Moje radno mjesto - Miro Rosandić

poruka: 33
|
čitano: 6.059
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moje radno mjesto - Miro Rosandić".
17 godina
neaktivan
Moje radno mjesto - Miro Rosandić

---

Imam 2 radna stola - 3 monitora - 2 tastature, obje su najjeftiniji funkcionalni shit, ali funkcionalni... hrpe zvučnika, DVD-ova, CD-ova, razbacanih knjiga i stripova, konvertora... mrežnih kablova, činčeva, slušalica, mikrofona - baterije izvađene iz laptopa, HDD-ovi, kućište je sa otvorenom stranicom bez ikakvog razloga :D redovno čistim prašinu, prašine nema, ali sve ostalo je tu... tu negdje se zadesi i smart, po 2-3 šolje čaja odleže na smjenu I lijevo ispod Bugovi...

ne znam kako uopšte mogu funkcionisati više.

Ima posla ko hoće raditi :)

0 3 hvala 0
14 godina
Re: Moje radno mjesto - Miro Rosandić
Davor kaže...
volegradele kaže...

Ma sve kužima,i baš bih od svega voli vidjet te strojeve,bench stolove i sli!!Ali svakodnevo smo bombardirani s novim proizvodima ,komponentama i većina nas voli prčkat po svojim kantama,guštaju u novim komponentama,onda vidiš da večina redakcije ima "kante" u doslovnom smislu!!

Godišnji sam preplatnik na Stereophile hifi magazin,i sad zamisli da glavni urednik John Atkinson ima doma mini liniju,ne zanima me, hoću da u redakciji imate(bar jednu) hebenu pilu i točka!!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 15:39 (volegradele).
16 godina
Re: Moje radno mjesto - Miro Rosandić
DrNasty kaže...
Envy kaže...

Ti kao pravi političar: sredi posao vamo, sredi posao tamo; malo jednima - malo drugima; promocija, preporuka, a sebi malo u džep sa strane, besplatno.

(šala, nhf :D)

Bastardo kaže...
Envy kaže...
* * *

* * *

* * * (vidim da je zadnje izdanje buga skinuto 700+ puta) * * *

Auuu tko sada skida hipokrato :D

Šala mala.. nemam ja tu nikakve koristi, samo sam iskren, jer ako mi netko pita koji IT magazin da kupuje, moram reći Bug dokle god su ovako dobri (čuješ li Miro!), da stvar bude gora mnogi od njih nisu mi rekli ni hvala tako da sada postupam radikalnije, informacije se plaćaju a obični čas Informatike za neuke je 15 KM, a za stručno osposobljavanje i konsultaciju daleko više.

Dakle nema tu ništa što ide u moj džeb, niti ikakvo uvezivanje poslova, volio bih da su škole i biblioteke malo više opremljenje da primjerice Bug bude u svakoj školi, makar jedan primjerak u kabinetu infromatike ali eto.. kriza je takva da direktori i poslodavci na sve razmišljaju osim na samog čovjeka.

Dakle ovakvom mojom 'politikom' svi profitiraju. Najviše Bug magazin.

l.p. svima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice