Šta tu nije točno? Dosta ljudi je reklo da im je android odbojan, i meni je. Ako izvadiš mem.karticu pa je staviš u drugi android pa onda vratiš sve si sa nje izgubio, probaj. Ili probaj zamijeniti onaj google account koji ti je potreban za sve živo na androidu, a o stanju na Marketu i one reklame to već svi znamo.
Dosta ljudi je reklo da im je iOS odbojan pa meni nije. To što je tebi nešto odbojno ne znači da je to istina ili činjenica. Kako možeš objektivno reći da ti je nešto ružno, tu nema objektivnosti. Možda u tvojoj glavi, ako je tebi ružno svima je, ali daleko od objektivnosti. Ovo s memorijskom karticom, nisi ništa izgubio, zašto bi izgubio? Probavao sam nekoliko puta, ubacivao ju u sve i svašta (drugi android mobitel, fotoaparat, nokiu sa symbianom) podacima nikad ništa nije bilo. I google account sam mjenjao, pa se ništa nije dogodilo. Nije mi se formatirala kartica niti sam ju morao formatirati. Market ne postoji, tako da neznam što to već svi znate, očigledno ništa jer ne znate niti da ne postoji više.
Nije mi jasno, jer sam pretražio cijeli internet da zamijenim glavni google account tj. onaj prvi, ane da nadodam još par accounta. I nije moguće (zapravo jest, al trebaš skinut 5-6 root programa pa šnjuvat po sistemskim datotekama)! Otiđi u postavke pa račune pa pokušsaj izbrisati onaj prvi račun na listi pa pročitaj što će ti reći! I nisam glup, znam da se zove Google Play ili naš genijalni prijevod: Trg. Play, a stari je market mada ga ja još uvijek zovem market.