Nije mi jasno cemu tolika mrznja prema apple, ljudi rade fantastican posao. To sto ti ne zelis to platit i ne zelis dati novce za to neznaci da nevalja.
To je zakon ponude potraznje, masa voli iphone u RH i sta sad. Jednostavan, brzo radi i to je sta se trazi.
Imo sam i apple mob i android mob, flaghsipove da se razumijemo, nisam bio zadovoljan sa android, prvenstveno sto mi hardwere na njemu duplo jaci bio nego na iphone a duplo mi losije radio. Na brzinu mislim a da ne pricam da mi se svaki 10/15 dana zablesi pa mora hard reset ici.
Ja se slazem sa statsman, fino je objasnio, ugrubo al poanta je tu.
Ja prosjecno dam svakih godinu i po izmedju 2500-3000kn za mobitel. Imam frenda koi ima nokiu 5 godina staru i njemu super. Ne pati decko od toga i ne treba mu, meni treba, u biti tolko i ne treba koliko ga zelim imat i mogu si priustit.
kakva mrznja?
pa gdije si ti procitao da sam ja napisao da je iPhone los?
ne, cak naprotiv...ja ga smatram vrhunskim uredjajem.
ono sto im ja zamjeram je njihova marza, iako smatram da je bolje dati taj iznos za apple proizvod nego sammy ili htc. zbog bolje podrske i vece mogucnosti da se proda kao polovni uz mali gubitak.
jedino sto sam "popljuvao" su ljudi koji te telefone kupuju zbog pokazivanja,a realno ne treba im ni 10% mogucnosti koje taj uredjaj pruza.
no njihovi novci... da ne bi bilo zabune, trosim i ja, i nije mi zao dati na nesto sto ce mi korstiti ...kada je izasla nokia N8 kupio sam dve, jednu i dalje koristim, i bas kao tvoj priatelj, ne nemjeravam ju skoro mjenjati, iako mi je drugi uredjaj dual sim.
samo, meni taj uredjaj sluzi za drugaciju vrstu slikanja...ali to valjda ima i veze sa godinama