Moćniji GeForce u planu?

poruka: 36
|
čitano: 9.284
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moćniji GeForce u planu?".
15 godina
odjavljen
Moćniji GeForce u planu?

Offtopic smo - Rekao si da naslov teme nije baš sasvim dobar. Kakav bi trebao? "Brži Geforce"? Ovdje je u planu masivnij, veći,  dakle moćnij čip, sto neznaci nuzno i brži.

P.S Pametovat cu prestat kad mi moderator kaze, ostali mi nemaju pravo diktirat što cu pisat na forumu. Offtopic smo obojica smo zasluzili kartone za ovo.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moćniji GeForce u planu?

ovo postaje jednostavno pre dobro ,  nakon najavljenog dvoglavog fermija jos i ovo , ou yeah, a kad se sjetim radeonove serije 6000 , uuuu bit ce zanimljivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Moćniji GeForce u planu?

Da ti pojasnim neke stvari kad ne kontaš, svaka korporacija uvijek u planu ima bolje, moćnije i sl. - to se odnosi na njihove planove, što ne mora uvijek biti njihova budućnost tj. vrijeme na koje se ti planovi odnose, to su samo planovi, nikad neće planirati slabiji proizvod, nazadniji i sl. A kakav će on biti veći-manji to uopće nema veze, samo pišem da planiraju neki tehnološki napredak... PS. ja sam cijelo vrijeme pisao o temi, ako iko zaslužuje kartone (više njih) to si ti.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Offtopic smo - Rekao si da naslov teme nije baš sasvim dobar. Kakav bi trebao? "Brži Geforce"? Ovdje je u planu masivnij, veći,  dakle moćnij čip, sto neznaci nuzno i brži.

P.S Pametovat cu prestat kad mi moderator kaze, ostali mi nemaju pravo diktirat što cu pisat na forumu. Offtopic smo obojica smo zasluzili kartone za ovo.

Fali ti zarez.

Model fashion guru.
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Uuuuu..  ali i serija 6000 stiže na jesen Namigiva

Napokon opet postaje zanimljivo na GPU sceni! Cool

Koliko vidim ništa revolucionarno samo poboljšana teselacija koja im je bila nikakva u odnosu na fermi u seriji 5xxx

15 godina
neaktivan

Pa rafinirana tehnologija, ocito je ATI procijenio da je poboljsana tesselacija sve sto im treba da drze nvidiju podalje kroz dogledno vrijeme. Smijeh

Nego, na stranu sa svime, mene ovaj Fermi malo podsjeca na VSA 100 (Voodoo 5), nadam se da nece dijeliti istu sudbinu. Nvidija se posteno uvalila s ovime...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice