Motorola Defy u Vipnetovoj ponudi

poruka: 525
|
čitano: 206.040
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola Defy u Vipnetovoj ponudi".
17 godina
Re: Motorola Defy u Vipnetovoj ponudi
viper kaže...

Kolega s drugog foruma veli:

U VIP centrima nema mobitela i naručuje se samo iz skladišta ako se radi produženje/novi ugovor dok u prodajnim centrima tipa se-mark se može naručiti mobitel mimo toga i kupiti u prodaji kao i u vip centru

Upravo sam ga kupio za 1,999kn u Vipu (Rijeka, Tower Centar, 3. kat). Kažu da ih nisu imali neko duže vrijeme i jučer stiglo nekoliko primjeraka.

Mobitel je naravno otključan (radi mi upravo na bonbon), iako su mi prilikom tel razgovora kad sam provjeravao da li ga imaju i tokom kupnje napomenuli da je zaključan. Rekao sam da imam Vip broj (i imam, ali ga koristim rijetko).

Namjeravao sam ga kupiti doma, frend bi naručio u dućan i stigao u utorak (Ivanec [kraj Varaždina] - Computer Shop Habek). Tako, da još ih vjerojatno imaju, samo valjda neće dugo.

Tko misli kupit neka požuri.

Zasad sam prezadovoljan, točno sam znao što želim od moba, a i prvi filing je odličan. Dizajn, rad, opcije. Jedva čekam da maknem Motoblur i usporedim sa bratovim Desire, koji sam već imao u rukama prije i mogu reći da iako desire ima kvalitetnije kučište sve ostalo je na strani Defy.

Kad sam gledao u izlogu, Vidim cijenu od HTC Hero 4,499, skoro sam puko od smijeha, jučer ja svoj prodao za 800 da bih mogao uzeti DEFY :)

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 18:42 (jollyb).
17 godina
neaktivan

Jel itko probao http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154215 ?

HD snimanje ,h.264 @30FPS ! Dosad je samo bilo moguce u mp4 i 21fps..

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 18:57 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
viper kaže...

Jel itko probao http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154215 ?

HD snimanje ,h.264 @30FPS ! Dosad je samo bilo moguce u mp4 i 21fps..

hahah..najbolje je kaj je napiso GB stock rom, a motorola nije izdala org. GB stock rom :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 14:52 (Mitch).
17 godina
neaktivan

Pa stock rom neznaci odma da je i official.... i da vani je vec neko vrijeme.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
viper kaže...

Pa stock rom neznaci odma da je i official.... i da vani je vec neko vrijeme.

previse onda upotrebljavaju tu rijec....ima 5 tema gdje je STOCK 2.2.2 CEE rom pa je opet rijec stock a radi se o official verziji

17 godina
neaktivan

Evo kak to izgleda

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 18:57 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
viper kaže...

Evo kak to izgleda

Reza i video kvaliteta je super, sve je ko pravi HD, ali ovih 30fps varira izmedu 15 i 21...

17 godina

Zna li možda netko da li data manager prikazuje samo promet ostvaren preko 3G/edge/GPRS ... ili i preko wifi-ja ?

0 0 hvala 0
16 godina
Space kaže...

Zna li možda netko da li data manager prikazuje samo promet ostvaren preko 3G/edge/GPRS ... ili i preko wifi-ja ?

rade koristi 3g watchdog..ako ti treba 3g

17 godina

Ma zanima me jel data manager prikazuje samo podatke koji se prebacuju preko mobilne mreže.

Jučer sam nabavio mobitel. Nakon što mi je digao 1.5 MB isključio sam mu pristup preko mobilne mreže.

Surfam samo preko wifi-ja. No problem je u tome što mi se popeo promet u data manageru na 5 MB.

Imam background data uključen jer mi je potreban za market. Pa me zanima jel to mobitel svejedno koristi

mobilnu mrežu, ili kada neka aplikacija pravi update preko wifi-ja taj promet stavlja u data manager.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Data manager biljezi sve (i wifi i mobile internet)...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 15:04 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Space kaže...

Za sve.

Čovječe, kupio si mob za 2000kn. Zas nemas posteni data paket kad se bojis za 2MB? 

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
17 godina

A lol, pa mobitel imam 1 dan, a već mi diže promet preko mobilne mreže iako je spojen na wifi.

Pokušavam mu ograničit tako da ide na net kad ja hoću... a ne kad se njemu da. Osim toga idem na more

za koji dan preko BIH, pa ne bi želia da me upeca preko granice neka tarifa. Zato pitam za taj data manager

diga sam 100injak mb aplikacija preko android marketa, i to ništa ne ide u data manager, dok mi se tu svako

malo penju megabajti. Diga sam APNdroid da blokira, ali svejedno je diga još 1 mb. Ima netko neki prijedlog

kako ugasit pristup mobilnoj mreži (osim za pozive,poruke ) ?

0 0 hvala 0
16 godina
Space kaže...

A lol, pa mobitel imam 1 dan, a već mi diže promet preko mobilne mreže iako je spojen na wifi.

Pokušavam mu ograničit tako da ide na net kad ja hoću... a ne kad se njemu da. Osim toga idem na more

za koji dan preko BIH, pa ne bi želia da me upeca preko granice neka tarifa. Zato pitam za taj data manager

diga sam 100injak mb aplikacija preko android marketa, i to ništa ne ide u data manager, dok mi se tu svako

malo penju megabajti. Diga sam APNdroid da blokira, ali svejedno je diga još 1 mb. Ima netko neki prijedlog

kako ugasit pristup mobilnoj mreži (osim za pozive,poruke ) ?

skines Quick Settings, i tamo ugasis APN i 3G....

17 godina

jesili u data manager podesio da ti je ukljućen data sever i iskljućen background data?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 22:41 (Wolf88).
16 godina
Wolf88 kaže...

jesili u data manager podesio da ti je ukljućen data sever i isklućio back background data?

ma ne valja taj data saver, samo ti rusi market i slicno...neka uzme switch pro widget, stavi ha na HS i kad iskopca wifi neka samo iskopca i 3g i nek ga tako drzi

17 godina

hehe, sada imam više aplikacija koje blokiraju net, nego koje idu na net. Taj background palim samo kada idem na market preko wifi-ja, jer inaće ne radi. Ali im je jadna ta fora da i kad u opcijama isključiš da ne ide na net... svejedno ide :))

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Za ukljucivanje i iskljucivanje 3G data prometa koristim APNdroid, dakle s jednim klikom se sve rijesava.

World Of Tanks nick: TheChosen

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 10:02 (viper).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Evo ako slučajno nekoga zanima, od pretprošlog petka sam ponosni vlasnik Motorole Defy osvojene u nagradnoj igri :)
Mobitel je (pretpostavljam) od VIP-a kao sponzor, ali osvojen od strane PCChipa.
Eto ako nekoga zanima otključan je (radi na HT), uspješno overclockan na 1Ghz, po potrebi i 1,2Ghz.
Android 2.2.2 je po defaultu dosao s mobom.

Čisto me zanima kako provjeriti dali ima update za mobitel?

Išao sam preko one ugrađene opcije za provjeru updatea,  ali stalno javlja grešku.
Tražio sam i po Motorolinoj stranici, ali ništa uspješno (btw stranica im je jako komplicirana)

Pretpostavljam da trenutno nema novi update, ali ako dođe đinđer, da sam spreman {#}

I još sam preko Marketa skinuo Defy Multitouch, koji omogućava multitouch sa 10 prstiju, znam da je beskorisno ali eto, lijepo vidjeti {#}

2 0 hvala 0
16 godina
Koje su najbolje setvsel postavke ?

ne zanima me baterija, samo da su najstabilnije i da ne prže proc ?
17 godina
neaktivan

Nema novog update-a ,zadnji je 2.2.2 CEE . Gingerbread nije ni najavljen za Defy tak da je bolje ocekivat nista(sa te službene strane).

Ono gore je bio fake .

Sad ima nekih ginegerbreadova na xda forumu ;Cm7 ,motoginger baziran na leaku od plusa , 2.3.4 iz Defy+ , gingerbread port sa milestone 2.

@mitch Ja ovo koristim na svojem mobu 20@300 ,35@600,50@1000. Full stabilno.Inače ima razlike od uredjaja do uredjaja na nekim je ovo stabilno a na nekim nije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Evo ja stavio :

20 VSel1 @ 300 MHz
40 VSel2 @ 700 MHz
56 VSel3 @ 1100 MHz

Full stabilno.
Up_threshold = 65 radi igranja, nema nikakvih laggova.

Kvačice na : Apply @ Boot
Apply SDCard Speedfix
Limit to VSel 1 while screen is off
Limit to Vsel 2 on 20% battery...

evo dosad sam igrao megajump (sa hd grafikom), wifi je upaljen, gps također, i jos dosta background aplikacija, 40 minuta sam igrao. baterija se spustila za 3% (mjereno sa motochargeom) a brightness je na 100%
16 godina
viper kaže...

Cm7

najbolja stvar kod cijelog uređaja

17 godina

Koristim ovaj ROM na Defy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 i jako sam zadovoljan... moja preporuka.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
viper kaže...

Nema novog update-a ,zadnji je 2.2.2 CEE . Gingerbread nije ni najavljen za Defy tak da je bolje ocekivat nista(sa te službene strane).

Ono gore je bio fake .

Sad ima nekih ginegerbreadova na xda forumu ;Cm7 ,motoginger baziran na leaku od plusa , 2.3.4 iz Defy+ , gingerbread port sa milestone 2.

@mitch Ja ovo koristim na svojem mobu 20@300 ,35@600,50@1000. Full stabilno.Inače ima razlike od uredjaja do uredjaja na nekim je ovo stabilno a na nekim nije.

Ja sam konkretno gledao ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1081957

Mali je problem zato sto ne podrzava green lens (zelenu leću), ali koliko mi se čini to je nekako leakani Gingerbread (neznam kako niti pozadinu priče)

@Mitch - Ja iskreno i neznam što znači ono Vsel1,2,3 - Ja sam samo treće promijenio na 1000 (1200 po potrebi)
Netko mi voljan objasniti što su zapravo Vsel1,2,3?

Koliko sam shvatio, to su 3 frekvencije na kojima može procesor raditi, ali opet kažem nisam shvatio što prikazuje ova brojka ispred. 

Probam tvoje postavke pa vidim dali ima razlike, ponajviše me zanima dali nekako mogu natjerati Fast 5 da ide glatko :) 

16 godina
Jel netko zna za sta tocno sluzi 2nd init ? I da ga instaliram na 2.2.2 cee ? Treba mi za onaj multitouch
14 godina
neaktivan

Koliko sam shvatio, recovery, ako nešto sj*beš na mobu, pa to kad installaš, možeš uvijek pokrenuti prije samog boota Androida, i onda ako recimo imaš neki backup, napraviš recovery toga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 23:54 (TedWilliams).
16 godina
znam, al ja sam skuzio (po nekim idiotima na xda) da je to novi bootmenu koji se kod svakog paljenja pokazuje...

a dobro, instalirat cu ga, vec imam recovery boot instaliran....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice