Nvidiji trećina prihoda od tableta

poruka: 7
|
čitano: 2.204
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidiji trećina prihoda od tableta".
17 godina
protjeran

Uh već vidim izraz na Ballmerovom licu ......... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hah... prije 30 minuta uplatio i narucio nexus7.  stize mozda vec sutra u jutro.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nvidiji trećina prihoda od tableta
Siskin kaže...

hah... prije 30 minuta uplatio i narucio nexus7.  stize mozda vec sutra u jutro.

di?
koja cjena ? 

13 godina
neaktivan

nije ga bilo danima. danas stigla roba u linksa.  2300.  daleko je to od250€,ali ja sam iz skupine onih sto odmahne rukom... neda mi se mrcvarit sa njihovim marzama i trazit 300kn jeftinije,pa tamo negdje nema na lageru ili ne vrse dostavu i sl.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, dosta je skuplji nego u SAD ali ili tako ili nikako {#}  Ovako bar imaš  normalnu garanciju ako nedajbože šta zašteka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Siskin kaže...

nije ga bilo danima. danas stigla roba u linksa.  2300.  daleko je to od250€,ali ja sam iz skupine onih sto odmahne rukom... neda mi se mrcvarit sa njihovim marzama i trazit 300kn jeftinije,pa tamo negdje nema na lageru ili ne vrse dostavu i sl.

Mislim da sam vidio u HGSpotu i Svijetu medija po 2099 verziju od 16GB.

17 godina
protjeran

Mnogi su Nvidiji proricali sivu budućnost nakon gubitka licenci za chipsete i kašnjenja Fermi linije graf. kartica, ali sad je jasno da je kompanija traniziciju na nove tehnologije (tablete i smartphone) odradila itekako solidno i pravovremeno.

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice