Microsoft pokleknuo

poruka: 65
|
čitano: 10.902
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft pokleknuo".
16 godina
neaktivan
RE: Microsoft pokleknuo
syncmaster245b kaže...

Idemo to malo pojednostaviti. Upotrijebiti cu, ovdje vise puta upotrebljavanu auto analogiju, iako ju ni sam previse ne volim. Ipak ovoga puta mislim da je dovoljno usporedivo da se moze povuci nekakva paralela.

Kako bi ste se osjecali da kupite novi auto i da iz njega ne mozete izvaditi tvornicki ugradjeni auto radio? Mjesto za drugi autoradio postoji ali se nalazi kod suvozacevih vrata i puno duze vam treba za upaliti ga, promjeniti radio stanicu ili CD-e.

Nekima ce biti dovoljan i originalni autoradio, ali nekima nece i zato  treba ostaviti mogucnost izbora. EU ima snagu i polozaj da odredjuje sto ce se prodavati na njenom trzistu i onaj tko zeli prodavati u EU ima postivati pravila koja su na snazi.

Gluposti. Dal si ti vidio auto koji se isporucuje bez auto radija? Ili auto koji se isporucuje s tri komada? Dobijes jedan radio, ak ti ne pase mijenjas ga.

Ali dosta analogija: I Ubuntu, i Mac OS dolaze s jednim browserom, pa ak ti ne pase instaliras drugi. No njih niko ne tuzi jer nemaju tako veliki udio na trzistu. To su po meni licemjerje i dvostruki standardi sa strane EU.

16 godina
neaktivan
Ja nisam kupio uz svojeg forda autoradio, nije mi se svidjelo a i bio je preskup, odlučio sam ga naknadno staviti.
No zanimlivo je to, da je na kraju autokuća meni poklonila i ugradila autoradio/mp3 no ne orginalni fordov  nego neki odlican panosonic :D 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 13:39 (linuxuser).
17 godina
neaktivan
Microsoft pokleknuo

Ovo je kretenizam sa strane EU. Ne znam kako je kod drugih operativnih sustava, da li i oni dolaze sa opcijom odabira preglednika ili sa samo jednim/defaultnim preglednikom. Danas je IE na udaru, što će sutra biti? Hoće li MS natjerati da pored svog defaultnog defragmentera ponuđuje defragmentere ostalih proizvođača? Hoće li morati izbaciti Calculator i ponuditi slične proizvode od ostalih proizvođača? Ostaviti korisniku da bira hoće li koristiti Windows Explorer, Total Commander, UltraExplorer i njima slične? A što je sa predinstaliranim igrama? I njima će morati ponuditi alternative?

Na što će onda izgledati instalacija OSa? Hoće li korisnik morati izgubiti stotinjak sati dok iz hrpetine raznih programa i dodataka OSu ne odabere što želi koristiti? To će biti ubitačno čak i za one koji su prilično vješti kada su računala u pitanju, a pitam se kako će to izgledati kada neki laik dođe u trgovinu kupiti računalo sa instaliranim Windowsima, a prodavač mu pri kupnji uruči upitnik od stotinjak stranica koje ovaj mora ispuniti, kako bi mu se znalo podesiti računalo u servisu, jer OS pa defaultu neće dolaziti sa ničim predinstaliran, a naš laik-kupac nema znanja to sam podešavati niti instalirati.

Ne znam, ali po meni bi Windows OS trebao biti (ostati) potpuno funkcionalni proizvod sa mogućnošću modifikacije, a ne da bude poluproizvod, potpuno neupotrebljiv kao takav, a da korisnik sâm mora izgubiti vremena i živaca da ga dovede u operativno stanje. Uostalom, MS korisnike Windowsa ne tjera da plaćaju za predinstalirane programe u njemu. Njihovo korištenje je potpuno besplatno i opcionalno, i tu ne postoji monopolizam. Onima kojima je Solitaire bezvezan imaju mogućnost instalacije mnoštva drugih verzija pasnijansa; onima kojima je Windows Movie Maker nedostatan mogu instalirati pregršt drugih video-editora; onima kojima je sat u donjem desnom kutu ekrana prerudimentaram, mogu si instalirati čitavu silu raznih satova po svom ukusu; itd. I tu nema nikakvog monopolizma. EU mi se doima poput mafijaša, sa motom "plaćaj nam da te štitimo". Od koga? Pa vjerojatno od tih istih mafijaša. A MS se mora pokoriti mafijaškom EU, inače gubi veliki dio tržišta, što si definitivno ne može dozvoliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ono što je najgore ovakve odredbe se kose s jednim od temeljnih načela informatike - user friendly. Što je informatika (i tehnologija općenito) naprednija, to je korisnik gluplji. Malo oštro zvuči, ali to je tako i to tako mora biti.

Ide se u tom smjeru da korisnik stisne gumb, a program sve ostalo napravi, i to ide u svim smjerovima, pa i u programiranju.

Ovako nešto se kosi s time...

Every hole is a goal!
16 godina
Bukva kaže...

Ono što je najgore ovakve odredbe se kose s jednim od temeljnih načela informatike - user friendly. ..

-lako s načelima, osnova EU je slobodna trgovina tj. što manje regulacije, samo toliko da sistem funkcionira. Ili sloboda kupca-korisnika na njegov izbor, jer EU ovdje uopće ne pita korisnika, već se konzultira s googleom i ostatkom suparničkog tabora, to je u najmanju ruku upitno...

Trenutno rješenje (čini mi se čak OK) da nakon instalacije, kod prvog pokretanja IE otvori stranicu s linkovima, je zapravo nešto što se oduvijek moglo, bez ovog seruckanja EU komisije. Ako to proširimo na ostatak, defragment, sol., calculator...(zašto nebi i oni otvarali odgovarajuću str.-link?) čemu to, pa postoji google, utipkaš neki željeni pojam i gotovo. Netreba nam EU za to.

-Dali se to može protumačiti kao spam? -Moguće. Jer ako ja kao korisnik nisam tražio nešto (informaciju, program...) tko to ima pravo 'nuditi' mi tako nešto, a da se razlikuje od spamanja? -Znači sad bi trebala biti prvo poruka koja me pita ''želiš li prikaz-otvaranje linka za 'to-i-to' '', uz garanciju da je stranica sigurna, nepiratska, legalna, certificirana... i mogućnost prijave ako sumnjamo na spam. Zar ne? To bi EU trebala razmotriti, to je zaštita korisnika (anti spam).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
svicarac kaže...

Gluposti. Dal si ti vidio auto koji se isporucuje bez auto radija? Ili auto koji se isporucuje s tri komada? Dobijes jedan radio, ak ti ne pase mijenjas ga.

Ali dosta analogija: I Ubuntu, i Mac OS dolaze s jednim browserom, pa ak ti ne pase instaliras drugi. No njih niko ne tuzi jer nemaju tako veliki udio na trzistu. To su po meni licemjerje i dvostruki standardi sa strane EU.

Sve stoji, ali IE ne mozes "izvaditi", a samim time ne moze se govoriti o "mijenjanju"

Za OSX neznam, ali na bilo kojem linuxu mozes u potpunosti ukloniti bilo koji browser (Firefox, Konqueror,Opera, Lynx........)

Ahh da, ukoliko ga nisi platio, auti se isporucuju bez autoradija.

16 godina
neaktivan

Izvini ,ali možeš!

To kaj još uvijek ostane folder u Program files ili fileovi u Windows ne znači ništa i sve se može počistit i deleteat ako ti smeta.

I'm so tired...
17 godina
neaktivan
Microsoft pokleknuo

Ne vidim što je tu toliki problem da taj nesretni IE bude dio WIndowsa sve dok se može bez frke instalirat i hrpa drugih browsera.

U biti ja sam imao instalirano i IE i FF i Chrome i Operu neko vrijeme dok sam se 'igrao' s njima malo i uspoređivao im mogućnosti Namigiva

Na kraju sam ostao na FF-u.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Ono što je najgore ovakve odredbe se kose s jednim od temeljnih načela informatike - user friendly. Što je informatika (i tehnologija općenito) naprednija, to je korisnik gluplji. Malo oštro zvuči, ali to je tako i to tako mora biti.

Ide se u tom smjeru da korisnik stisne gumb, a program sve ostalo napravi, i to ide u svim smjerovima, pa i u programiranju.

Ovako nešto se kosi s time...

Osnova svakog operativnog sustava je da on bude modularan i prilagodljiv korisnikovim željama/potrebama. I kao što i sam kažeš, prosječan korisnik - laik želi proizvod out-of-the-box, da mu je funkcionalno i da ga odmah može koristiti. Samim time, OS bi morao moći obaviti sve rudimentarne zadaće koje korisnik stavi pred njega, a za sve više i naprednije, uvijek postoji mogućnost da korisnik instalira alat/program koji njemu više odgovara. Dakle, što je korisnik napredniji, to će si više moći prilagoditi okolinu OSa svojim željama i potrebama, i to onih djelova koje želi.

Primjerice, ja nikada nisam instalirao alternativu Calculatoru, jer mi je on kao takav sasvim dovoljan za moje potrebe. A da prilikom prvog pokretanja OS pred mene stavi stotinjak raznih verzija kalkulatora koje moram naknadno skidati sa neta, a zatim i instalirati, izgubio bih svaku volju za time, niti bi mi se dalo tramakati. A bojim se i pomisliti kako bi to izgledalo sa svakom aplikacijom koja sada standardno dolazi sa Windowsima. Trenutno je IE na udaru, nije ni WMP daleko od toga, a to bi moglo biti tek početak.

16 godina
kizo2703 kaže...

Izvini ,ali možeš!

To kaj još uvijek ostane folder u Program files ili fileovi u Windows ne znači ništa i sve se može počistit i deleteat ako ti smeta.

Ne mozes.

@Dado_ZG78

Ne vidim što je tu toliki problem da taj nesretni IE bude dio WIndowsa sve dok se može bez frke instalirat i hrpa drugih browsera.

Da ti budem iskren ne vidim niti ja, ali ja ako zelim dolaziti kod tebe u kucu sigurno necu sjesti u tvoj dnevni boravak, dignuti noge na stol i prditi sa 120dB  samo zato jer ja mislim da je to u redu i zato sto ja to eventualno mogu raditi u vlastitoj kuci. Dosao sam u tvoju kucu i ako zelim dolaziti i ubuduce, postivati cu tvoja pravila koliko god ona meni zvucala besmisleno (ocito je da volim prditi)

Isto tako je i na relaciji EU<->MS.

Ako zele prodavati svoje proizvode na EU trzistu moraju postivati pravila koja vladaju u EU. Ako ne, nastaviti ce placati penale ili ce u konacnici dobiti zabranu prodaje  na teritoriju EU (slazemo se da takva solucija ostaje na nivou teorije).

Svi mi dobro znamo da se MS moze buniti koliko god zeli, ali ce u konacnici napraviti sve sto EU bude od njega trazio, samo zato jer je prevelika kolicina novaca u igri,a taj novac nemaju namjere prepustiti nekome drugome.

17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Ako zele prodavati svoje proizvode na EU trzistu moraju postivati pravila koja vladaju u EU.

Pravila koja su prepuna rupa, najblaže rečeno. Zašto se pod tim pravilima nije ograničilo ostale OSove? Zašto se baš IE našao na udaru, a ne recimo Paint, WMP, Magnifier ili Backup? A sve su to aplikacije koje imaju svoje puno kvalitetnije alternative bilo u besplatnoj ili komercijalnoj varijanti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 16:30 (Pupi).
16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Ne mozes.

Ako zele prodavati svoje proizvode na EU trzistu moraju postivati pravila koja vladaju u EU. Ako ne, nastaviti ce placati penale ili ce u konacnici dobiti zabranu prodaje  na teritoriju EU (slazemo se da takva solucija ostaje na nivou teorije).

Svi mi dobro znamo da se MS moze buniti koliko god zeli, ali ce u konacnici napraviti sve sto EU bude od njega trazio, samo zato jer je prevelika kolicina novaca u igri,a taj novac nemaju namjere prepustiti nekome drugome.

Izvini ,ako nisi skužil ,ja pričam o Sedmici. Ne o Visti ,ne o XP-u. Probaj ,ako ga uoće imaš instaliranog i ako ti toliko smeta IE.

Ovdje se ne radi o zakonima ,niti pravilima već znamo o čemu - ucjeni. Svako pozivanje na zakone i pravila tržišta su dvolični ,jel ,po hiljaditi put ,EU nebi ni poduzela ništa da lobisti ,plaćeni od Opere nisu to potaknuli.

I'm so tired...
16 godina
Pupi kaže...
syncmaster245b kaže...

Ako zele prodavati svoje proizvode na EU trzistu moraju postivati pravila koja vladaju u EU.

Pravila koja su prepuna rupa, najblaže rečeno. Zašto se pod tim pravilima nije ograničilo ostale OSove? Zašto se baš IE našao na udaru, a ne recimo Paint, WMP, Magnifier ili Backup? A sve su to aplikacije koje imaju svoje puno kvalitetnije alternative bilo u besplatnoj ili komercijalnoj varijanti.

Najbrzi odgovor bi bio zato jer mogu!

Odgovor oko kojega mozemo polemizirati bi bio da browseri odavno vise nisu iskljucivo preglednici internet stranica i da prilicno dobro treba pripaziti da se ne ponovi situacija sa OS-ovima. 

Browseri postaju sve mocniji komadi softvera i nije nezamislivo da ce u nekoj skorijoj buducnosti u potpunosti zamijeniti kompletne OS-ove. Uostalom pomalo je i krenulo. Prvo sa Google docsima, eto sad ce i MS vrlo slicnu stvar napraviti...........na kraju krajeva nije li cloud computing zadnjih godinu dana nekakav buzzword?

16 godina
syncmaster245b kaže...
...

Browseri postaju sve mocniji komadi softvera i nije nezamislivo da ce u nekoj skorijoj buducnosti u potpunosti zamijeniti kompletne OS-ove. Uostalom pomalo je i krenulo. Prvo sa Google docsima, eto sad ce i MS vrlo slicnu stvar napraviti...........na kraju krajeva nije li cloud computing zadnjih godinu dana nekakav buzzword?

-da, u tom grmu leži kuna, tj novac. Zašto se onda EU komisija 'skriva' iza zaštite korisnika, antimonopola, zaštita tržišta, kad pod utjecajem Opere, Chromea itd. zapravo reketari MS, prisiljava ga na promoviranje konkurenata (to ni po jednom zakonu nema osnove)... -novac i neki planovi oko interneta, a ne 'čistoća OSa', kao razlog...

No, rješenje je (za sad) tu, linkovi. Čemu onda daljnje pljuvanje po MSu/exploreru, pogotovo u kontekstu deinstalacije. Imaš nešto protiv njih, OK, kao korisnik imaš pravo na izbor, u čemu je problem?

-Pitao sam i za anti-spam, možda komentar? Ne zato jer bi itko bio 'dužan' odgovoriti, ali zar neželjena pošta-reklama nije zabranjena? Na računu npr. Bnet je imao praksu uz račun stavljati i letak, HGspot...-to je zabranjeno. Sad ja kao korisnik 'inzistiram' da me se pita želim li da mi browser prikaže neke linkove... -to je moje pravo, ne EUa.

17 godina
Microsoft pokleknuo

a sada pametni moji... kako ce se to reflektirati na ozbiljne tvrtke, jer mi kao kucni korisnici smo najmanje vazni.

kako ce reagirati group policy? kako ces kontrolirati web browser na serveru ? da li je max kontrola na safariju ili chromeu kao i na ie?

je li itko tako nesto isprobao?

i potpuno sam protiv ovakve odluke!

zar je netko rekao da ce se odabrani browser skidati sa neta?? koja je to odvratna opcija! kako ces skinuti ako imas 56k ili nemas konfiguriran xdsl?

neka ova gamad iz googla i applea malo smire strasti i neka sami povecaju svoj trzisni udio. ovo je cisto ulizivanje/podmazivanje od strane googla, koji je (kako li je dobar) savjetovao europsku komisiju.....

a netko je rekao da mu se preko win explorera web otvara u ie???? ajde probaj ponovno! meni na visti otvara u ff....

i djeco forumska SHVATITE da eu ovo radi samo na nagovor apple/google-a, a ne radi VAS ili nekih kucnih korisnika! oni to rade samo zato jer su podmiceni od strane apple/google i jos traze ogromne kazne za ms -> znaci dobiju jako puno $$$$$ za enormno puno idiota koji bespotrebno sjede po briselu.

i netko je rekao da iako ms je autor ie i win da se ipak trebaju "pokoriti" eu pravilima?! wtf? ajde ti ulozi vrijeme/znanje/pare u razvoj necega pa neka ti konkurencija odredi sta smijes a sta ne i neka ti eu kaze da uz svoj proizvod stavis i konkuretni!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sasa kaže...

i netko je rekao da iako ms je autor ie i win da se ipak trebaju "pokoriti" eu pravilima?! wtf? ajde ti ulozi vrijeme/znanje/pare u razvoj necega pa neka ti konkurencija odredi sta smijes a sta ne i neka ti eu kaze da uz svoj proizvod stavis i konkuretni!!!

MS nije obvezan udovoljiti niti jednom EU zakonu jednako kao sto nije obvezan prodavati svoje proizvode unutar EU.

Sto se tice ozbiljnih tvrtki, njima nitko nije zabranio instalaciju IE-a. Stvar je toliko trivijalna da doista neznam zasto je podigla ovoliko prasine, jer cijela prica ce se svesti na jedan izbornik u windowsima prilikom instalacije u kojem ce se korisnika pitati koji browser zeli instalirati. Korisnik ce izabrati sa liste ( na kojoj ce se nalaziti i IE) svoj preferabilni browser  i stvari idu dalje uobicajneim tokom.

17 godina
Microsoft pokleknuo

Koliko ste cudni. Pa EU je kod nas u MKD svake godina postavlja nekakve Benchmarkove za pocetak razgovora za prijem. Mislim da je slicno i u HR. Oni su nam rekli, zelite u EU, resite problem sa Grckom, tu nema demokratije, tu nema ko je u pravu - ko ne, nema medjunarodno pravo, pobjedjuje onaj ko je jaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Microsoft pokleknuo

To mi se sviđa....

ali ipak to je Microsoft ...

Mislim da je potpuno jasna uloga  IE8.....na frisko instaliranim windowsima....

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Microsoft pokleknuo

Malo off-topic. Sta da kazu zemjodelci na odluku EU da zemjodelski proizvodi moraju biti sa odredjenim dimenzijma, primer: Krastavice da budu prave, Paradajz da je okrugao, Lubenice zrele, Krompir da je idealno mazan itd itd... Trula birokratija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivan_1995 kaže...

Oprosti, ali ne kuzim na sto ciljas?

16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
ivan_1995 kaže...

pa npr........ja kad instaliram win 7 ....ili bilo koje druge meni on(IE)....sluzi sam da bi preko njega skinuo neki drugi browser....

a vjerujem da je tako i kod ostalih,,,,,

bubamara.
16 godina
ivan_1995 kaže...

pa npr........ja kad instaliram win 7 ....ili bilo koje druge meni on(IE)....sluzi sam da bi preko njega skinuo neki drugi browser....

Aaaaa, malo sam spor danas zbog ove vrucine.

16 godina
Kuzo kaže...

Malo off-topic. Sta da kazu zemjodelci na odluku EU da zemjodelski proizvodi moraju biti sa odredjenim dimenzijma, primer: Krastavice da budu prave, Paradajz da je okrugao, Lubenice zrele, Krompir da je idealno mazan itd itd... Trula birokratija.

I svaki birokratu u Briselu da ima malu guzicu.

16 godina
ivan_1995 kaže...
syncmaster245b kaže...
ivan_1995 kaže...

Svima koju dodijavaju predlažem da pređu na Linux i ne muče sebe i ostale. Njihov auto njihov tapicirung.

Koliko sr*** radi jedne fa*** Opere - tko to koristi uopće?

Osim toga ako je EU službeno prešla na Linux - neznam što ih dira zadani preglednik na Windowsima.

Odluka se kosi sa zdravom pameti - iako svhaćam da im ovakva odgovara i još nekima.

Pa zar bedatoće s iPhoneom, njegovim bluetoothom i mogućnosti spajanja mimo iTunesa nisu gori monopol pa se nitko nije sjetio ga zabraniti na području EU.a?

16 godina
neaktivan
SasaFrr kaže...

Svima koju dodijavaju predlažem da pređu na Linux i ne muče sebe i ostale. Njihov auto njihov tapicirung.

Koliko sr*** radi jedne fa*** Opere - tko to koristi uopće?

Osim toga ako je EU službeno prešla na Linux - neznam što ih dira zadani preglednik na Windowsima.

Odluka se kosi sa zdravom pameti - iako svhaćam da im ovakva odgovara i još nekima.

Pa zar bedatoće s iPhoneom, njegovim bluetoothom i mogućnosti spajanja mimo iTunesa nisu gori monopol pa se nitko nije sjetio ga zabraniti na području EU.a?

A kaj se čudiš :Da je sve po pravilima EU onda bi bilo ko i u Nizozemskoj - iPhone se nebi smjel prodavat pošto se ne može izvadit baterija. Ali nisu svi Apple.

I ko bi prešel na Linux - EU administracija? Pa nastal bi kaos - mnogi ni u Windowsima ne znaju radit pošteno.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 23:24 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Microsoft pokleknuo

Ovo što se tiče IE po meni nije pošteno, jer bolje da se EU bavi problemom programa koji postoje za samo jedan OS. Po mom mišljenju svaki proizvođač softvera treba imati podršku za sve operativne sustave (u ovom slučaju Windowsa, Linux i Mac OS X-a), i onda korisnici neka biraju što instalirati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivo000 kaže...

Ovo što se tiče IE po meni nije pošteno, jer bolje da se EU bavi problemom programa koji postoje za samo jedan OS. Po mom mišljenju svaki proizvođač softvera treba imati podršku za sve operativne sustave (u ovom slučaju Windowsa, Linux i Mac OS X-a), i onda korisnici neka biraju što instalirati!

-to je nemoguće, zakonski, logički, ponekad i fizički... ali, moglo bi za drivere. (za hardware...,)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 17:39 (ihush).
17 godina
neaktivan
Microsoft pokleknuo

Sada im smeta i logo od Internet Explorera:

Hakon Wium Lie iz Opere u vezi ovog novog Microsoftovog prijedloga s izborom preglednika:

"We're not sure about the use of logos," Lie said. "The blue 'e' has become so associated with the Internet in general, due to the bundling with Windows. We think using the blue "e" might not be such a good idea."

Opera, Microsoft differ over icons in Windows EU ballot proposal 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Sada im smeta i logo od Internet Explorera:

Hakon Wium Lie iz Opere u vezi ovog novog Microsoftovog prijedloga s izborom preglednika:

"We're not sure about the use of logos," Lie said. "The blue 'e' has become so associated with the Internet in general, due to the bundling with Windows. We think using the blue "e" might not be such a good idea."

Opera, Microsoft differ over icons in Windows EU ballot proposal 

Koje debilčine retardirane. Ovo već prelazi zdravu mjeru razuma.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 22:18 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Microsoft pokleknuo

Izgleda vas pola ovdje nema pojma o čemu se ovdje zapravo radi!

Evo ja ću za sve neznalice reći o čemu se radi?

Radi se o tome Microsoft svoju novu verziju Windowsa nazvani brojem 7 želi ispručiti posebnu verziju tog OS-a u kojem se neće nalaziti Internet Explorer, i naravno to je Europsku komisiju naljutilo zato jer oni EU misli da izbacivanje Internet Exploerera iz Windows 7 nije pametan potez, što se u potpunosti slažem sa europskom komisijom u vezi toga, jer kakav je to OS bez Web browsera!

Microsoft misli da sa ovakvim monopolom danas može raditi šta ga je volja, eee pa nemože!!!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice