Nook Simple Touch s osvjetljenjem

poruka: 12
|
čitano: 3.788
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nook Simple Touch s osvjetljenjem".
13 godina
neaktivan

Slici malo na iPad...hm

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Vlasnik sam običnog Kindlea trojke, ali moram priznati da si poželim ovakvu stvar.

Ima li kakvih iskustva s Nookom što se tiče kompatibilnosti s PDF-om i drugim uobičajenim formatima?

Na Kindleu mi je ekran super, ali je softver šugav. Zumiranje na PDF-ovima je praktički neupotrebljivo.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislio sam da imaju svi ti citaci backlight.Glupo je kaj to tek SAD stavljaju pod novi "feature".

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pretpostavljam da je ovo logičan nastavak ove rasprave.

Hands-on:

www.bug.hr/forum/suspended/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 0:38 (Random.).

1 0 hvala 0
17 godina

Aktivno osvjetljen ekran zamara u mraku, kad mnogi prije spavanja vole štogod pročitati.

U tom smislu, Kindle je još najbliži nekakvom papiru, gdje ga se osvjetli nekom noćnom

lampom. Sad, koliko je nook ostavio dobroga od e inka- a donio sa osvjetljenjem, neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nook Simple Touch s osvjetljenjem
kach kaže...

Mislio sam da imaju svi ti citaci backlight.Glupo je kaj to tek SAD stavljaju pod novi "feature".

Pa nije rijec o backlightu?

"[...] Svakako najzanimljivija karakteristika uređaja je osvjetljenje, za koje u Barnes & Nobleu ističu kako je razvijeno unutar tvrtke. Ovdje nije riječ o pozadinskom osvjetljenju uobičajenom kod LCD ekrana, već se radi vrsti prednjeg osvjetljenja. [...]"

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
neaktivan

Zna li netko da li Nook ima integrirani rječnik (nešto kao kindle The New Oxford American Dictionary)?

Nisam nigdje uspjela pronaći tu informaciju, a bitno mi je za izbor čitača

0 0 hvala 0
16 godina

bacia oko na ebay i za 100 se nađe, samo opet koliko

sam vidia 6'' nije puno, ista stvar i kod kindela touch...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li netko da li Nook ima integrirani rječnik (nešto kao kindle The New Oxford American Dictionary)?

Nisam nigdje uspjela pronaći tu informaciju, a bitno mi je za izbor čitača

Ima i to jako dobar. Koristim Nook Simple Touch vec 5 mjeseci i jako sam zadovoljan. Ukoliko se odlucis za njega mislim da neces pozaliti. Svakako preporucujem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 12:47 (m4l00).
16 godina
protjeran
Makić kaže...

Carnia će te opelješiti za barem 50-75% na ukupan iznos.

16 godina
Simbamef kaže...
Makić kaže...

Carnia će te opelješiti za barem 50-75% na ukupan iznos.

ma da, al više ne kupujem ja

samo bratu u dojčland pošaljem link i onda mi on donese..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan

Molio bih ako mi netko može odgovori dali se može i gdje u  hrvatskoj kupiti e čitać nook simple touch "with glow light" i kolika je cijena.Te dali se može kupiti preko e baya.Nakoji način.Kakva je procedura sa poštarinom i carinjenjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice