bolje da nisu poboljšali, ovako
izgleda gadnije nego before...hhh
bolje da nisu poboljšali, ovako
izgleda gadnije nego before...hhh
Ne kaze se pred, nego prije.
i ti kondomi će google-u slat sve podatke o tvojim preferencama kakav sex voliš i na temelju toga će ti se u browseru prikazivat reklame
Đabe nama od bolje kvalitete sa ovakvim uploadom(t-com).
treba ih samo stavit u bojama u redoslijedu plava-crvena-žuta-plava-zelena-crvena
svako poboljsanje je za pohvalu
...zvat ce se Googledome.
Za videopozive sam koristio msn, no budući da je M$ promjenio SIP servere tako da alternativni programi za msn-u nemogu koristiti videopoziv pa sam presao na google-ov :) Radi odlično, čak nije potreban messenger sve se može unutar majla :) Svaka čast Googleu.
...zvat ce se Googledome.
tada bi Google konkurirao Micro$tovom kondomu http://www.funnypictures.net.au/images/funny-microsoft-condoms-do-not-work1.jpg
jednako je debeo i prije i poslije!!
Ne kaze se pred, nego prije.
prȅd
izriče a. mjesto u neposrednoj blizini prednje strane čega, koga kao krajnju točku kretanja, akcije (odgovara na pitanje: kamo, kuda) [sjedni preda me] b. vrijeme neposredno prije vremena označenog akuzativom (odgovara na pitanje kada) [pred rat]; prije
http://hjp.srce.hr/index.php?show=search_by_id&id=eVhiWxY%3D&keyword=pred
Jooooooooooj kako mi se se-re od samoprozvanih lektora i slicnih stvari....
Komentiraju vamo samo da bi komentirali, a ništa pobogu nemaju reći...
ovo postaje smijesno, komentari na ovom forumu postaju jako smijesni
objasni ti meni kako pratiti trendove - sviejtske - moze znaciti kopirati nekog ??!
lol
objasni ti meni kako pratiti trendove - sviejtske - moze znaciti kopirati nekog ??!
lol
Pratiti trendove je samo jako lijepa riječ za kopirati nekog...
Svaka čast google-u ali vidi se opce pomanjkanje kreativnosti...
Ali što ima veze... najjači su...
lol
smiješan je ovaj, on želi reći ako intel napravi procesor od više jezgri da to nesmije napraviti i Amd zato jer bi to bilo kopiranje.