Oracle traži milijarde dolara od Googlea

poruka: 44
|
čitano: 4.608
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Oracle traži milijarde dolara od Googlea".
16 godina
protjeran
Re: Oracle traži milijarde dolara od Googlea
syncmaster245b kaže...
grimyHR kaže...

oboje, ja hocu mogucnost kupovanja aplikacija bez da se ja moram zajebavati oko omogucavanja toga, a za razlog zasto mi to google nije omogucio me zaboli

LOL

Na ovaj nacin rezonira predskolski uzrast.

ne, na taj nacin rezonira netko tko je platio 5000kn za uredaj koji NIJE U POTPUNOSTI FUNKCIONALAN

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
grimyHR kaže...

ne, na taj nacin rezonira netko tko je platio 5000kn za uredaj koji NIJE U POTPUNOSTI FUNKCIONALAN

Kazes 5000kn.

Zelis reci nisi znao da  Market sa placenim aplikacijama je nedostupan kod nas, odnosno da si iskesirao 5K kn bez da si provjerio osnovne stvari prije kupnje takvog uredjaja?

Sto da ti kazem, osim dodji da ti prodam kompjuter.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
grimyHR kaže...

Kazes 5000kn.

Zelis reci nisi znao da  Market sa placenim aplikacijama je nedostupan kod nas, odnosno da si iskesirao 5K kn bez da si provjerio osnovne stvari prije kupnje takvog uredjaja?

lol, ja sam znao sta kupujem(mada nisam znao da smece od androida toliko trzucka i na 1.19Ghz...), to ne mjenja cinjenicu da su to nedostaci

16 godina
grimyHR kaže...

lol, ja sam znao sta kupujem(mada nisam znao da smece od androida toliko trzucka i na 1.19Ghz...), to ne mjenja cinjenicu da su to nedostaci

Nitko nije ni rekao da to nisu nedostatci niti da ih nema. Zapravo ima ih prilican broj.

Kvaka je u tome da si ti zalis na nesto sa cim si bio upoznat prije kupovine, a sada se tome iscudjavas kao da te je zaskocilo iza kuta.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
16 godina
grimyHR kaže...
syncmaster245b kaže...
grimyHR kaže...

Kazes 5000kn.

Zanimljivo trzucka na 1,19 a na 0,6 ne, jako zanimljivo.

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
grimyHR kaže...

Nitko nije ni rekao da to nisu nedostatci niti da ih nema. Zapravo ima ih prilican broj.

Kvaka je u tome da si ti zalis na nesto sa cim si bio upoznat prije kupovine, a sada se tome iscudjavas kao da te je zaskocilo iza kuta.

ne cudim se ja, nego si rekao da je rjesenje jednostavno, a nije, jer kupiti aplikaciju od googlea nije jednostavno rjesenje

a sto je najgore, google adware aplikacije daje pod freeware, sto sam primjetio da nije samo meni trn u oku, nego i velikom dijelu open source i free zajednice

16 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

Zanimljivo trzucka na 1,19 a na 0,6 ne, jako zanimljivo.

na OC-anom desireu i sa svim mogucim speed tweekovima trzucka sve osim launcher pro-a, znaci i sense i android stock i adw(kojeg neznam zasto hvale jer je katastrofa sto se tice stabilnosti i brzine) i launcher go ex(manje od vecine ali ipak dosta cesto, ali svejedno moj favorit radi mogucnosti kreiranja foldera) itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 19:27 (grimyHR).
16 godina
grimyHR kaže...

ne cudim se ja, nego si rekao da je rjesenje jednostavno, a nije, jer kupiti aplikaciju od googlea nije jednostavno rjesenje

a sto je najgore, google adware aplikacije daje pod freeware, sto sam primjetio da nije samo meni trn u oku, nego i velikom dijelu open source i free zajednice

Slazem se, ipak nije jednostavno, iako i dalje tvrdim da instalirati adfree nije bas toliki problem ukoliko te stvarno smetaju reklame.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 19:41 (syncmaster245b).
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
grimyHR kaže...

Slazem se, ipak nije jednostavno, iako i dalje tvrdim da instalirati adfree nije bas toliki problem ukoliko te stvarno smetaju reklame.

pa nije problem, nisam to ni rekao, ustvari jos bolje je rjesenje u recoveryu patchati sa zip fileom ako postoji za trazeni model, kao za desire, kod mene je to stvar principa, a ne znanja

16 godina
grimyHR kaže...

pa nije problem, nisam to ni rekao, ustvari jos bolje je rjesenje u recoveryu patchati sa zip fileom ako postoji za trazeni model, kao za desire, kod mene je to stvar principa, a ne znanja

Ja cu poluditi!

Princip ti brani instalirati ad blocker! LOL

17 godina
crowap kaže...

Ako i dobiju odštetu sigurno neće biti ovolika...

Dobit ce oni samo kaj to je pitanje,{#} na kraju lako je udarit cifru i vozi miško a posle na kraju čumez od svega toga originalna cifru je očerupana i to debelo.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
grimyHR kaže...

Ja cu poluditi!

Princip ti brani instalirati ad blocker! LOL

ne, princip mi brani da hvalim poluproizvod i dozvoljava da pljujem po njemu

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 22:07 (grimyHR).
16 godina
grimyHR kaže...

ne, princip mi brani da hvalim poluproizvod i dozvoljava da pljujem po njemu

nemoj zaboraviti  ni na 5000kn {#}

14 godina
protjeran
Oracle traži milijarde dolara od Googlea

To je koda google djeli stanove, a prodaje namještaj, i sad oni njega idu tužit jer ti stanovi koje dijeli (ne zarađuje na njima) imaju wc i kupaonu odvojenu jer su im tako majstori to radili prije 5 godina dok nije došo drugi šef te firme :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice