Kolega s drugog foruma veli:
U VIP centrima nema mobitela i naručuje se samo iz skladišta ako se radi produženje/novi ugovor dok u prodajnim centrima tipa se-mark se može naručiti mobitel mimo toga i kupiti u prodaji kao i u vip centru
Upravo sam ga kupio za 1,999kn u Vipu (Rijeka, Tower Centar, 3. kat). Kažu da ih nisu imali neko duže vrijeme i jučer stiglo nekoliko primjeraka.
Mobitel je naravno otključan (radi mi upravo na bonbon), iako su mi prilikom tel razgovora kad sam provjeravao da li ga imaju i tokom kupnje napomenuli da je zaključan. Rekao sam da imam Vip broj (i imam, ali ga koristim rijetko).
Namjeravao sam ga kupiti doma, frend bi naručio u dućan i stigao u utorak (Ivanec [kraj Varaždina] - Computer Shop Habek). Tako, da još ih vjerojatno imaju, samo valjda neće dugo.
Tko misli kupit neka požuri.
Zasad sam prezadovoljan, točno sam znao što želim od moba, a i prvi filing je odličan. Dizajn, rad, opcije. Jedva čekam da maknem Motoblur i usporedim sa bratovim Desire, koji sam već imao u rukama prije i mogu reći da iako desire ima kvalitetnije kučište sve ostalo je na strani Defy.
Kad sam gledao u izlogu, Vidim cijenu od HTC Hero 4,499, skoro sam puko od smijeha, jučer ja svoj prodao za 800 da bih mogao uzeti DEFY :)