Osnivači Pirate Baya - krivi ste!

poruka: 49
|
čitano: 173.051
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Osnivači Pirate Baya - krivi ste!".
16 godina

Facebook: Budi prvi među svojim prijateljima kome se ovo sviđa. xD

Pa meni se ovo bas i ne sviđa ja mislim da oni to nisu zasluzili al ipak to je smo moje mišljenje.

http://thebeattime.blogspot.com/
Moj PC  
46 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma likovi su legende, šta bi ja bez njih.

xf zoja26
Moj PC  
64 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A di su osnivači ostalih torrent trackera?

Moj PC  
23 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Osnivači Pirate Baya - krivi ste!
Cerina15 kaže...

A di su osnivači ostalih torrent trackera?

pametni su pa ih nema nigdje u javnosti 

ovi su bili malo previse hvalisavi 

14 godina
neaktivan

Filmska industrija cvjeta. Nisu krivi!

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Malo ih mi je zao, presuda nije pravedna posto tehnički gledano oni stvarno nisu nista ilegalno napravili. Sve je ovisilo o korisnicima.
Ali s druge strane bolje vakva kazna nego ona zena koja je dobila neznam koliko miljona dolara kazne za 25 skinute pjesme.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

Sramota!

Najbolje da živimo u sterilnom svitu di nam je sve zabranjeno od strane nekolicine na vlasti(ma).

šta fali skinit neki sadržaj i bacit oko i ako je stvarno dobar,kupit ga i samin tin podržavat firme koje su ga napravile.

Jedna stvar je sigurna,dok ima ljudi,bit ce i ilegale.

To nam je u prirodi.

Sweettooth
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Sramota!

Najbolje da živimo u sterilnom svitu di nam je sve zabranjeno od strane nekolicine na vlasti(ma).

šta fali skinit neki sadržaj i bacit oko i ako je stvarno dobar,kupit ga i samin tin podržavat firme koje su ga napravile.

Jedna stvar je sigurna,dok ima ljudi,bit ce i ilegale.

To nam je u prirodi.

ma sami su si krivi 

da su od pocetka svako malo selili server i ostali anonymous nitko im nebi nista

16 godina

Uskoro bi na više sličnih stranica mogao stajati ovakav pozdrav kakav je od jučer na Torrent-Finderu:

U.S. Government Seizes BitTorrent Search Engine Domain and More

Europski parlament je prije nekoliko dana prihvatio   ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement)   sporazum koji između ostalog predviđa i preporuku donošenja zakona o tri upozorenja kakav ima Francuska, a sporazum bi na sastanku u Sydneyu idući tjedan trebali potpisati   Australija, Kanada, Japan, Južna Koreja, Maroko, Novi Zeland, Singapur, Švicarska, Meksiko, SAD i EU.

EU Parliament approves once-secret ACTA copyright treaty 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 12:10 (klimama).

2 0 hvala 2
14 godina
protjeran

sreca pa postoje rusi i kinezi.

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
klimama kaže...

Uskoro bi na više sličnih stranica mogao stajati ovakav pozdrav kakav je od jučer na Torrent-Finderu:

Europski parlament je prije nekoliko dana prihvatio   ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement)   sporazum koji između ostalog predviđa i preporuku donošenja zakona o tri upozorenja kakav ima Francuska, a sporazum bi na sastanku u Sydneyu idući tjedan trebali potpisati   Australija, Kanada, Japan, Južna Koreja, Maroko, Novi Zeland, Singapur, Švicarska, Meksiko, SAD i EU.

Premoćno, idem si odmah spremiti tu sliku.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
protjeran

evo ti jos jedna

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma mogu se oni boriti protiv piratstva, ali toga će uvijek biti.

Kao što se Ubisoft namučio da napravi zaštitu za Assassin's Creed II, pa je ona opet bila probivena, i sad im je propala zaštita za sve igre s DRM zaštitom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pirate bay je najbolji

Street fighter ex je najbolji
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

evo ti jos jedna

thats just sick...

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
protjeran
blacko kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

evo ti jos jedna

thats just sick...

dobro dođe ko neki prank 

16 godina
neaktivan

Ova presuda je globalna sramota. Nema veze sa zdravim razumom. Prema tome bi i google trebao biti kriv što se preko njega može doći do piratskoga sadržaja. Izgleda da i vani sudstvo vode starci kojima su informatički pojmovi strani. Prvavno gledano bi osnivači Pirate buy-a trebali sigurno dobiti, premda znamo za šta je servis osnovan i čemu služi. No, ovdje kao i drugdje, onaj koji ima lovu uvijek dobiva. U slučaju da je krupni kapital u krivu, novcem odugovlači suđenje, ili dobiva minorne kazne, a u ovakvome dobiva presude priglupim objašnjenjima. Pogledajte samo na osnovu čega je prvobitno oslobođen O.J. Simpson...Tako je i kod nas prošao onaj skandalozni zakon o ZAMP-u. Nitko nije niti glasa digao, a svi mi koji kupujemo prazne medije smo označeni kao potencijalni kršitelji zakona i zbog toga moramo unaprijed platiti nekakav izmišljeni namet, uz priglupo objašnjenje da se mogu koristiti za piratsko snimanje domaće muzike :) Jednostavno bezobrazno! Dokle stvarni lopovi u velikim tvrkama kradu milione i ne dobivaju niti dana zatvora ili bilo kakve kazne...Valjda će u državi naziva "Hrvatska u stečaju" stvari biti bolje uređene ;)

17 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

tako je to kad ssu na sudu informaticki nepismeni ljudi...

kao sta je neko gore naveo, ovako se mogu tuziti i google.... cak i youtube...

moze se tuzit pola interneta....

odlican poziv za hakere da sruse informaticki sustav svedske kao reakciju na presudu!

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
klimama kaže...

Opet ocito ko sikira u prozor nema tu Kine, pa onda i Taiwan normalno a di je Rusija vec vidim koloniju raznih servera nacickanih na tom podrucju no dobro ko da ih nema nit sad jel.{#}{#}

16 godina
rambox kaže...
klimama kaže...

Opet ocito ko sikira u prozor nema tu Kine, pa onda i Taiwan normalno a di je Rusija vec vidim koloniju raznih servera nacickanih na tom podrucju no dobro ko da ih nema nit sad jel.{#}{#}

Pojedini proizvođači moraju biti zahvalni na sveopće raširenom piratluku! Da ga nema, za neke od njih se nikad ne bi ni znalo!

Uostalo, piratluk vidim i kao osnovni pokretač razvoja u softverskoj industriji. Uzmimo samo Windowse i Office za primjer. 

15 godina

Živio Pirate Bay. Pirates forever!!!!

10 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kad ce uhapsiti Googleovce (zanimljivo kako ovce ovdje dodje...):

www.google.com

upisite u search: ime_torrenta filetype:torrent

pritisnite "search"

Hmmmmm!

8 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
ovo je potpuna besmislica, oni nisu ucinili NISTA ilegalno, napravili su servis koji koristi određenu tehnologiju prijenosa podataka, i to je to, u zemlji u kojoj je to dozvoljeno...
ovo je kupljena presuda :(
Aint no man above the crew
16 godina

Ma ajmo ih u Bosnu prošvercat xĐ

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moćni lobiji filmske, glazbene i software industrije su morali nekoga okriviti i krivac je PirateBay.

Ako imaš novca onda možeš kupiti dobre odvjetnike koji će dokazati da je bijelo ustvari crno i ako žele uspjet će naći "dokaze" da je zemlja ravna ploča.

Jako bi im bilo teško kazniti krajnje korisnike pa su se odlučili da kazne najjače u p2p svijetu.

To je čisti primjer kako se dokaziva tko je gazda.
Ako želiš dokazati da si gazda onda odabereš najjačeg protivnika i njega sjeb** i onda si ti gazda. Nemoraš se boriti protiv miliona malih korisnika ako si pobjedio gazdu.

1 p2p servisi umiru
1 ISP počinju slat 3 upozorenja
3 prelazima na privatne trackere
37 smislit će se novi načinZa p2p
Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ovo je potpuna besmislica, oni nisu ucinili NISTA ilegalno, napravili su servis koji koristi određenu tehnologiju prijenosa podataka, i to je to, u zemlji u kojoj je to dozvoljeno...
ovo je kupljena presuda :(

Djelom jesu krivi, tj krivi su što su dopuštali da se stavljaju piratski sadržaji.  Pogledaj Mininova.org oni se trude brisati piratske sadržaje pogledaj njihovu stranicu prije su bili kao piratebay al su ih vlasti počele pritiskati. 

Ajde ljudi možda piratstvo nije loša stvar, što da je riječ o Pedofiliji biste li promjenili mišljenje ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
14 godina
neaktivan
kako mozes uspoređivati pedofiliju i piratstvo?
15 godina
protjeran

pedofilija se niti nemoze regulirati tj uopce neznas da je ima ili nema na piratebay-u jer to je enkriptirano u arhive,ali oni su ju brisali barem tako kazu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pa naravno da su je brisali, koa bi bila poanta ostavljati ju???
15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
pa naravno da su je brisali, koa bi bila poanta ostavljati ju???

pa poanta je u tome dal oni mogu uopce sve to provjerit kolko je veliko jer to nejde samo tak 

sigurno ne pise na file "ovojepedofilija.rar" i da samo stisnu delete 

meni se cini da oni nisu uopce nista dirali neg ostavili sve kak je i taj posao dali policiji koja je sigurno 

daleko losija u tom poslu nego oni 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice