Motorolin povratak na scenu

poruka: 14
|
čitano: 3.029
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorolin povratak na scenu".
17 godina
neaktivan

Motorola će do listopada predstaviti mobitel Moto X, o kojemu već neko vrijeme kruže glasine, te mnoštvo drugih smartfona

Vjerojatno nisu nista naucili od HTC-a i Sonija :D.

Sad ce imati Motorola Moto X, Moto S, Moto Z, Moto Ž, Moto mini M, Moto Maxi L, Moto A, Moto XX {#}...

Uopce mi se neda razmisljati koji je HTC bolji od ovog ili onog, isto kao i za Sony. Napravili su hrpu modela sa slicnim imenom i nema sanse da se tu snadjem, a vjerojatno nisam jedini {#}

I onda kuku-lele, nema podrske za novi OS ili dosta kasni jer nemogu stici "kvalitetno" napraviti upgrade za sve modele.

8 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Motorolin povratak na scenu
Dal mozemo Motorolu usporedit sa Nokiom? Mislim da mozemo jer iza oboje stoje jake firme. Motorola ima prednost sto koristi Android i mogla bi biti boom na Americkom trzistu. I prije je bila jaka u USA, kao Nokia u Europi.
Jedino me zanima kako ce napraviti preklopni telefon za kojima Ameri luduju.
15 godina
neaktivan

I meni nije jasno šta google namjerava motorolom, nije valjda da su ih kupili samo zbog patenata a ostalo im nije bitno

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peroko kaže...

I meni nije jasno šta google namjerava motorolom, nije valjda da su ih kupili samo zbog patenata a ostalo im nije bitno

Nisu niti na tom polju polučili neke uspjehe.. 

http://thenextweb.com/microsoft/2013/03/22/the-itc-rules-in-favor-of-microsoft-in-patent-infringement-case-by-motorola/?fromcat=all

http://thenextweb.com/apple/2013/04/23/apple-successfully-defends-against-motorola-itc-patent-case-over-iphone-proximity-sensor/?fromcat=all

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
16 godina
Idealno vrijeme za predstavljanje, odličan hardver u ponudi + assembled in USA

Mislim da je stvar prilično jasna
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

Što se Motorole tiče; ja nikada nisam prežalio što nisam si mogao kupiti onaj model V60 ili V60i, a jedna znakovita činjenica je da uz DELL kompove generalno, bitno manje IBM računala uopće, američke tajne službe koristile su do nedavno, a vjerojarno i sada, isključivo samo Motorole{#}!!!!

A žašto ih više nema u Europa i posebice Hrvatska, I DONT NOW {#}!?!?

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Motorolu je uništio Verizon unazad dvije-tri godine, kupili su ekskluzivna prava i iako se RAZR MAXX nevjerojatno prodavao (najprodavaniji CDMA mobitel u svijetu, bolje od iPhonea kod Verizona).

Tako da je Motorolu u USA jedino moguće kupiti kod "ne svugdje dostupnog" Verizona (na West Coast samo jug Californije), a u Europi samo u Njemačkoj i VB.

Naslov članka točno opisuje njihovo stanje, mislim da je vrijeme da postanu svjetski dobavljivi jer sam siguran da su kvalitetniji od tajvanskih proizvođača koji se penju po sceni zadnjih 5 godina.

Nažalost i krivo poslovanje nedaleko prije kupnje od Googlea ih je dovelo u ovakvu situaciju, no kako se u smartphone svijetu kolo užasno brzo okreće, potrebna im je jedna serija telefona koja zahtjeva sve potrebe tržišta (nešto kao Galaxy S4 Active).

RAZR MAXX je vrhunski uređaj, no ne bih volio da ostane kao njihov jedini vrhunski Android.
14 godina
neaktivan
Shen kaže...

Motorola će do listopada predstaviti mobitel Moto X, o kojemu već neko vrijeme kruže glasine, te mnoštvo drugih smartfona

Vjerojatno nisu nista naucili od HTC-a i Sonija :D.

Sad ce imati Motorola Moto X, Moto S, Moto Z, Moto Ž, Moto mini M, Moto Maxi L, Moto A, Moto XX {#}...

Uopce mi se neda razmisljati koji je HTC bolji od ovog ili onog, isto kao i za Sony. Napravili su hrpu modela sa slicnim imenom i nema sanse da se tu snadjem, a vjerojatno nisam jedini {#}

I onda kuku-lele, nema podrske za novi OS ili dosta kasni jer nemogu stici "kvalitetno" napraviti upgrade za sve modele.

A Samsung je kao bolji... Galaxy (biraj brojku/generaciju), Galaxy Plus, Galaxy Advance, Galaxy Mini, Galaxy Active, Galaxy Mega, Galaxy Duos... Dodaj tome da neki od njih imaju po trinaest podvarijanti sa razlicitim procesorima, sa/bez lte, nfc...

12 godina
protjeran

Motorola je kralj profi komunikacije..Sve što mora raditi stabilno i pouzdano,a izrada biti vrhunske kvalitete i robusnosti,proizvodi Motorola..

Hoćeš vojske svijeta ili policije,posebne agencije,svi naručuju od Motorole..

E sad,ako gledamo smartove i tablete,Motorola može proizvesti,kao i dosad,top kvalitetu,no što se tiče operativnog sustava,bio on savršen ili manjkav,nijje krivica same Motorole..

Kod nas nije napravljena reklama Motorole,i zato sada rulaju Samsunng,HTC i druge ekipe..

Pored Nokije drugi,a možda i prvi izbor bi mi bila Motorola..

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

motorola je malo zakasnila sa ulaskom na vec odavno prenatrpano i pomalo monotono trziste, jedino sto bi ih moglo spasiti je neko vrlo inovativno rijesenje sa softwareom(mislim da je svima vise dosta jednoličnih androida, kupio ja novi htc ili samsung dobit cu istu stvar, dosadno) i dizajn koji nadmasuje appelove proizvode 

1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

I DONT NOW {#}!?!?

YOU DONT NOW ?!?!

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Motorolu je uništio Verizon unazad dvije-tri godine, kupili su ekskluzivna prava i iako se RAZR MAXX nevjerojatno prodavao (najprodavaniji CDMA mobitel u svijetu, bolje od iPhonea kod Verizona).

Tako da je Motorolu u USA jedino moguće kupiti kod "ne svugdje dostupnog" Verizona (na West Coast samo jug Californije), a u Europi samo u Njemačkoj i VB.

Naslov članka točno opisuje njihovo stanje, mislim da je vrijeme da postanu svjetski dobavljivi jer sam siguran da su kvalitetniji od tajvanskih proizvođača koji se penju po sceni zadnjih 5 godina.

Nažalost i krivo poslovanje nedaleko prije kupnje od Googlea ih je dovelo u ovakvu situaciju, no kako se u smartphone svijetu kolo užasno brzo okreće, potrebna im je jedna serija telefona koja zahtjeva sve potrebe tržišta (nešto kao Galaxy S4 Active).

RAZR MAXX je vrhunski uređaj, no ne bih volio da ostane kao njihov jedini vrhunski Android.

ima  motorole  i  u  madjarskoj  i  srbiji  samo  kod  nas  nista  od  flagshipa.

CPU-Z http://valid.canardpc.com/2801094
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Zato je Samsung preselio cijeli marketing, (proizvodnju) i predstavljanje u SAD. Da preduhitri Apple i Motorolu u srcima američkih kupaca. Svi se bore za amere.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
16 godina
logik kaže...
Mitch kaže...

Zato je Samsung preselio cijeli marketing, (proizvodnju) i predstavljanje u SAD. Da preduhitri Apple i Motorolu u srcima američkih kupaca. Svi se bore za amere.

Kasno je Marko na Kosovo stig'o.

Apple i Motorola su na američkom tržištu glavno ime već 10 godina.

Samsung sad pokušava nešto, kod nekih ide, kod nekih ne ide, ali čim Apple i Motorola sustignu Samsung po pitanju inovacija (gdje su prije vodili) opet se vraća na staro.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice