Slici malo na iPad...hm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vlasnik sam običnog Kindlea trojke, ali moram priznati da si poželim ovakvu stvar.
Ima li kakvih iskustva s Nookom što se tiče kompatibilnosti s PDF-om i drugim uobičajenim formatima?
Na Kindleu mi je ekran super, ali je softver šugav. Zumiranje na PDF-ovima je praktički neupotrebljivo.
Mislio sam da imaju svi ti citaci backlight.Glupo je kaj to tek SAD stavljaju pod novi "feature".
Aktivno osvjetljen ekran zamara u mraku, kad mnogi prije spavanja vole štogod pročitati.
U tom smislu, Kindle je još najbliži nekakvom papiru, gdje ga se osvjetli nekom noćnom
lampom. Sad, koliko je nook ostavio dobroga od e inka- a donio sa osvjetljenjem, neznam.
Mislio sam da imaju svi ti citaci backlight.Glupo je kaj to tek SAD stavljaju pod novi "feature".
Pa nije rijec o backlightu?
"[...] Svakako najzanimljivija karakteristika uređaja je osvjetljenje, za koje u Barnes & Nobleu ističu kako je razvijeno unutar tvrtke. Ovdje nije riječ o pozadinskom osvjetljenju uobičajenom kod LCD ekrana, već se radi vrsti prednjeg osvjetljenja. [...]"
Zna li netko da li Nook ima integrirani rječnik (nešto kao kindle The New Oxford American Dictionary)?
Nisam nigdje uspjela pronaći tu informaciju, a bitno mi je za izbor čitača
bacia oko na ebay i za 100 se nađe, samo opet koliko
sam vidia 6'' nije puno, ista stvar i kod kindela touch...
Zna li netko da li Nook ima integrirani rječnik (nešto kao kindle The New Oxford American Dictionary)?
Nisam nigdje uspjela pronaći tu informaciju, a bitno mi je za izbor čitača
Ima i to jako dobar. Koristim Nook Simple Touch vec 5 mjeseci i jako sam zadovoljan. Ukoliko se odlucis za njega mislim da neces pozaliti. Svakako preporucujem.
Carnia će te opelješiti za barem 50-75% na ukupan iznos.
Carnia će te opelješiti za barem 50-75% na ukupan iznos.
ma da, al više ne kupujem ja
samo bratu u dojčland pošaljem link i onda mi on donese..
Molio bih ako mi netko može odgovori dali se može i gdje u hrvatskoj kupiti e čitać nook simple touch "with glow light" i kolika je cijena.Te dali se može kupiti preko e baya.Nakoji način.Kakva je procedura sa poštarinom i carinjenjem.