Nvidia će otežati preprodavanje kodova za besplatn

poruka: 22
|
čitano: 3.723
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia će otežati preprodavanje kodova za besplatn".
15 godina

Niti jedan od navedenih nVidijinih razloga mi nije uvjerljiv.

Ako si igru dobio i tvoja je, imaš pravo s njome raditi što želiš. Nalik na kupljenu grafičku karticu.

Nadam se da će se razviti svijest o "digitalnoj imovini" koja bi trebala imati "ista prava" kao i fizička.

21 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sto ocekivat od ove nazadne kompanije..

xfact
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
Re: Nvidia će otežati preprodavanje kodova za besp
Nazadna firma, koja je glavna na gpu trzistu vec godinama. Meni se cini da si ti nazadan, uzimajuci to u obzir.
16 godina

Ma daj,kakva Nvidia,koliko ja znam,cijenom i perfomansama,AMD ubija Nvidiu.Tko još kupuje Gforce??

3 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igre će prolaziti kroz detekciju GPU-a, pred nekoliko mjeseci je bilo govora o nekom DLC-u koji se može pokretati samo ako imaš core i7....smješi nam se svjetla budućnost

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 15:27 (Motorino).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kad im kradeš igre onda te tuže i okolo suze liju zbog milijardi dolara gubitka, a kad oni tebe kradu onda je sve pet.

Mrš

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
danko99 kaže...

Ma daj,kakva Nvidia,koliko ja znam,cijenom i perfomansama,AMD ubija Nvidiu.Tko još kupuje Gforce??

ATi/ADM je uvijek bio povoljan i uvijek imaju dobar omjer cijene i performansi.
Ali  zato je nešto lošija kvalitetea, do sada sam imao barem 4-5 grafičkih od njih i više niti jedna ne funkcionira, čak sam produživao rok sa pećnicom par puta (s tim da nisam nikad klokao).
Dok, nVidije mi još uvijek sve rade.

Što se tiče tih kodova, primjetio sam da nisu toliko darežljivi kao prije, naručio sam GTX 1070 ali nema nikakve igre.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
17 godina
neaktivan

cum tojfl, a baš sam mislio kupiti naramak njihovih kartica, e ne bih li preprodavao kodove za igre. grrrr... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kakvih cemo se jos budalastina nagledat i naslusat,ovo je samo kap u moru..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
memulica kaže...

Kad im kradeš igre onda te tuže i okolo suze liju zbog milijardi dolara gubitka, a kad oni tebe kradu onda je sve pet.

Mrš

Ne kužim tko te krade? Novci su tvoji i s njima radiš kaj hoćeš. Na tržištu su se pozicionirali zahvaljujući kupcima. 

16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Što se tiče tih kodova, primjetio sam da nisu toliko darežljivi kao prije, naručio sam GTX 1070 ali nema nikakve igre.

Možda su ti maznuli kod i prodali?

;)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
protjeran
movie kaže...
memulica kaže...

Mrš

Ne kužim tko te krade? Novci su tvoji i s njima radiš kaj hoćeš. Na tržištu su se pozicionirali zahvaljujući kupcima. 

Očigledno je da ti ništa ne kužiš.

17 godina
memulica kaže...

Očigledno je da ti ništa ne kužiš.

Hvala Bogu pa si ti ovdje pa ćeš mi sve lijepo objasniti. Za početak, kako me to oni kradu?

17 godina
protjeran

Sreća moja pa ne vjerujem u Boga i nisam tu da te podučavam ili spašavam.

Ima vremena, mlad si i doće ti do mozga kad-tad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nV prodaje proizvod-ako vam ne pase ne kupujte ga...

Inace mislim da nije problem kod nV nego da su im se zalile kompanije koje rade igre u stilu da im to rusi prihode sto nije nerealno:

nV recimo kupi tonu licenci za 10$ po igri sto nije lose za izdavaca jer bi od kupaca graficke mozda samo njih 10% kupilo tu igru po retail cijeni...

ali kad stavis preprodaju u igru dode do toga da dosta ljudi koji bi platili retail cijenu plate manje...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoidberg kaže...

...

ali kad stavis preprodaju u igru dode do toga da dosta ljudi koji bi platili retail cijenu plate manje...

Ma pohlepa, čista pohlepa.

Za ovu drugu izjavu, ne vjerujem da netko tko želi platiti retail cijenu, baulja po "čudnim" stranicama tražeći najpovoljniji ključ

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 11:11 (Zura).
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Zoidberg kaže...

...

Za ovu drugu izjavu, ne vjerujem da netko tko želi platiti retail cijenu, baulja po "čudnim" stranicama tražeći najpovoljniji ključ

A ti sto zelis igru jeftinije nisi pohlepan. :P

Za ovo drugo:naravno da to rade, kada kupujem da nije Steam redoviti procackam po siteovima da vidim di je najjeftinije...

17 godina
Zoidberg kaže...

Inace mislim da nije problem kod nV nego da su im se zalile kompanije koje rade igre u stilu da im to rusi prihode sto nije nerealno:

nV recimo kupi tonu licenci za 10$ po igri sto nije lose za izdavaca jer bi od kupaca graficke mozda samo njih 10% kupilo tu igru po retail cijeni...

Pa ako proizvodjacima ne pase da prodaju tonu kljuceva nevidiji po 10 dolara jer misle da mogu prodati po 40, onda neka to ne rade... nevidija nece "poklanjati", game developeri ce zaraditi 30 dolara vise, a kupci kartica nece imati sto preprodavati...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
17 godina
neaktivan
Kant kaže...
Zoidberg kaže...

Pa ako proizvodjacima ne pase da prodaju tonu kljuceva nevidiji po 10 dolara jer misle da mogu prodati po 40, onda neka to ne rade... nevidija nece "poklanjati", game developeri ce zaraditi 30 dolara vise, a kupci kartica nece imati sto preprodavati...

ali ljudi ce kupiti AMD graficku. :D

Ne brini, nV je to dobro izracunala... samo kazem vjerojatno im se zale prodavaci igara...

16 godina
neaktivan
Zoidberg kaže...

A ti sto zelis igru jeftinije nisi pohlepan. :P

Za ovo drugo:naravno da to rade, kada kupujem da nije Steam redoviti procackam po siteovima da vidim di je najjeftinije...

Pa da.. ali to je ludost druge vrste.

17 godina
memulica kaže...

Mrš

Trebal si okačit i video, onak reda radi da malo pojačaš dojam.

17 godina
memulica kaže...

Sreća moja pa ne vjerujem u Boga i nisam tu da te podučavam ili spašavam.

Ima vremena, mlad si i doće ti do mozga kad-tad.

Naravno kada nemaš argumenta onda rasprava prijeđe u filozofiranje. Još uvijek čekam pojašnjanje kako me netko krade za moje novce kada ja s njima raspolažem kako i gdje ja hoću a ne proizvođać nekog uređaja ili komponente?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice