Kad će djevojka dana?
Evo prvi kometar dana!
Kad će djevojka dana?
Evo prvi kometar dana!
Kad će djevojka dana?
Neznamo mi što su to djevojke. Treba nam Hardver dana!
priča o stevi i jabci se nastavlja ali nikada neće ni stati, ja bi se osvrnuo na komentar jednog kolege da jabučari nisu zastupljeni u bug-u, u časopisu je tema o jabuci jednako broju korisnika, ako kolega misli da je tema premalo neka osmisli svoj časopis, evo dajem mu i ime za časopis: jabučari, ako je tolkio njih koji bi kupovali taj časopis ti si bogat čovjek a ako ne, ostane ti kredit za uloženo. da se isplatilo takav časopis napraviti, mislim da bi ga neko u nas već izmislio i zato pustite bug na miru, dobar je kakav je, ima za svakog ponešto, pa i za tebe šefe hardvera
Stara Japanska narodna kaže:
"Jedna jabuka dnevno, ne čini razliku.
Dvije jabuke dnevno, ne čine razliku."
Ta nas narodna poslovica upućuje na razliku između jednine i množine.
Te nema nikakve veze sa Stefe "B.J." Jopsom...
Kad će djevojka dana?
A zgodna djevojka koja u ruci drži hardware dana?
Kad će djevojka dana?
ne, gadna je djevojka tako da se usredotočimo na hardver, neš ti....
Kad će djevojka dana?
Svejedno je kakva je. Bitno da se vide cice, i da drži nekakvu ploču ispred face, to sprečava njenu gadnost...
I ostavlja nas u miru da uživamo u njenim... u ploči...
Kad će djevojka dana?
Svejedno je kakva je. Bitno da se vide cice, i da drži nekakvu ploču ispred face, to sprečava njenu gadnost...
I ostavlja nas u miru da uživamo u njenim... u ploči...
a misliš da bi uspio takav časopis, jedna stranica jednog hardvera a druga ovog drugog i tako redom...:)
Pa naravno da bi takav časopis uspio...
Zvao bi se PCPLAYBOY...
S jedne strane playboy, s druge pc čaposis.
ja kad sam procitao prvi put vijest mislio sam da se komentar dana odnosi na komentar nekog člana s foruma na neku od vijesti u BUG-u
a ne na neku kolumnu iz BUG redakcije
a vidim po postovima da nisam jedini koji je krivo shvatio
iako iskreno, mislim da bi to bila odlicna ideja jer bi motiviralo ljude na pristojnije i bogatije odgovore na forumu
ja kad sam procitao prvi put vijest mislio sam da se komentar dana odnosi na komentar nekog člana s foruma na neku od vijesti u BUG-u
a ne na neku kolumnu iz BUG redakcije
a vidim po postovima da nisam jedini koji je krivo shvatio
iako iskreno, mislim da bi to bila odlicna ideja jer bi motiviralo ljude na pristojnije i bogatije odgovore na forumu
A ja se mislim: ''Kako će ih ''posrat'', oni svi misle da se Komentar dana odnosi na komentar s Foruma, a zapravo nije tako''
Je li dosada bio ijedan komentar dana?
haha, do sad nikad nisam vidio da mod dobije thumb down...
a to da je prijavljen, to nisam mogao zamisliti ni u najgorim noćnim morama!
Kad i gdje je to bilo? Nisam u toku ;)
Autor Dragan Petric. Zar on nije clan readcije? ;)
u svakom slučaju ovaj tekst nije trebao ići pod komentar dana s obzirom da su ga mnogi (uključujući mene) krivo shvatili:)
al dobra bi bila ideja da se uvede komentar dana sa foruma .
Autor Dragan Petric. Zar on nije clan readcije? ;)
Da. Je. I?
Evo ja priznajem da uopste nisam shvatio poentu ovoga. Ima li neko ljubazan da mi objasni ovu ideju? Pa komentare clanova redakcije smo imali i prije. Sta je tu novo?
Evo ja priznajem da uopste nisam shvatio poentu ovoga. Ima li neko ljubazan da mi objasni ovu ideju? Pa komentare clanova redakcije smo imali i prije. Sta je tu novo?
Da. Hmmm... logic...
Gdje su "nestali" ovi komentari dana?
Prorijedili su se...
Prorijedili su se...
nema ih uopće.. šta se događa.. valjda smo kao forumaši nedovoljno inventivni u pisanju postova.
sve spada u već viđeno, ko Tina Katanić.
Prorijedili su se...
nema ih uopće.. šta se događa.. valjda smo kao forumaši nedovoljno inventivni u pisanju postova.
Neki jos ne kuze da nije rijec o komentarima forumasa, nego o komentarima Bugove redakcije o nekim vijestima u svijetu!
A ti su se komentari prorijedili... iako su super za citanje
Prorijedili su se...
Neki jos ne kuze da nije rijec o komentarima forumasa, nego o komentarima Bugove redakcije o nekim vijestima u svijetu!
hm. izgleda da postam u krivoj temi, jer sam tek sad vidio na što se oslanjaju sve poruke ovog topica .. U stvari mene je više zanimala ona "izjava dana" unutar BUG online foruma iznad svih grupa koja je netragom nestala (prvi put se pojavila prije par mjeseci (dva?)).
Prorijedili su se...
hm. izgleda da postam u krivoj temi, jer sam tek sad vidio na što se oslanjaju sve poruke ovog topica .. U stvari mene je više zanimala ona "izjava dana" unutar BUG online foruma iznad svih grupa koja je netragom nestala (prvi put se pojavila prije par mjeseci (dva?)).
Ahaaa...
To ti se 'pojavi' kad moderator izabere neku odlicni poruku za poruku dana. Cesce ih ima nego nema... ;)