Masovni testovi na webu, za početak o odabiru i ku

poruka: 6
|
čitano: 1.904
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Masovni testovi na webu, za početak o odabiru i ku".
11 godina

Odlična vam je ova ideja i ovaj test tipkalica i mada sam pretplatnik i u dahu pročitam svaki broj BUG-a ipak mi je mobitel i BUG Online gotovo svakodnevno u rukama.

Sad još izbacite ovakvih testova za grafičke kartice, procesore, matične, hlađenja...

Svaki tjedan test jedan.

Moj PC  
8 0 hvala 1
11 godina

Sviđa mi se ideja. Kao i noviteti  sa Star Tech i BugTV Gaming, samo ne znam dal' će Bug časopis u papirnatom izdanju gubiti na značenju, ako se tekstovi(sve više) iz njega počinju objavljivati post festum na Internetu.

Dal' je to početak migracije sa papirnatog izdanja na on line?

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Re: Masovni testovi na webu, za početak o odabiru

Ne virujem da će ovo utjecati na papirnato izdanje iz prvog razloga što sam stekao utisak da od članova foruma možda njih 30-ak% kupuje BUG.

Tako da onaj tko ga je kupova do sada kupovaće ga i dalje a one koji ga ne kupuju možda i ponuka da ga počnu kupovat da bi ovako dobre recenzije dobili

odmah kad iziđu a ne s par miseci zakašnjenja online.

13 godina
odjavljen

Da

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Masovni testovi na webu, za početak o odabiru
PzKpfw kaže...

Sviđa mi se ideja. Kao i noviteti  sa Star Tech i BugTV Gaming, samo ne znam dal' će Bug časopis u papirnatom izdanju gubiti na značenju, ako se tekstovi(sve više) iz njega počinju objavljivati post festum na Internetu.

Dal' je to početak migracije sa papirnatog izdanja na on line?

Primarni cilj je dizanje kvalitete sadržaja weba. Tiskano izdanje ima svoja ograničenja, ali i specifičnosti koje mu daju prednost upravo kod ovako kompleksnih materijala kao što je ovaj. Primjerice - u printu si vidio da uz ovaj tekst idu tablice s tehničkim specifikacijama, takav dodatak je vrlo zahtjevan za objavu na webu (pri tome mislim na CMS podršku). Tako da ne moraš brinuti - tiskano izdanje će uvijek biti pogodnije za kompleksne teme, kako za njihovu prezentaciju, tako i čitateljima za čitanje. 

Vjerujmo da povremene objave nekih testova na webu neće nikome posebno smetati, dapače - mnogi će vidjeti što propuštaju jer nisu čitali Bug. 

...
12 godina

super korisno! bas me je ta tema intresirala, prvi bol link koji je zavrsio u evernoteu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice