Microsoft Hrvatska za SUMSI

poruka: 10
|
čitano: 2.333
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Hrvatska za SUMSI".
15 godina
neaktivan

Svaka čast Microsoftu Hrvatska, lijepo od njih da su se sjetili nekome pomoći.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Vjerojatno su gore Windowsi i onda se ljudi navuku na Windowse, Office i slicno i onda do kraja zivota MS-u placaju porez kupovinom tih proizvoda. Kad se sve zbroji, ne znam da li su donirali ili zaradili... mozda su cak i vise dali, ne znam, trebali bi racunati.

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak

2 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Microsoft Hrvatska za SUMSI
kvark kaže...

Vjerojatno su gore Windowsi i onda se ljudi navuku na Windowse, Office i slicno i onda do kraja zivota MS-u placaju porez kupovinom tih proizvoda. Kad se sve zbroji, ne znam da li su donirali ili zaradili... mozda su cak i vise dali, ne znam, trebali bi racunati.

Pa nisu im ni dali računalu nego su im dali novce da si kupe računala.

16 godina
neaktivan
kvark kaže...

Bolje da im nisu ništa dali i pa da se ljudi ne navuku na njihove proizvode?

16 godina
protjeran
zOjA26 kaže...
kvark kaže...

Pa nisu im ni dali računalu nego su im dali novce da si kupe računala.

Nisam siguran, ali ne bi se cudio da je to cek koji se moze iskoristiti samo za MS proizvode + hardware. Bas me interesira.

16 godina
protjeran
imacek kaže...
kvark kaže...

Bolje da im nisu ništa dali i pa da se ljudi ne navuku na njihove proizvode?

Ne znam da li je bolje, nekakve kompjutere su sigurno imali i sami... ne bih znao sto je bolje.

16 godina
protjeran

Dakle nisam siguran koji je slucaj konkretno ovdje i da li se cek moze iskoristiti samo za M$ proizvode, ali uobicajena praksa MS-a su tzv. donacije kojima siju svoj softver i ovisnost o njemu i onda samo kupe pare od ljudi koji nastavljaju koristiti taj softver.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dajte ljudi šta morate odmah s*at,ljudi naprave dobru stvar a vi ih odmah popljujete. Windowse i office će kupiti imali oni taj kupon samo za microsftove proizvode ili ne, čisto sumnjam da će na njih instalirati linux, a i ako budu instalirali linux za to ima neće trebati kupon..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zOjA26 kaže...

Dajte ljudi šta morate odmah s*at,ljudi naprave dobru stvar a vi ih odmah popljujete. Windowse i office će kupiti imali oni taj kupon samo za microsftove proizvode ili ne, čisto sumnjam da će na njih instalirati linux, a i ako budu instalirali linux za to ima neće trebati kupon..

Ne mora biti Linux, moze biti OS X ili nesto...

16 godina
neaktivan

koliko je microsoft zla firma, sigurno im je i gume ispraznio :roll:

inače da su im i dali obavezu korištenja ms softvera opet su im nešto dali, za razliku od drugih tabora/firmi/udruga

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice