Prvo:
Ili si nepismen pa neznas procitati sta sam napisao za tebe ili si samo ono sto sam napisao (odgovor na dio o trollovima i moralu ako ti nije jasno)
Drugo:
Sta ce ti taj zakon staviti omcu oko vrata??? A ti zivis u Kini? Ili si bar proveo iscrpno istrazivanje kako ljudi tamo zive i kako bi zivjeli da nemaju policijsku drzavu vec demokraciju kao i ostali bijeli svijet?
Trece:
iBogati kako smo dosli na pricu o Appletu i o tome kako sam ja megalomanski snob koji trosi lovu na nesto sto nevrijedi jer to ima znak izgrizle jabuke na sebi????
Troll jesam, ali samo kada su to ljudi zaslužili, mada možda ti to nisi zaslužio, ali veliko možda
Pa neće nam staviti omču oko vrata, ali će nam staviti konce na usta, ne smeš ništa reć, ili policija dolazi na vrata
A za apple ne kažem da ne vredi, nego kažem da više košta nego što bi trebalo, iskorištavaju svoje kupce govoreći im bajne stvari...
A za to što si rekao megalomanski snob, to si u pravu, na to sam mislio. Možda nije u redu to što mislim i čini mi se da je pogrešno što to mislim, ali gde god idem, i gde god vidim "megalomanske snobove", ispadne da sam u pravu što ih kritiziram, jer ne misle ni na kakve probleme u svetu, jer jedini svet koji za njih postoji jeste ono čime vladaju, i ono za čime žude.
Retkost je da vidim ljude s parama, a da razmišljaju.
I kako nisam vidio šta rade s njima. Pa šta ti misliš odakle svi ovi Samsungovi i Apple-i, da to rade neki radnici koji imaju natprosečnu platu. Ljudi se ne smeju buniti zbog časti prema poreklu, i još pogotovo zbog te njihove "policijske države"
Ljudi umiru od gladi uokolo, a ti bi hteo samo da još plaćamo porez na radnike koji bi pregledavali šta ko radi po internetu. Neka, meni je i previše tih 25% PDV-a koji idu na političare koji imaju minimalac od 10000kn, a prosek od 20000-30000kn.