Koliko inča za iPhone 6?

poruka: 44
|
čitano: 5.765
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko inča za iPhone 6?".
17 godina
Re: Koliko inča za iPhone 6?
Ezio kaže...
ukay1000 kaže...

Kaj se tice koristenja, tesko je veliki mobitel koristiti s jednom rukom... cek, a kaj druga radi? Nije valjda da *rkate po cijele dane pa je ta ruka zauzeta? Mozda u voznji treba napisati SMS? Ne kuzim. Znam da ce se sada javiti bar 5-6 vas koji ce reci da se mobitel treba koristiti jednom rukom (neko zesce debilno nepisano pravilo, cak ga i Apple u reklamama isfurava) i slicno.

zato što dobri dizajneri razmišljaju korak unaprijed i uzimaju u obzir razne moguće slučajeve.

postoje i škole za to. neki su prirodno talentirani a neki (kao što možeš vidjeti na vlastitom primjeru) baš i nisu.

Zasto bi se ja zamarao time? Za razliku od prirodno talentiranih, meni taj talent nadoknadjuje netko drugi.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina

Promasio si ceo fudbal

Potpis!
14 godina
BlueMax kaže...

Evo ja nisam jabucar pa opet smatram kako mi je One sa 4,7" prevelik. Naravno da velik ekran dobro dodje u vecini primjena smartphonea ali je nezgodan za nosanje uokolo.

4-4,5" je dovoljno.

pa ti si budala hajmo reci, zasto, zato je ne volis velike telefone

ja ne volim ogromne takodjer telefone, i nekako mi najbolje stoje 4 inchni mobiteli i  ne mogu naci bolji telefon od 4 incha od iPhonea (5s sad recimo) i ako ga kupim  ja sam automatski iSheep, budala i ne znam kako jos sad sve ne nazivaju vlasnike Apple proizvoda

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
Koliko inča za iPhone 6?

@Indestructible; dobro znas zasto se vas jabucare katkad vrijeda i necu generalizirati ali velika vecina zasluzuje naziv iSheep jer ovce i jesu. Jabucari jednostavno odbijaju prihvatiti cinjenicu da iPhone nije jedini smartfon i da ima i drugih kvalitetnih a mozda i boljih uredaja. Ali neee, jedan je ajfon, svetinja, nedostizan, najbolji. Uz duzno postovanje, meni a i svim normalnim korisnicima to ide na k*rac. Ajfon jeste vrhunski uredaj al ne mozes puknut ko ovca da je najbolji a nisi ni probao nista drugo. Naposlijetku sve to ovisi o tome sto pojedinac preferira. Ja ne bi nikad kupio Ajfon a probao sam ga. Nekome bolje sjeda ajfon a nekome neki droid ili WP uredaj. Nazalost i Samsung je dobio svoje ovcice i izgubio moj respekt. Kad vidim komentare tipa "S4 je najbolji uredaj, kakav Z1, nema mu ravnog" ne bi ga kupio ni da je zadnji. Moj favorit je trenutno Sony.

Ontopic; za ince isto ne valja generalizirati. Ima ljudi, kako je gore netko spomenuo, koji hodaju s aktovkama i stalno primaju pozive i vadit ciglu i javljat se je problem. Takvima treba manji uredaj. S druge strane sam ja koji mobitel rijetko koristi za pozive. Ali zato surfam, igram igrice, gledam filmove bilo na faksu, u busu, iz kreveta... Meni treba veci ekran i nije mi problem drzat mobitel u torbi. Zato ne valja nametat nikakve proklete standarde vec ljudima dati izbor! I slazem se da ne bi trebali manje uredaje zakinuti za performanse ili neke druge funkcije. Sony je na to mislio kad je napravio Z1 mini.

Btw ovo sam natipkao na 4 inca i malo se namucio. Da sam tipkao na 5 inca bilo bi puno lakse.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 21:52 (Injection).

2 2 hvala 0
14 godina
Koliko inča za iPhone 6?

nisam ja jabucar, nemam ni jedan trenutno apple proizvod u kuci, ali treba biti realan, mene bas takvi i nerviraju

recimo vrijedjaju iPhone korisnike zasto ne uzmu eto Galaxy S4 jer ima veliki display, navodno bolji procesor i sl. a svako ustvari ima razlicit ukus

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koliko inča za iPhone 6?

Idealna veličina ekrana telefona bez tipki je 3.5 inča, baš kakav je bio iPhone u prvih pet generacija. Za potrebe većeg ekrana, kupuju se drugi, veći uređaji kojima primarna funkcija nije uređaj za svakodnevnu komunikaciju.

1 3 hvala 0
14 godina
Sinatra kaže...

Idealna veličina ekrana telefona bez tipki je 3.5 inča, baš kakav je bio iPhone u prvih pet generacija. Za potrebe većeg ekrana, kupuju se drugi, veći uređaji kojima primarna funkcija nije uređaj za svakodnevnu komunikaciju.

Evo kolega, ja kažem da po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju ti griješiš, a argumenata za to imam preko nekoliko, pa za početak recimo da je samo gledanje videa ili filmova neusporedivo ugodnije na dijagonalama od 4 pa sve prema nekih max 5.8 incha. 

Druga argumentacija mi je da slijedjeći IPhone može biti Još , čitaj niži u presjeku po visini, pa prostor za full 1080p rezoluciju ili čak i nešto više i bolje, utor za micro SD memorijsku karticu, mogao bih još neko vrijeme nabrajati. 

Danas mob koji ima 3.5 incha dijagonalu displaya, po mojem razmišljanju nemaju dovoljno velike gabarite "generalno" gledajući, da bi ih se moglo smatrati smartphonom uopće, ma koliko se jedna izvjesna grupa ljudi kunula u savršenstvo platforme BB-a, koji je bio savršen za mailanje, ali punokrvno surfanje i ine radnje,  jednostavno NE!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
protjeran
Koliko inča za iPhone 6?

Koristim iPhone kao primarni mob vec 3 godine. I meni je 3,5 premaleno. Cak mi je i sadasnjih 4 malo premaleno. 4,3 do 4,5 je meni idealno. S4 i sve vece od toga osobno ne mogu koristiti, to mi vec nije telefon. Ponavljam - meni.

Idealna dijagonala ne postoji. Niti ce ikad postojati. To je valjda jedina stvar koja je stvarno subjektivna u potpunosti. Kupite velicinu koja vam odgovara, pa makar to bila Z Ultra sa svojih 6,4 incha. Nedavno sam imao prilike igrati se sa xiaomi m2s, puno mi bolje ta velicina lezi nego kod iP5. No osobno bih radije 3,5 incha nego 5. 100 ljudi, 100 cudi. Jbg. A gledanje filmova ni na 5,5 nije ugodno. Puno ugodnije je iste pogledati na tv-u ;)

2 0 hvala 0
15 godina
Koliko inča za iPhone 6?

Slažem se da je ugodnije gledati filmove na 5.5. nego na 3.5 inca. Zenama je ugodnije i na jos vise inca pa im nije ni stalo do filma.

Ali to nisu osnovne osobine sprave za svakodnevnu komunikaciju. Osim u slucaju zena.

Potpis!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koliko inča za iPhone 6?

Na stranu koliko je kome dovoljno, povećanje u dijagonali ekrana ne mora nužno značiti veći uređaj, pa tako i iPhone može dobit veću dijagonalu u svom kućištu.

Ja bi prije rekao da će biti ponuđen još jedan iP sa većom dijagonalom nego da bi se ova mogla povećat.

Time bi direktno ušli u koštac sa top Androidima, a zadržli bi i postojeću klijentelu koja želi manje dijagonale.

S druge strane, Androidi su već počeli lagano ulaziti u konkurenciju iPhoneu sa manjim dijagonalama, samo kvalitetom su još uvijek ispod Applea.

Sony je prvi pokazao kako se to radi sa Z1f, a i bilo je samo pitanje vremena kad će kvalitetno započet "Battle for middle earth" :)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koliko inča za iPhone 6?

Xiaomi m2s je mozda i prvi 'pravi' android sa manjim ekranom. Svidio mi se isti toliko da je danas narucen jedan :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
BlueMax kaže...

Evo ja nisam jabucar pa opet smatram kako mi je One sa 4,7" prevelik. Naravno da velik ekran dobro dodje u vecini primjena smartphonea ali je nezgodan za nosanje uokolo.

4-4,5" je dovoljno.

pa kaj si ga kupovao ak ti je prevelik

HOW ABOUT NO
14 godina
Koliko inča za iPhone 6?

Makar već ima xyz tema na temu iPhone 6, evo sam pronašao ovaj video uradak, koji, ako bude odrealiziran, potući će konkurenciju, bez obzira koliko inch-a imao dijagonalu ekrana!!!!

Makar mi se čini da je over 4 inch-a neminovnost, tim lakše će moći ovako nešto izvesti {#}!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

To su bila glupiranja za 5S, a ne 6.

na referendumu PROTIV
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: