Dimenzije Z3C su zenske

Dimenzije Z3C su zenske
Dimenzije Z3C su zenske
Bravo muškarčino, razina rasprave je na vrhuncu. Ne znam tko radi mobitela mora nositi torbicu.
Da sam žensko, onda bih u torbi nosio phablet ili čak i tablet, ovako to ne radim.
Oprosti ali da.
Ceo Sonya je iskrojio Z3 za sebe, Z3C za suprugu. Barem su tako product placeani.
Pa mislim, pricas o lopatama itd a sad se uspaljujes na moj komentar.
Ko voli nek izvoli
Dimenzije Z3C su zenske
Bravo muškarčino, razina rasprave je na vrhuncu. Ne znam tko radi mobitela mora nositi torbicu.
Da sam žensko, onda bih u torbi nosio phablet ili čak i tablet, ovako to ne radim.
Kakve ti dzepove imas da ti treba torbica?? Koristim Nexus 5 i imao sam Z1 i Note 2, stane u dzep bez beda i baratam jednom rukom, ako je to tebi lopata ne znaci da je meni?? Meni je sve ispod 5" nula bodova, tebi nije i odma su lopate, a normalno ga koristim
Ne znam što tebe dira to što ja ogromne mobitele naziva lopatama, tj. kakva je to uvreda za tebe. Ja nemam problem s veličinom koliko s prenosivošću takvih uređaja jer ih ne mogu normalno smjestiti u džep.
A ako je istina ovo što si napisao vezano za CEO-a Sonyja, onda je to dokaz da su kretenska firma. Koga briga za potrošače ako on i žena imaju mobitele koji im odgovaraju. Valjda zato i je postojao ovaj 6-mjesečni ciklus, pošto se zasite pojedinog modela nakon 6mj.
EDIT: nekakva granica mi je 5", ovisno o bezelima. Ali u svakom slučaju za prenosivi uređaj mi najbolje paše 4.3-4.5" dijagonala, a za ostalo imam tablet.
Ne znam što tebe dira to što ja ogromne mobitele naziva lopatama, tj. kakva je to uvreda za tebe. Ja nemam problem s veličinom koliko s prenosivošću takvih uređaja jer ih ne mogu normalno smjestiti u džep.
A ako je istina ovo što si napisao vezano za CEO-a Sonyja, onda je to dokaz da su kretenska firma. Koga briga za potrošače ako on i žena imaju mobitele koji im odgovaraju. Valjda zato i je postojao ovaj 6-mjesečni ciklus, pošto se zasite pojedinog modela nakon 6mj.
EDIT: nekakva granica mi je 5", ovisno o bezelima. Ali u svakom slučaju za prenosivi uređaj mi najbolje paše 4.3-4.5" dijagonala, a za ostalo imam tablet.
Ne dira mene, osobno me boli ona stvar, al to nije tablet da se razumijemo
a gledaj ja imam ogromne ruke i opcenito dimenzije tijela (195cm i 100kg) tako da s obzirom na moju velicinu 5" mi izgleda malo u ruci, pogotovo sto imam 'bosansku glavu' :D