skandalozni zakon o ZAMP-u. Nitko nije niti glasa digao, a svi mi koji kupujemo prazne medije smo označeni kao potencijalni kršitelji zakona i zbog toga moramo unaprijed platiti nekakav izmišljeni namet, uz priglupo objašnjenje da se mogu koristiti za piratsko snimanje domaće muzike :) Jednostavno bezobrazno! Dokle stvarni lopovi u velikim tvrkama kradu milione i ne dobivaju niti dana zatvora ili bilo kakve kazne...Valjda će u državi naziva "Hrvatska u stečaju" stvari biti bolje uređene ;)
tako je to kad ssu na sudu informaticki nepismeni ljudi...
kao sta je neko gore naveo, ovako se mogu tuziti i google.... cak i youtube...
moze se tuzit pola interneta....
odlican poziv za hakere da sruse informaticki sustav svedske kao reakciju na presudu!
Opet ocito ko sikira u prozor nema tu Kine, pa onda i Taiwan normalno a di je Rusija vec vidim koloniju raznih servera nacickanih na tom podrucju no dobro ko da ih nema nit sad jel.
Opet ocito ko sikira u prozor nema tu Kine, pa onda i Taiwan normalno a di je Rusija vec vidim koloniju raznih servera nacickanih na tom podrucju no dobro ko da ih nema nit sad jel.
Pojedini proizvođači moraju biti zahvalni na sveopće raširenom piratluku! Da ga nema, za neke od njih se nikad ne bi ni znalo!
Uostalo, piratluk vidim i kao osnovni pokretač razvoja u softverskoj industriji. Uzmimo samo Windowse i Office za primjer.
Živio Pirate Bay. Pirates forever!!!!
Kad ce uhapsiti Googleovce (zanimljivo kako ovce ovdje dodje...):
www.google.com
upisite u search: ime_torrenta filetype:torrent
pritisnite "search"
Hmmmmm!
Ma ajmo ih u Bosnu prošvercat xĐ
Moćni lobiji filmske, glazbene i software industrije su morali nekoga okriviti i krivac je PirateBay.
Ako imaš novca onda možeš kupiti dobre odvjetnike koji će dokazati da je bijelo ustvari crno i ako žele uspjet će naći "dokaze" da je zemlja ravna ploča.
Jako bi im bilo teško kazniti krajnje korisnike pa su se odlučili da kazne najjače u p2p svijetu.
To je čisti primjer kako se dokaziva tko je gazda.
Ako želiš dokazati da si gazda onda odabereš najjačeg protivnika i njega sjeb** i onda si ti gazda. Nemoraš se boriti protiv miliona malih korisnika ako si pobjedio gazdu.
1 | p2p servisi umiru |
---|---|
1 | ISP počinju slat 3 upozorenja |
3 | prelazima na privatne trackere |
37 | smislit će se novi načinZa p2p |
Djelom jesu krivi, tj krivi su što su dopuštali da se stavljaju piratski sadržaji. Pogledaj Mininova.org oni se trude brisati piratske sadržaje pogledaj njihovu stranicu prije su bili kao piratebay al su ih vlasti počele pritiskati.
Ajde ljudi možda piratstvo nije loša stvar, što da je riječ o Pedofiliji biste li promjenili mišljenje ?
pedofilija se niti nemoze regulirati tj uopce neznas da je ima ili nema na piratebay-u jer to je enkriptirano u arhive,ali oni su ju brisali barem tako kazu
pa poanta je u tome dal oni mogu uopce sve to provjerit kolko je veliko jer to nejde samo tak
sigurno ne pise na file "ovojepedofilija.rar" i da samo stisnu delete
meni se cini da oni nisu uopce nista dirali neg ostavili sve kak je i taj posao dali policiji koja je sigurno
daleko losija u tom poslu nego oni