cijena čak i ne bi bila prevelika kad bi se kod nas poštovale međunarodni tečajevi, a kod nas na informaticke proizvode 1$=10kn ili u slucaju iphonea1$=35kn :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije problem u tecaju, vec sto si to neki mogu dopustiti. Recimo, ja radim sa 20 - 30% marze dok drugi, npr drogerije, imaju 200% marzu!
Blazena EU kad bumo otisli van kupiti kaj ocemo, a na granici te nece nis moc rec.
"Ugrađeni će biti 600-hercni ekrani, tehnologija "prilagodljivog" pozadinskog osvjetljenja..."
Još kad bi onaj tko je prevodio znao kako plazme rade i da uopće NEMAJU pozadinsko osvjetljenje (to nisu LCD-ovi koji propuštaju pozadinsku svjetlost kroz obojene kristaliće),
nego svaka ćelija generira svoje svjetlo na bazi fosfora, možda ne bi napravio ovu grešku u prijevodu.
"Ugrađeni će biti 600-hercni ekrani, tehnologija "prilagodljivog" pozadinskog osvjetljenja..."
Još kad bi onaj tko je prevodio znao kako plazme rade i da uopće NEMAJU pozadinsko osvjetljenje (to nisu LCD-ovi koji propuštaju pozadinsku svjetlost kroz obojene kristaliće),
nego svaka ćelija generira svoje svjetlo na bazi fosfora, možda ne bi napravio ovu grešku u prijevodu.
Ovakve stvari me uzasno smetaju na BOL-u.Mogu se tolerirati "sitne"greske(gramatika,izgubljeno slovo...)ali "krive" i netocne informacije kao ovaj primjer za pozadinsko osvjetljenje na plazmama?!?!EPIC FAIL!!!
Gospodo urednici/moderatori dali vi gledate sto pisete/postate ili samo radite copy/paste??
Sramite se bugovci!!!!
Nije ni prvi,ni drugi....ma ne brojim vise,put da pisete krive informacije.
Ja sam,dok sam 9 mjeseci bio u vojsci,"studirao" informatiku na Bug-u.Nekada ste bili daleko kvalitetniji.