pozdrav, ne znam dal je već bila tema ali eto da pitam: imam Lumiu 800 i zanima me ako vi možete koristiti HSDPA? ja imam t-mobile i ne radi mi, samo mi je 3g ukljucen a nikad se ne pali HSDPA. citao sam malo po netu i cini mi se da bi moglo biti problem do frekvencije ali me zanima što vi u hrvatskoj koji ga imate kažete?
U Zagrebu povremeno "lovi" HSDPA signal (u centru), ali uglavnom ne. Onda kad ne lovi HSDPA (dakle, kad je na 3G) downrate bude uvijek između 5-6 Mbps (Tele2).
hmm meni uopce ne lovi hsdpa sa t-mobile a kad mi je na 3g onda je brzina downloada oko 300-400kb/s. ne znam zasto, mozda jer sam na bonove
Mislim da možeš puniti sa bilo kojim punjačem, svi oni bi trebali davati 5 V i 0.4 A. Ali neka ti to još netko potvrdi.
Mislim da možeš puniti sa bilo kojim punjačem, svi oni bi trebali davati 5 V i 0.4 A. Ali neka ti to još netko potvrdi.
Pa to sam i mislio, jer je to specifikacija USB-a, a mislim da moraju bit isti.
Mob se puni, samo me zanima jel moze imati stetnih posljedica na duzi rok.
Pa to sam i mislio, jer je to specifikacija USB-a, a mislim da moraju bit isti.
Mob se puni, samo me zanima jel moze imati stetnih posljedica na duzi rok.
Po mob ne. Eventualno po punjač, ali sumnjam. Pročitaj maksimalnu struju na ovom i starom...
Pozdrav svima!
Ovako trenutno sam na androidu no nekako mi zapela za oko ova nokia pa me zanima par stvari...
1.Vidim tamo pise neka mirco sim kartica dakle moja sim kartica ne moze u nju trenutno sam na bonovima na tele2 dakle onda nju nebi mogao koristiti u toj lumiii
2.Navikao sam na androidu imati gmail i onaj gtalk pa dali tako nesto postoji na tom telefonu(znam da je glupo pitanje al nikad nisam koristio windows phone)odnosno kada mi je upaljeno konstantno wifi ili 3g dali mi poruke sa maila ili gtalka dolaze instant cim mi ih netko posalje?
3.Dali postoji opcija skidanja fajlova sa interneta dok se browsa i slanje istih putem emaila?
4.Citao sam nesto i pise da multitasking nije punokrvan odnosno samo neke aplikacije to podrzavaju pa moze li mi tko reci malo vise info o tome?
5.Dali postoji messenger za nokiu tipa ebuddy na androidu koji moze objediniti sve te instante messengere u jedno pa da se to koristi
6.Nemam vise pitanja:),znam da ce se neki vjerojatno smijati jer zaista se ne razumijem u taj telefon koristio sam davno nokie zadnja je bila n82 meni osobno najjaci mob iako je plastican bio je neunistiv
eto nadam se da cete mi odgovorit zivili decki!
Nemam Lumiu ali planiram nabaviti pa ću odg što znam.
1. Morat ćeš otići do Tele2 centra i zatražiti microsim, ili možeš izrezati svoju sim, imaš više videa na yt.
2. Možeš postaviti da stalno provjerava, svakih 15,30- min, svakih sat vremena, tako nekako.
4. Aplikacija se pauzira, tj. zamrzne. Neke samo imaju pravi multitasking.
Postavi pitanja ovdje, je drugi mob ali isti je OS, pa neka ti odg, aktivnija je tema od ove.
Ovako zanima me da li ako imam lumiu 800 koja je pod garancijom u vipu i sad htio bih u nju staviti t-mobile karticu ali posto je na vip ne ide da li mogu otici u vip centar i traziti ih da mi mobitel otkljucaju na sve mreze besplatno?
Dobila sam za rodjendan telefon Nokia Lumia 800 i mogu reci da je super telefon..
Imam samo jedan problem,ne znam kako da postavim svoju muziku za zvono.. Ako neko zna,da li bi bio ljubazan da mi kaze.. Hvala unapred..
Dobila sam za rodjendan telefon Nokia Lumia 800 i mogu reci da je super telefon..
Imam samo jedan problem,ne znam kako da postavim svoju muziku za zvono.. Ako neko zna,da li bi bio ljubazan da mi kaze.. Hvala unapred..
imas na marketu app easy ringtone nesto tako skini ga i tu ces moc postavit svoju pjesmu
pozz jest da je stara tema,u planu sam kupiti lumiu 800 na kojoj je wp 7.8 sad me zanima jel ga moguce nadogradit na win 8
pozz jest da je stara tema,u planu sam kupiti lumiu 800 na kojoj je wp 7.8 sad me zanima jel ga moguce nadogradit na win 8
Ne.