Još Bulldozera u pripremi

poruka: 16
|
čitano: 2.738
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još Bulldozera u pripremi".
17 godina

Ovo ce rulat svemir!

\o/

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Još Bulldozera u pripremi
sto mislite ko proizvodi ona vodena
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Lijepe cijene. LOOOOOOOOOOOOOOOOL mislim da Asetek ili neka takva firma

13 godina
neaktivan

nista moj amd, i najjači Buldozzer je tek za mali margin bolji od core i5 2500k a daleko ispod core i7, u visokim rezolucijama, a u niskim nema sanse ni s jednim intelom nazalost

0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
GeneralPag1997 kaže...

coolit?

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
16 godina
GeneralPag1997 kaže...

Asetek.

420chan.org // 7chan.org
17 godina

Koncar

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

1300 kuna za procesor koji je negdje jaci od Phenoma II X4 a negdje slabiji?S tim da nije problem takt dignuti ni "starom FX 4100" na tih 4,2 ghz jer je solidan clocker,ide i mnogo vise od 4,2 ghz.Cisti marketing,nece ici razbojnici.Malo poradite na arhitekturi.

EDIT: A svi znamo koliko ce u nas kostati,1300 kuna sigurno nece{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 13:46 (zoharbizo).

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Bosch pumpa iz golf 2?

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kant kaže...

Ovo ce rulat svemir!

\o/

Lol:) Dobro zboriš. sad još kad nude i vodu sa procesorom, to bude gemišt samo takav:)

A ja mislio da spremaju neku novu reviziju, nešto spasonosno da odštopa uske kanale na tih

fiktivnih 8 jezgri...

baš sam naivan.

15 godina
zoharbizo kaže...

1300 kuna za procesor koji je negdje jaci od Phenoma II X4 a negdje slabiji?S tim da nije problem takt dignuti ni "starom FX 4100" na tih 4,2 ghz jer je solidan clocker,ide i mnogo vise od 4,2 ghz.Cisti marketing,nece ici razbojnici.Malo poradite na arhitekturi.

Slazem se sa ovim, cisti marketing, sad kad su fulali sa FX4100 i FX6100 koji su slabiji od svojih predhodnika Phenoma II x4 i x6, to pokusavaju sredit dizanjem takta....

Ljudi ljudi pa nismo mi blesavi, sad kada je ponestalo Phenoma II + jos kad dodu novi Bully-ji pametan covjek ce kupit  FX4100 ili FX6100 jer se sa unlockanim Multiplierom lako dode do 4GHz....

EPIC.

Alistair Overeem vs. Brock Lesnar - Match godine 30.12.2011<3
17 godina
zoharbizo kaže...

Arhitektura je ok ne fali joj ništa s obzirom kak je zamišljena,  to je jako bitno tj dvojna namjena da pokrije Serverski dio za kaj je i napravljena i Desktop samo da nisu usrali L1 i L2 Cache to je znatna kočnica a drugi problem i to malo veči je Globalfoundries. Bageri su procesori koji su dizajnirani da rade, na vrlo visokom stock frekvencijama ali to AMD nije dobio na GF lošem 32bm CPU Yield.{#}

Kako se taj CPU Yield poboljšava, stock frekvencije idu gore malo po malo prema onim koji su i zamišljeni na papiru ali papir na početku trpi sve no loš CPU Yield ne to poznata priča. Uglavnom pa zna se da je AMD za FX-8150, htio stock frkevenciju 4.2ghz minimalno pa na više i 5.5 ghz bez frke s nekim osrednjim klokanjem ali za sad ništ od toga. No ubuduče tak nekaj je gotovo pa sigurno, na ovoj arhitekturi GF 32nm CPU Yield je sve bolji i dorađeniji i frekvencije idu gore postepeno.{#}

Ubuduče neče bit ništa čudno, kad vidiš recimo neki Vishera proc sa 2,3,4 Modula koji radi na 4.5ghz stock frekvenciji pa na više za Desktop kompove normalno jel. Uglavnom AMD če pretumbat module, i bude ok kak su i prvi Phenom sredili kak spada i nema problema.{#}

overhaul kaže...
Kant kaže...

Ovo ce rulat svemir!

\o/

Lol:) Dobro zboriš. sad još kad nude i vodu sa procesorom, to bude gemišt samo takav:)

A ja mislio da spremaju neku novu reviziju, nešto spasonosno da odštopa uske kanale na tih

fiktivnih 8 jezgri...

baš sam naivan.

Nema nove revizije Bagera recimo B3, na gotovo istom silikonu kao sad to je sve jasnije več se sad radi na novim Bagerima sa poboljšanim jezgrama ili Piledriver tj Vishera kaj drugo.{#}

Na toj reviziju Bagera recimo B3, ak je sad trenutna B2 ne bi ništa baš postigli puno bez večeg pospremanja pa zato se ide odma na znatno veče pretumbavanje Modula ili Vishera. Kaj ti znači sad nova revizija ovog Bagera, ak L1 i L2 Cache ne bi niti dirali jer ne mogu to više nije revizija več veči posel a ionako je AMD promjenil taktiku pa se to sve dobro uklapa u takvu situaciju.{#}

Piledriver jezgre ili Trinity APU(nema L3 Cache), koji ih več koristi nekoliko mjeseci donose dva puta veči L1 Cache i drastično smanjene latencije L2 Cache-a a to su i bile jedne od večih boljki na ovim trenutnim Bagerima.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
neaktivan

Nisu ti buldožeri tako bajni za servere kako mnogi pa i poster iznad mene zagovara, u serverskom tržištu je performance/watt najvažniji, a tu AMD debelo kaska.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 17:34 (Blacklord).

0 0 hvala 0
17 godina
Blacklord kaže...

Nisu ti buldožeri tako bajni za servere kako mnogi pa i poster iznad mene zagovara, u serverskom tržištu je performance/watt najvažniji, a tu AMD debelo kaska.

LP

Pa normalno da nisu kak če i bit, ak uzmeš u obzir onaj L1 i L2 Cache i probleme na tom polju ili GF probleme ali rade bolje na Serverima to sigurno.{#}

Performance/Watt je opet jedan problem, koji ide na leđa Globalfoundries i lošem 32nm CPU Yield pa Bageri imaju znatno veču potrošnju nego kaj bi imali na potpuno uhodanom i ispeglanom GF 32nm procesu. Ima dost primjera na internetu gdje jedan FX-4100, dakle dva Modula troši više od FX-6100 sa tri Modula u Full Load kaj je vrlo cudno a za to probijanje potrošnje nije krivac AMD sigurno več GF koji štanca njihove procesore.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 18:02 (rambox).
17 godina
neaktivan

Bokich

Info..... taj vodeni hladnjak je od Antec H2O 920 i za 30%  je skuplji komplet od klasicnog hladnjaka BOX....

AMD B3 bi trebalo rjesiti problem , izlazi uskoro, nista utjesno receno

Sto se tice hladnjaka, tu sad varira ko ce ponuditi bolji  omjer,, ali Antec je za sad preporucen , biti u kompletu

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogli su im i malo bolja (zvučnija) imena dodijeliti.

Iskreno, ova mi baš i nisu legla!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice