Pa jesi li instalirao?
Instalirao sam APK ali problem s Google Play je i dalje aktivan. Ostavljam pitanje ako netko u budućnosti bude imao isti problem.
Pa jesi li instalirao?
Instalirao sam APK ali problem s Google Play je i dalje aktivan. Ostavljam pitanje ako netko u budućnosti bude imao isti problem.
Pozdrav,
ima li još tko mjesto slobodno neka se javi?
Pozdrav,
ima li još tko mjesto slobodno neka se javi?
Ništa od djeljenja Netflixa: GOOGLE!
Bok ekipa,
može preporuka nekog jeftinog VPN-a te kratko uputstvo kako ga kostiti isključivo za Netflix. Jel to ide kao instalira se VPN, pa se logira, refresha stranica od netflixa i tipa baci me u američku regiju ako je na VPN-u tako odabrano? Da li se onda može tako na smart tv-u instalirati app , logat se i normalno će radit Netflix za drugu regiju?
edit: zanemarite, riješeno i sve radi.
Bok ekipa,
može preporuka nekog jeftinog VPN-a te kratko uputstvo kako ga kostiti isključivo za Netflix. Jel to ide kao instalira se VPN, pa se logira, refresha stranica od netflixa i tipa baci me u američku regiju ako je na VPN-u tako odabrano? Da li se onda može tako na smart tv-u instalirati app , logat se i normalno će radit Netflix za drugu regiju?
Vecina VPN-a, pogotovo jeftinih, ti uopce nema opciju za TV. ExpressVPN ima ali to nije pravi VPN nego ukucas IP adresu u postavkama TV-a, koju dobis od ExpressVPN-a, imaju eventualno takve neke fore. Ali to ti onda nije iskljucivo za Netflix nego za citav TV.
Druga opcija ti je na razini routera sredit, evo npr ASUS routeri - bar moj - imaju odlicnu opciju da mozes na razini routera postaviti VPN za određene uređaje na mrezi, ili razlicit VPN/ zemlju za svaki uređaj. Surfshark je dobar za to. Ali opet, to ti je onda na razini citavog TV-a, odnosno bit ce ti i Netflix s postavljenom zemljom, i Disney, HBO Max nece uopce raditi jer vise ne postoji u zemlji koju imas namjesteno itd.
Uspio složit preko vpn-a, radi uredno netflix preko tv-a i laptopa kao američka regija.
Evo ti dvije stranice za kompletnu netflix zbirku pa prosvrljaj sam.
https://www.justwatch.com/hr/pru%C5%BEatelj-usluge/netflix