Nokia s Microsoftom

poruka: 111
|
čitano: 15.438
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia s Microsoftom".
16 godina
neaktivan
RE: Nokia s Microsoftom
logic kaže...
Ocekivan i vrlo pametan potez ali razocarenje za mene jer to znaci oprostaj od nokije. Nadao sam se androidu.

Kakav Android? To je najgori os koji sam vidio. Symbian je zakon za njega!

Stjepan Jenduka
16 godina
neaktivan
popstar kaže...

Iako nevolim Windowse na kompjuteru, ovi Windows Phone 7 su mi Super. Ali samo mi nije jasno zasto bi neko ko hoce smartphone sa Windows Phone uzeo Nokiu kad ima Samsung il HTC koji je po mom misljenju daleko daleko bolji od Nokije. Bilo kako bilo Nokiji nema spasa.

Android ne može biti bolji od WP7!

Stjepan Jenduka
17 godina
neaktivan
Srecom pa si to potkrijepio cinjenicama.
:)
17 godina
Nokia s Microsoftom

A dobro da je unatoć mase likova tipa - meni je moja Nokia super - ovima u Nokiji došlo iz .... u glavu da su u k.... A druga je sad stvar da http://www.bug.hr/anketa/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Mislim da je ovo dobar potez Nokije i microsofta..........

bb

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Srecom pa si to potkrijepio cinjenicama.

Da ti idem nabrajati kaj ne vrijedi kod Androida(Mislim da i sam znadeš kaj ne vrijedi kod Androida ako ga koristiš)?

Mislim da bi spisak bio poduži!

Symbian je daleko dorađeniji OS!

Makar nisam uopće ljubitelj više pametnih telefona!

Stjepan Jenduka
17 godina
FlyBoy kaže...
Adin kaže...

Ma htjeli priznati ili ne, vec sad, sve nam govori Bug-ova anketa... :D

Nemožeš raditi zaključke na uzorku od apr tisuća ljudi, koji su svi nad prosječno informatički pismeni, i tehnološki osvješteni, kao što je upravo slučaj na forumu.

Danas su takva vremena da smartphone ne kupuju samo g33kovi i poslovnjaci, nego praktički svi koji si ga mogu priuštiti. A što se tiče netočnosti Bugove ankete, govore i globalni rezultati gdje je symbian i dalje najzastupljeniji OS na smartphonima.

Geez, ako ima nešto gore od apple fanboya, onda su to android fanboyi :D

Evo: "Share of worldwide 2010 Q4 smartphone sales to end users by operating system, according to Canalys

Generalno, Symbian pada sve nize i nize, da ce na kraju pasti skroz. Samo je stvar vremena.

Anketa Anketa

16 godina
protjeran
Adin kaže...
FlyBoy kaže...
Adin kaže...

Ma htjeli priznati ili ne, vec sad, sve nam govori Bug-ova anketa... :D

Nemožeš raditi zaključke na uzorku od apr tisuća ljudi, koji su svi nad prosječno informatički pismeni, i tehnološki osvješteni, kao što je upravo slučaj na forumu.

Danas su takva vremena da smartphone ne kupuju samo g33kovi i poslovnjaci, nego praktički svi koji si ga mogu priuštiti. A što se tiče netočnosti Bugove ankete, govore i globalni rezultati gdje je symbian i dalje najzastupljeniji OS na smartphonima.

Geez, ako ima nešto gore od apple fanboya, onda su to android fanboyi :D

Evo: "Share of worldwide 2010 Q4 smartphone sales to end users by operating system, according to Canalys

Generalno, Symbian pada sve nize i nize, da ce na kraju pasti skroz. Samo je stvar vremena.

to su postoci isporuke, ne prodaje, jel moram opet bokte....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Adin, ako si mislio na mene da sam ljubitelj Androida?

Nisam više uopće ljubitelj pametnih telefona!

Sada mi treba mob (obićni) koji ima dobar uređivać kontakata i dobar player, ajd i organizer.

Sve ostalo mi je nepotrebno. Ah, da, da ne zaboravim i radio. Jer vidim u zadnje vrijeme da im je teško strpati najobićniji raio u mob!

A za sve ostalo mogu reći: kakvi bakrači?

Stjepan Jenduka

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Ah, da, sada sam se sjetio zašto nema najobićnijeg raio, na mobaćima u današnje vrijeme? 

Zato jer moraš ići na net i tražiti stanice, a onda ostvaruješ promet operaterima(odnosno, donosiš im lovu).

Deru nas svugdje, sa lošim softwerom, na sitnicama, a toliko skupo plaćamo to sve skupa!

Pa jeli to u redu?

Stjepan Jenduka
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 11:04 (Shai).

1 1 hvala 0
16 godina
Re: Nokia s Microsoftom
Shai kaže...

Ah, da, sada sam se sjetio zašto nema najobićnijeg raio, na mobaćima u današnje vrijeme? 

Zato jer moraš ići na net i tražiti stanice, a onda ostvaruješ promet operaterima(odnosno, donosiš im lovu).

Deru nas svugdje, sa lošim softwerom, na sitnicama, a toliko skupo plaćamo to sve skupa!

Pa jeli to u redu?

naravno je da je u redu jer to tržište traži, tako se i oni prilgaođavaju tržištu, ako ti je to preskupo i nepotrebno imaš i običnih telefona u ponudi i nitko te ne sili da to koristiš, tako i ja samo pozivi i sms!

14 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Shai kaže...

Pa jeli to u redu?

naravno je da je u redu jer to tržište traži, tako se i oni prilgaođavaju tržištu, ako ti je to preskupo i nepotrebno imaš i običnih telefona u ponudi i nitko te ne sili da to koristiš, tako i ja samo pozivi i sms!

hm, ja ne zelim trositi lovu na internetski promet... ako ne moran

tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina
apoteka kaže...
Memphis kaže...
Shai kaže...

Pa jeli to u redu?

pa tko ti kaže da moraš?

16 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Shai kaže...

Pa jeli to u redu?

Ne bih se s tobom složio po pitanju; Da tržište traži da se tako developeri ponašaju prema nama. Oni nam to nameću!!!!!

kao i ostalo u životu. A na nama je da se pobunimo ili da im velimo da ne želimo tako!

Mislim da je problem u tome kaj se nitko ne buni. oni koji se Zaj..., ne žele to priznati!

A puno nas se zeznulo na stvarima koje nismo imali u rukama i isprobali ih.

Ja sam se tako zeznuo sa SE G900 i sad sam razočaran sa LG GT540(izvršio sam update)

Uređivać kontakta je koma! Music player je koma! 

Pisanje poruka na virtualnoj tipkovnici je koma! Itd.......

Stjepan Jenduka
17 godina
neaktivan
@shai

Dugo sa koristio nokijine mobitele I sad sam vec poprilicno na androidu. Sve manje vise top.modeli I ne znam o ,emu pricas. Prosvijetli me.
:)
16 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Gore sam ti već spomenuo.

Malo bolje čitaj!

Stjepan Jenduka

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Memphis kaže...
apoteka kaže...
Memphis kaže...
Shai kaže...

Pa jeli to u redu?

pa tko ti kaže da moraš?

google

tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina
neaktivan
Shai kaže...

Pa jeli to u redu?

Dajte se malo informirajte prije nego bubnete glupost.

Onda meni govore da sam trol ?????

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:41 (nsoul).
17 godina
Nokia s Microsoftom

Jos malo na ovu temu: Nokia may consider sale of phone unit to Microsoft

Ok ovo je glasina, ali ako je istinito onda stvarno...  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa pa nokia ako je istina... dobro je pa sam kupio n8... sad se nadam da ce mi trajati vjecno...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
Nokia s Microsoftom

nokijin glasnogovornik na twitteru je rekao da obično ne komentiraju glasine, al da očito eldarove glasine s vremenom postaju sve manje pouzdane link

e sad, koji je razlog nokije da ipak komentira glasine ... 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice